wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ostróda Reggae Festival

Ktoś z Łomży lub okolic się wybiera? Mam jeszcze w samochodzie wolne miejsca. Wyjeżdżam 14 sierpnia z rana.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ostróda Reggae Festival

Baw się dobrze ;-) Ja chciałem jechać...ale praca :-(

co tam będzie ciekawego bo nie za bardzo wiem ?

ja moze bym pojechal a konktretnie ile tam masz miejsc ;]

-------------

http://www.positive.pl/festiwal/content/view/70/29/ - tu jest cały program festiwalu

mam 3 wolne miejsca

Do Ostródy...? Na reggae...? Z Łomży....?
Z Łomży to się do Jeziorka jeździ, albo Wnory-Wiechy lub Jeżewo. Tam jest dobra muza. Golfiki 30-letnie i Kadety nie młodsze zapakowane po sufit buraczanymi mordami pędzą w kazdy "łikent" łyknąć kultury w najlepszym wydaniu. Boys, Milano, Akcent.... to są gwiazdy!
A tak na poważnie: chyba zapomnij, że znajdziesz kogoś na tym forum, kto by sie tam wybierał. Powód: j/w.
Ja rano startuję do Chorzowa na .....

"Zabronione jest wnoszenie na teren imprezy pożywienia i napojów, a w szczególności napojów alkoholowych i innych środków odurzających. " Ciekawy cytat z regulaminu imprezy reggae hehe

My lecimy ekipa 15 osób:D ale wszystko mamy juz ustawione:D może sie znajdziemy w tłumie:D a co do regulaminu...zasady sa po to zeby je łamać, ale oczywiscie z rozsadkiem:D:)

"Nic pożądańszego a nic trudniejszego na ziemi, jak prawdziwa rozmowa"

Adam Mickiewicz

freesh: a gdzie zamierzacie nocować?

..hmm mamy do wyboru albo pole namiotowe albo wynajac mieszkanie. Ta kwestia jeszcze jest do ustalenia. Niestety dzisiaj odpadly 4 osoby..

"Nic pożądańszego a nic trudniejszego na ziemi, jak prawdziwa rozmowa"

Adam Mickiewicz

Teraz do wynajęcia w Ostródzie już nic nie znajdziecie. Ja też się za późno obejrzałem i chyba te 3 dni przenocuję w samochodzie.

Ja jadę tylko na Vavę przy okzji Junior i Marika potem już nie mam czasu ani możliwości. Bless

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org