Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Telefon komórkowy - model |
Witam Mam prośbę. prosze o radę, jaki Waszym zdaniem najlepszy telefon komórkowy..???? Niestety, teraz nasi kochani operatorzy w większości nastawili się na "dotyk"..... co nie zawsze przypada go gustu.... - ekran, mimo iż dbać będziemy o czystość... nie unikniemy zabrudzonego ekraniku.:(:(:(:(... Mi zależy na funkcjonalności, trwałości baterii, trwała obudowa no i ... wygląd też byłby ważny.... Co polecacie..??? 1. LG KU990i Viewty 2. LG KP501 3. LG KF700 4. Samsung Avila 5. Nokia 5800 XpressMusic 6. Sony Ericsson C905
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Telefon komórkowy - model |
Witam . Nokia 3310 ;D
|
|
albo SE albo NOKIA ;-)
|
|
Czy wy z kazdedo tematu musicie se jaja robic ? Żenada... Wedlug mnie SE C905. Znajomy ma, Fajny telefonik, nie narzeka na niego.
|
|
Najlepszy to taki co można dzownic... ***** CO ZA TEMATY :/
|
|
Powiem tak mam LG KU990i od 3 miesięcy i jak na razie telefon sprawuje się genialnie. Bateria trzyma do 5 dni w zależności co na nim robisz czy filmy oglądasz czy korzystasz z aparatu bądź odtwarzacza. Aparat robi jak na mój gust robi zdjęcia super spokojnie można sobie wydrukować bądź wywołać u fotografa. Obudowa tył jest aluminiowy a przód jak to przód ekranik i trochę tworzywa sztucznego. Co do LG KP501 jest to moim zdaniem okrojony z ważniejszych funkcji LG KU990i. Samsung Avila podobnego coś do LG KP501. O SE się nie wypowiem bo nie widziałem, nie bawiłem się. A Nokia 5800 sam miałem chrapkę na ten telefon ale niestety fundusze nie pozwoliły, ale w ciemno polecam tą Nokie, bawić się nią bawiłem i stwierdzam, że jest wart uwagi. A więc moim skromnym zdaniem z całego zestawienia wyłaniają się dwa telefony LG KU990i i Nokia 5800. Decyzja należy do Ciebie. Powodzenia
|
|
ta nokia z wyglondu jest beznadziejna jak dla mnie co ale jak ci sie podoba to kup najlepszy to jest sek770 sam mam dlugi czas juz nie narzekam na niego bateria dlugo tszyma aparacik dobry 3,2 obudowa jakas wytszymala kilka razy mi na beton spadl i nic tam tylko ryska mala nie wiesza sie chociasz mam 4g w nim polecam a z tych co napisales to ja np. wziol bym tego se c905
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |