Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szukam (ważne ) |
Szukam salonu fryzjerskiego gdzie pracują stażystki :) Przyznam ze dla mnie jest to bardzo ważne . Pewna dziewczyna mi za szybko uciekła żeby nawiązać z nią bliższy kontakt . Jak ktoś ma informacje na ten temat to proszę o przekazanie ich mi . Jak nikt nie będzie wiedział to będę chodził od salonu do salonu :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szukam (ważne ) |
Salon na przeciwko SP nr 7. Powodzenia.Koszałek napisał(a): > Szukam salonu fryzjerskiego gdzie pracują stażystki :) > Przyznam ze dla mnie jest to bardzo ważne . Pewna dziewczyna > mi za szybko uciekła żeby nawiązać z nią bliższy kontakt > . Jak ktoś ma informacje na ten temat to proszę o przekazanie > ich mi . Jak nikt nie będzie wiedział to będę chodził od > salonu do salonu :D ...
|
|
To napisz przynajmniej gdzie ona ostatnio pracowała to Ci może ktoś pomoże. :) _________________________________________________________
|
|
Jak ja spotkałem ją w urzędzie pracy :) heh jest na stażu tak jak ja :) czekaliśmy w kolejce do pokoju :D
|
|
Tam się nawet ładne kręcą. :D To proste - idziesz z dobrą bombonierką :D do Urzędu Pracy i prosisz o imię i nazwisko tej panny. Ewentualnie wersja mniej hardcorowa, idziesz tam i mówisz, że taka i taka panna zgubiła komórkę lub jakiś ważny dokument i potrzebujesz jej danych bo chcesz to zwrócić. A potem N-K i do boju hehe. :D _________________________________________________________
|
|
NK to gowno.. II fotka.pl sie z niej zrobila. Poznasz głupiego po śmiechu jego..
|
|
w Elfryzie na rzyzowkach wojska polskiego i sikorskiego przy oswietleniu racuje pare stazystek
|
|
hej a może mógłbyś podac jakieś szczegóły jak ta dziewczyna wyglądała wtedy może ktoś ją skojaży i będzie łatwiej Ci ją odnaleśc :) sama aktualnie mam pare koleżanek które są na stażach fryzjerskich więc może akurat trafisz:) pozdrawiam i powodzenia w odnalezieniu zguby:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |