Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zespół weselny |
Witam! Wiem, że ten temat był wielokrotnie poruszany, ale proszę o pomoc w wyborze zespołu. Jaki waszym zdaniem na terenie łomży, zambrowa i okolic gra świetną muzykę i potrafi zabawić nawet bardzo wymagających gości?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zespół weselny |
Jak miałbym wybierać to tylko i wyłącznie Ronix chłopaki maja klasę i wiedzą po co są na weselu www.zespolronix.com ich strona
|
|
Witam, byłem na 3 weselach gdzie grał zespół Boss. Za każdym razem podobało się mi jak i innym gościom weselnym. Chłopaki grają różne rodzaje muzyki, która powinna odpowiadać wszystkim. Co więcej potrafią poprowadzić oczepiny bez chamskich zabaw. Co więcej nie piją w trakcie wesela. Byłem też na weselu gdzie grał zespół Robins z Kolna. I tu niestety nie mogę powiedzieć nic pozytywnego. Panowie mają kiepskie głosy no i nie wyszło im zabawianie gości. Może mieli zły dzień. Widziałem ich tylko raz, jednak nie zdecydowałbym się na wynajęcie tego zespołu.
|
|
Dzięki. Słyszałam również dużo pozytywnych opinii na temat zespołu BOSS.
|
|
cześki z Grajewa mają fajne flow -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
A ja polecam zespół FLESZ, są naprawde super. Szyszencja
|
|
Boss owszem ale to zależy kiedy masz ślub bo maja zajęty prawie cały rok 2010 ja polecam zespół Damis z łomzy
|
|
Mogę Ci polecić zespół,który grał u mnie na weselu,bardzo gościom się podobało i mają zarąbiste pomysły na oczepiny.Tel.668130444.
|
|
A jak nazywa się ten zespół, którego podałaś numer?
|
|
Rahtid czyżbyś był członkiem zespołu BOSS, niezła reklama i przy okazji antyreklama dla Robbinsów. Tak się składa że ja byłem już na kilku weselach gdzie grali Roobinsi i za każdym razem było super, zresztą z tego co wiem i tak nie masz już szans żeby ich wynająć bo z tego co rozmawiałem z jednym z nich to mają terminy na 2 lata do przodu, a jeśli chodzi o terminy wakacyjne to bywa że już 3 lata wcześniej trzeba zaklepać termin. Śmiesznie to trochę brzmi, ale niestety takie sa teraz realia. Najlepiej to jak już koleś zaczyna chodzić z dziewczyną to powinni odrazau rezerwować zespół i salę ;) A tak mnie naszła jeszcze, zapewne mało kto wie, że słynny szlagier weselny "Żono moja, serce moje...." został zaaranżowany w Polsce właśnie przez zespół Robbins ;) Ot taka ciekawostka. Pozdro
|
|
Zespół nazywa się Seton, ta nazwa raczej ci nic nie powie, bo dużo grają w okolicach Ostrołęki, Wyszkowa, Pułtuska i Mazur. Można zadzwonić i pogadać. Pozdrawiam
|
|
Benny - nie jestem członkiem zespołu boss. Nie jestem też z nimi spokrewniony. Wyraziłem swoją opinię. Co do robbinsów- tak jak powiedziałem - może mieli kiepski dzień. Widziałem ich tylko raz.
|
|
A co sądzicie o zespole tenix?
|
|
A czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z DJ na weselach, bo slyszalam że zamiast zespołu można wynając DJ-a, bardzo proszę o opinię ponieważ robię małe wesele i nie wiem czy lepszy będzie zespół czy wystarczy DJ. No i jak to się przedstawia cenowo, może jakieś namiary?
|
|
Ciekawe, że wiele osób bywa na weselach, gdzie akurat gra jeden konkretny zespół ;p mi się nie zdarzyło jeszcze bawić się na weselu dwa razy przy tym samym zespole ;p (proszę bez komentarzy zbędnych typu: bo mało chodzi, bo nie pamiętasz czy coś...) Osobiście mogę polecić zespół Arkadia Vocal oraz Medium z Ostrołęki czy okolic Ostrołęki (nie wiem dokładnie)
|
|
Jeśli DJ to Krzysiek z BigBeatu (sklep muzyczny na Al. Legionów). Jeśli zespół to tylko jeden z tych: Studioband (Łomża), GTW (Łomża), LIVE (Ostrołeka). Wszystkie zespoły mają swoje strony www.
|
|
FLESZ to PORAŻKA !!! uwierzcie mi.. ten wysoki to do cyrku powinien isc... a ten mały był by dobry do wyrzucania makaronu.. Ot tyle. Flesz nie polecam.. lipa Poznasz głupiego po śmiechu jego..
|
|
Zespoły które wymieniła madas5 ! - 100% poparcia. N ie ma w okolicy lepszych.
|
|
Polecam zespół WSTYD, chlopaki graja naprawde niezle Zaara pusta samotna idiotka :)
|
|
A ile przecietnie kosztuje zespol?
|
|
to zalezy jaki ale mniej więcej jakieś 1700zł ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
Zespół średnio bierze od 2400 do 3000
|
|
trochę zawyżone kwoty jak na średnią bo za jakies 2300 mozna naprawdę fajny zespól miec ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
oj nie nie ja podpisałam umowę z zespołem damis za 2900 zl na 2010r i jak sie orientowałam to wszyscy zamawiają od 2.500 gdzies na przyszly rok w tym roku troche taniej ale napewno nie 1.700. a jak tanszy to wiadomo ze trzeba sie spodziewac porazki bo nie ma wziecia
|
|
nie zawsze jest tak ze zespól ktory duzo bierze jest dobry w tym roku znajoma wzięła zespól za 1600zł i był rewelacyjny jak bedzie na przyszły rok- nie wiem ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
2300 zł w 2009 r.
|
|
2010 rok 3000 zespoły TOP i Robbins
|
|
Osobiście polecam zespół TENOR Jeżeli jesteś zainteresowany/a informacjami o zespole zapraszam na moją pocztę: kzkwsk@gmail.com Pozdrawiam Mateusz.
|
|
witam polecam zespół zdaje się BLEF a numer 608839901 fajnie na dvd mają wizytówkę ale na żywo bardzo porządnie grają i ciekawie prowadzą wesele pozdrawiam.
|
|
No i się zaczęło. Teraz każdy parapeciarz będzie reklamował swój zespół pod przykrywką gościa weselnego, który był, widział i mu się strasznie podobało. A tak swoją drogą to ja wyceniam pracę parapetów na jakieś 900zł. Wydaje mi się, że tyle jest warte puszczanie muzyki i klaunowanie za organkami przez całą noc. Więc jeśli ktoś Ci dziewczyno krzyknie 3000zł, nawet 2000zł za parapeta to weź już lepiej DJ, przynajmniej będziesz miała wykonanie oryginalne. TOP - moja teściowa lepiej śpiewa, Robins - kiedyś były takie buty Robinsy, więc ich jakość jest równa jakości tych udawaczy. 3000zł buahahahahahaha.
|
|
fenix bardzo dobry zespol graja na zywo i wszystko o co poprosisz grali u mnie na weselu polecam mariusz
|
|
przepraszam male sprostowanie fonix mariusz
|
|
madas5: Masz rację. Zespoły weselne cenią się nawet jeśli muzyka leci z podkładu. Niestety nie każdą piosenkę zespół zagra dobrze, nie wszystko po prostu da się zagrać, Dlatego dobrym rozwiązaniem jest DJ. Jednak jeśli ktoś chce mieć na weselu DJ to trzeba oddzielnie zapłacić akordeoniście (tradycja to tradycja- marsze na wyjście z domu, marsz przed salą weselną) Jednak nie wszystkich gości weselnych zadowala tylko muzyka jaką oferuje nam DJ. Często na polskich weselach pojawia się coś takiego jak biesiada przy stołach, w czym DJ nie zastąpi zespołu. Doskonałe połączenie = DJ + zespół (akordeon/keabord, gitara, wokal) - jednym słowem Grupa Weselna:) Jeżeli chcesz więcej informacji pisz: kzkwsk@ gmail.com (bez spacji) Pozdrawiam Mateusz.
|
|
Mateusz takie rozwiązanie jakie opisujesz realizuje jeden DJ z Łomży Nazwiska nie podam bo nie wiem czy sobie życzy ale wystarczy wejść na stronę www.chrismusic.pl
|
|
Prawda, nie przewidziałem również faktu że DJ umie grać na akordeonie:) heh Pozdrawiam Mateusz.
|
|
http://www.bossmusic.pl/aktualnosci.shtml --> zespół BOSS
|
|
Czy ktos moze wie co sie dzieje z zespołem ORKAN? czy oni jeszcze graja na weselach?
|
|
popieram Sandrę - z łomżyńskich zespołów wybrałbym BOSS :)
|
|
Fonix jak na razie zawiesił działalność.
|
|
A może był ktoś na weselu, gdzie grał DJ wodzirej, Pan Krzysztof C. ( strona www.chrismusic.pl)? Orientujecie się może jak wyglądają takie wesela, jak zabawiał gości, czy impreza była udana itd? Dziękuję z góry za odpowiedź!
|
|
Hmm najlepszy powiadasz ?? Cool jest dla mnie naj. naj. lepszy :P zespolcool.pl ______________________________________________________________ "Jesteś ikoną, droga na szczyt bywa smutna. Dziś noszą cię na rękach, jutro płonie twoja kukła." PIH
|
|
a zespół Milenium? polecacie?
|
|
zespół Arion z Ostrołęki.
|
|
Jeśli DJ to ChrisMusic (pomysłowość+wyczucie = i jest super). Jeśli zespół to RONIX .....GRAFFIT .....IMPERIAL ....DIAMANT... a prawda jest taka że smutny zawsze będzie smutny !!!!!!!!!!!!!
|
|
www.militaryband.pl
|
|
Ty chyba jaja robisz!!!!!!!!!!!!!!!!! ten wokalista to porażka, a poza tym z plejbeka walą nawet z wokalem. Opanuj się bo chyba sam reklamujesz swój zespół. Ja mogę polecić RONIX byłem niedawno na weselu gdzie grali i naprawdę OK A gitarzysta ma zaczepisty wokal .
|
|
To prawda ,, RONIX ,, jest OK........... a gitara - lepsza samba od Santany....Polecam.
|
|
Polecam zespół Atlantik z Łomży ;) będą grac u mnie na weselu.Chłopaki naprawde niezle grają i świetnie prowadzą zabawy za stołami i oczepiny. Polecam Co masz zrobić dziś, zrób jutro. Będziesz miał dzień wolnego ;)
|
|
bardzo lubie dojazd do Wenecji, na poznanskiej przed paszarnia w lewo
|
|
zespół cool polecam, grali u mnie rok temu i było super
|