Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie na spacer. |
Siemka. Mam pytanie do was a mianowicie gdzie lubicie chodzić z dziewczyną/chłopakiem na spacer.Łomża jest strasznie mała i nie ma zbyt wiele ciekawych miejsc np:plaża,lasek ale to już się znudziło macie jakieś ciekawe pomysły ??Chętnie skorzystam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie na spacer. |
Jest fajna górka z widokiem na Łomżę ale aż w Giełczynie, tam na skrzyżowaniu w Giełczynie w prawo i prosto aż się skończy droga. Pzdr. _________________________________________________________
|
|
Wojska Polskiego w godzinach szczytu jak się ma mało do powiedzenia
|
|
Możecie iść na forty, z stamtąd jest piękny widok na łomże w szczególności w słoneczny wieczór i zachód słońca :) ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
Forty też już obeznane.
|
|
park na Wojska Polskiego
|
|
ja proponuje ogród wiarus za nowym cmentarzem, przez niektórych nazywany zawadami.
|
|
Ja lubię chodzić na alejki :)
|
|
Ogród warius ? hmm jeszcze tam nie byłem bd trzeba zobaczyć.A z reszty wymienionych już byłem.
|
|
Na tych działkach, często właściciele zamykają bramę, bo niby nie można tam się ot tak przechadzać. Szczerze ? - nic ciekawego.
|
|
Jak w całej Łomży NIC CIEKAWEGO NIE MA
|
|
No fakt. Ale nie wiem co fajnego jest w chodzeniu po trawce, pomiędzy działkami ;| Zabierz Ją lepiej na piwo do ogródka, przy MC :P
|
|
to wyprowadz sie dzieciaku z lomzy jak sie nie podoba. kto cie trzyma? garnuszek rodzicuw? w lomzy i okolicy sa dziesiatki ciekawych miejsc. o kazdej porze roku inne warte obejrzenia. skoro jednak nie wiesz gdzie sa brak ci wyobrazni, albo benzyna muzg przepalila jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
na dfur.... kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
jasiek do garów, bo do roboty się nie nadajesz kto ów kreskuje . . . no właśnie, -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
***** no jak by inaczej by było jak by ****** jasio się nie wpierdolił.Szkoda że mi komp się zjebał i miałem format bo miałem fagasie twe foty z nk.A nepweno nie jeden z chęcią by z tobą pogadał na 4oczy.
|
|
tamte co kiedy z profilu na NK? haha czekaj, moze znajde jeszcze ten profil z kad je bralem to bendziesz mugl znow sobie je pobrac. nie komp ci sie zjebal tylko nie umiesz urzywac systemu operacyjnego zlamasie. spora ruznica chciales czyjesz zdanie to masz. ja muwie ze jest ogrom miejsc w okolicy, bona, laki w okolicach pezy, droga wzdluz narwii do wizny, droga na nowogrud po walach, forty w piatnicy, forty za bawelna, las kolo gielczyna i bunkry w nim, rozlewiska biebrzy. jak mamusia da w niedziele na msze to zatankuj sobie i jedz tam. bedziesz mial gdzie chodzic z dziewczyna na specer. pustaku jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
jasiu_śmietana TO SPOŁECZNIAK I FRAJER.A TAKICH SIĘ TĘPI WIĘC KTOŚ Z NIEWIEDZĄ ŻE TO TEN PEDAŁ GO ZNICZSZCZY hahah JECHAĆ PO TAKICH ŚMIECIACH PO BANDZIE!!! Pomysłowo.
|
|
haha na spacer jechać na rozlewiska Biebrzy lub droga na Nowogród lub Wiznę, czy to bezpieczne ? Na spacer idzie się raczej wyciszyć. Dla Jasia proponuje UL. Wojska Polskiego lub Aleję Legionów. o żal dla Jaśśkówka -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
droga na Wizne...? po drodze jest ciekawy lasek z fajna skarpa, jest gdzie spacerowac. jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
w krzaki
|
|
haha jasiu ładna skarpa. Bym się bał tamtędy spacerować, żeby nie być ofiarą złodzieja lub jakiegoś zboczeńca. Tu to raczej na grzyby, a nie romantyczny spacer xD. Wybiorę się tam tylko wtedy, gdy będzie tam Jasio i sobie trochę porozmawiamy :) -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
Nie no pogratulować spacerów z dziewczyną po takiej Skarpie X |
|
|
park na wojska polskiego ;D Poznasz głupiego po śmiechu jego..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |