Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Windows 7 Ultimate |
Jakie sa wasze opinie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Windows 7 Ultimate |
w/g mnie kozak, mam juz od 2tyg go i powiem szook :D vista sie chowa y
|
|
jakie wymagania ?
|
|
"Windows 7 okazał się lepszy w szybkości uruchomienia systemu, PCMark Vantage oraz w PassMark Performance Test. W teście CINEBENCH R10 przegrał z Vistą. Należy zaznaczyć, że system Windows 7 okazał się we wszystkich testach wydajniejszy od systemu Windows XP, chwalonego przez użytkowników za szybkość działania. Ciekawostką jest jednak że Vista w wersji RTM jest szybsza od tej z dodatkiem SP1." W7 zdecydowane mniejsze wymagania niż Vista Test przeglądarek internetowych "Najlepsze wyniki osiągnął system Windows XP (szczególnie z przeglądarką Chrome 3.0.196.2 Dev), Windows 7, a na końcu Windows Vista."
|
|
gdzie morzna w lomzy kupic? jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Zakładam, że w każdym komputerowym. Tylko ewentualnie z dzień poczekasz aż zamówią na zlecenie :)
|
|
Tylko zdaje sie, ze ten system ma trafic do sprzedazy jakos w okolicach pazdziernika ;)
|
|
A ja mam już pełną wersję ...Ale "ciiii"...
|
|
ja zmieniłam z visty na 7 za 50 zł czyli juz można :) a różnica niebo a ziemia :)
|
|
A dostalas jakis dowod zakupu?
|
|
hmm a po co? ja zanioslam normalnie do formatu tylko ze chcialam odrazu 7
|
|
No to chwal sie dalej na publicznym forum, ze posiadasz piracka wersje 7... W zasadzie sam ten post wystarczylby, zeby zrobili Ci wjazd na chate i skonfiskowali sprzet. Widac niektorzy lubia kusic los...
|
|
zartowalam :) nie mam :P
|
|
a to czy zartowalas, to juz moga wyjasnic :P Nie wiem czy wiesz, ale jesli ktos zglosi podejrzenie popelnienia przestepstwa, to nawet jakby im sie bardzo nie chcialo, to maja obowiazek zareagowac... Wiec teraz lepiej badz bardzo mila dla wszystkich na forum, bo ktos moze sie okazac zyczliwy :P A taki post starczylby na pewno jako podstawa podejrzenia. Zabawne, ze mowi sie o tym od dlugiego czasu, a co raz na tym forum, ktos wpada na genialny pomysl pochwalic sie piractwem przed kazdym kto odpali forum... To tak dla adrenaliny, czy jak? :P Opamietajcie sie ludzie... nie jestescie tacy anonimowi jak myslicie.
|
|
zle zrozumiales - skad niby ja bym miala wiedziec ze to pirat? komputery nie naleza do moich zainteresowan. na pewno nie mialam na celu chwalenia sie bo to dla mnie zaden powod do szpanu. a ty mnie nie strasz najazdami bo zawioze kompa na wies :P
|
|
W teorii i praktyce może posiadać ten system na kompie i to za darmo przez rok :) o ile jest to wersja Windows 7 RC
|
|
Windows 7 wychodzi dopiero 22 października. Przy zakupie teraz PC/laptopa z vista można go później aktywować do Windows 7 - trzeba sprawdzać na stronie producentów lapków Tak to wygląda : * Windows Vista® Home Premium - Windows 7® Home Premium; * Windows Vista® Business - Windows 7® Professional; * Windows Vista® Ultimate - Windows 7® Ultimate. Czyli wcześniejsze lapki z Vistą Basic nie wchodzą w rachubę
|
|
~ ale wersja testowa jest chyba oznaczona jako RC, a nie Ultimate? ;) Landriness ja Cie nie strasze :) Ja Ci pokazuje, co sie moze stac, jak sie pisze takie rzeczy, a widzac ile zawisci jest w niektorych ludziach, to lepiej dmuchac na zimne. A swoja droga, to paskudny sposob tlumaczenia... Najlepiej wszystko zwalic na instalujacego i narobic komus klopotu...
|
|
plac za co uzywasz a nie piraty instalujesz , landrinnes , dzwonie po słuzby..... Zaara pusta samotna idiotka :)
|
|
czuje sie tu zastraszana juz sie nie odezwe :P
|
|
A na cholere łazić po jakiś melinach i płacić 50 zł za wgranie pirata ? wy się ludzie dobrze czujecie ? Drugim razem to pisz do wujka ja mam oryginała viste i bym ci zainstalował za 2 flaszki i mało dopłato xD bo dostałem wraz z komputerem xD a nie badziewie instalować .
|
|
jak zainstalujesz oryginala na drugim kompie to juz jest pirat :>
|
|
Dran tak też zaznaczyłem w swoim poście :) Koleżanka Landriness pisała, że nie zna się na komputerach więc założyłem, że może mieć Win 7 ale właśnie RC. Zawsze to jakieś linia obrony w razie czego.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |