poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jakie marki ubrań

Jakiej marki ubrania można kupić w łomży i w których sklepach najlepiej zrobić zakupy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jakie marki ubrań

a Moze tak wYpadalo Napisac czy Damskie czy Męskie ? i w jakim przedziale wiekowym maja byc te ubrania :]

Diverse na ul długiej :)
atmosphere, dorothy perkins, new look, itp w każdym ciuch-landzie :))
PS to nie znaczy ze nie mogą być i fajne rzeczy :) pozdrawiam

iceberg i naprawdę nie interesują mnie twoje rady na temat podcierania d..., sądząc po twoich wypocinach to ty pewnie wogóle nie podcierasz bo masz dylemat czy w lewo czy w prawo. A jeżeli chodzi o ubrania to chodzi mi o odież damską. buziaki

najlepiej w szmateksach lub w śmietnikach. A tak na serio, to trzeba nogi wbić w buty i samej połazić po sklepach.

najlepiej ruszyć tyłek i przejść się po sklepach. Chyba że musisz być jak wszystkie "Legioniary" na topie i ubierać się tam gdzie cały naród.

jestes blondynkom ? bo pytanie zaiscie cehójace wybitnom blondynke i zapefne na imie masz Krysia

Tempiem głópote na foróm

na imie mogę jasiu tak jak ty, ale to nie znaczy że każdy jasiu ma 0 % inteligencji jak twoja śmietana.jasiu twoje teksty są już dawno przeterminowane i przejadły się na tym forum.

moszez podac algorytm deszyfrójoncy , bom nierozómiem , nafet włorzyłem trampki marki adisos i dalej nie rozumiem :/

Tempiem głópote na foróm

no bez kitu..

Pomysłowo.

Nie wypowiem się na ten temat...;/

poziom wypocin..................zastanow si enad sensem zalozenia trego posta

najlepsze marki nie pomoga bez mozgu...........

easy come\'n\'easy go........

Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...

Jest tylko jedna marka jak się okazuje, więc bez sensu jest wybieranie i kupowanie ubrań niby to innych firm, wszystko jest i tak made in china, przykład: idźcie kupić buty niby to w firmowym sklepie KLAN na ul. Długiej, same podróbki i to jeszcze jakiej tandetnej jakości. A potem się ludzie dziwią, że reklamacji nie chcą uznawać.

iceberg, ciekawe jak twoje posty znikaja ;)

jedyny prawdziwy jasio :}

najprafdopobobniej jasió mósiales wcisnac usóń , takom ókrytom opcje , kturom jest pszy karzdym poscie a u ciebie akórat ona nie jest ókryta

Tempiem głópote na foróm

u armaniego w budce z krzyżem kolo prawie każdego śmietnika

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org