Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Anglik |
Witam. Wiem, że temat był wiele razy poruszany, ale chce dokladnie sie zapytac o przekladke w VW Bora. Jaki jest tego koszt, gdzie można to zrobić i czy wogóle ma to sens? Pozdrawiam "Nic pożądańszego a nic trudniejszego na ziemi, jak prawdziwa rozmowa" Adam Mickiewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Anglik |
Pewnie ze jest sens tylko zalezy za ile to kupisz. ktory to rok jaki silnik i ile ona cie kosztuje ?? a koszt to zalezy za ile znajdzisz sobie czesci. mnie np. jedna bora wyniosla 4000 (czesci) + 2500 przekladka a druga 5000zl czesci z przekladka.
|
|
Hmm..rok to 2000, silnik 1,9 tdi 110 km, ogólnie auto wyglada na zadbane i zastanawia mnie fakt czy spróbować, cena w okolicach 9000-10000 zł Emcia855: Czy Ty zajmujesz sie takimi sprawami? "Nic pożądańszego a nic trudniejszego na ziemi, jak prawdziwa rozmowa" Adam Mickiewicz
|
|
kutasie mały z Holandii taniej kupisz ;)) drozej Cie wyniesie i rok to juz stary wybrales !! odradzam Holandia= tanio, tylko ze moze miec duzo kilometrow. 5018990 odezwij sie na gadu to Ci powiem co gdzie i jak Poznasz głupiego po śmiechu jego..
|
|
Lubisz tak wyzywac innych przez internet? Rozumiem ze podnosi to Twoje EGO. Aha:) Wracajac do tematu, dalem przyklad. Z tego co wiem to w Anglii za małe pineiadze można kupić naprawde dobre samochody i jakoś kwota dobrze zrobionej przekładki mnie nie odstrasza. Co do Holandii to nie wiem wiec sie nie wypowiadam "Nic pożądańszego a nic trudniejszego na ziemi, jak prawdziwa rozmowa" Adam Mickiewicz
|
|
samochody z Anglii nadaja sie do jazdy w Anglii a ci których nie stac na auto które ma w oryginale kierownice po lewej stronie, powinni sobie kupic coś tańszego a nie bawic sie w przekładańce.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |