Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dzialalnosc w Lomzy |
witam. interesuje sie nad otworzeniem w Lomzy jakiejs dzialalnosci gospodarczej. moze macie cos na mysli czego brakuje w naszym MIESCIE lub moze cos co jest tylko nie w takim miejscu co powinno byc? mysle nad jakims sklepem , moze kebabem itp itd... podsuncie swoje propozycje - tylko konkretne wypowiedzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dzialalnosc w Lomzy |
ja mam pomysł ale Ci nie powiem ;-))) heheh
|
|
Z wyjątkiem stokrotek brakuje wszystkiego a najbardziej chyba mądrego gospodarza. Wydaje mi się, że co byś nie otworzyła to najważniejsza będzie lokalizacja i ceny. Zresztą myślę , że to źle postawione pytanie bo komuś może brakować dobrych ulic innym teatru … itd. Zakładam iż nie planujesz aż takich inwestycji. Jeśli to Twoja pierwsza przygoda z własnym „biznesem” to proponuję na początek otwórz coś małego co nie wymaga dużych nakładów finansowych. Jednak najważniejszy będzie lokal w odpowiednim miejscu i ceny. Jeśli zrobisz jak wszyscy czyli, dowalisz ceny z kosmosu by jak najszybciej się dorobić to szybko padniesz.
|
|
Przydało by się reaktywować kiosk "Ruchu" na Polowej (naprzeciwko WKU) - po moje ulubione gazetki muszę śmigać aż na rondo hehe. _________________________________________________________
|
|
sklep ze zdrową żywnością np. dla dzieci bez żadnej chemii
|
|
ta, najlepiej na forum pytaj, zara ci każdy napisze co i jak
|
|
Dokładnie. Dlatego napisałem taki a nie inny pierwszy post. Co z tego, że ktoś podsunie dobry pomysł skoro znajdzie się jakiś cwaniaczek na forum, który pierwszy to wykorzysta ? :) _________________________________________________________
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |