wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prawo jazdy

Czy w Łomży jest możliwość robienia prawa jazdy na specjalnie przystosowanym samochodzie dla niepełnosprawnych ? ? ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prawo jazdy

jesli jest taka mozliwosc to niemaja raczej takich samochodow w lomzy ale jesli ty taki posiadasz mozesz zdawac na wlasnym

Zaara pusta samotna idiotka :)

Nie własnym samochodem tylko tym którym jeździło się na kursie. Tyle wiem. Tylko Ja najpierw chciałabym znaleźć szkolę w której szkoli się osoby niepełnosprawne i posiadają takie samochody.

lista osrodkow przystosowana dla osob niepelnosprawnych: http://www.niepelnosprawni.pl/ledge/x/3554

jedyny prawdziwy jasio :}

Jasiu ja to wszytko widziałam i wiem ze w Warszawie takich ośrodków jest pełno. Myslałam ze jak zadam to pytanie na tym forum to moze znajdzie sie osoba która slyszała ze ktos w Łomzy robił takie prawo jazdy.

w Łomży nima ... jedynie na automacie mozesz zdawać

Samochód z automatyczna skrzynia biegów to jest zamarło zeby mogła jeździć osoba z niesprawnymi nogami

no cóż... w Łomży na nic więcej liczyć nie możesz .

u mnie ciotka zdawala ale na swoim.

Poznasz głupiego po śmiechu jego..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org