Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
lambodoors |
hej poszukuje koleżki który jeździ tym fiacikiem bravo . Chce sobie zrobić takie same drzwi w samochodzie . Ostatnio szukałem go na Łomży i nici jakby zapadł się pod ziemie. Nie wiecie co się z nim dzieje ??? Macie może jakiś namiar na niego ???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: lambodoors |
Ja go znam. Mieszka u mnei na osiedlu.
|
|
znam go jest z oski mojej ale on juz go kupil takiego
|
|
Poszukaj łaskawie w necie. Jest tego trochę. Pamietaj tylko, że zestawy za mniej niż 1500 zł szybko się psują. Ale to tylko podobno, tak słyszałem. Ja nie mam i nie zamierzam mieć.
|
|
wiem szukałem i znalazłem ale chciałbym zobaczyć to w realu jak to jest zrobione i ogólnie wypytać się go jak to się sprawdza na co dzień . to z jakiej ośki on jest ???? a jakiś konkretniejszy namiar na niego ??
|
|
lambo fajna sprawa, ale tylko w oryginale i tam gdzie być powinno, czyli w lambo, w każdym innym aucie to totalna wiocha i szkoda kasy na taki bajer, wolałbym zainwestować w mechanikę, polepszyć parametry silnika lub zmodyfikować zawieszenie, hamulce, cokolwiek ...
|
|
ja uwazam ze lambo owszem mozna zamontowac w kadym aucie coupe ale pod warunkiem ze nie jest on juz i nie bedzie wiejsko ztuningowany http://motoNE.pl/
|
|
na sniadaka , ale tutaj chlopaki dobrze mowią , to są nieoryginalne częći i wiadomo , długo na tym nie pojedziesz , siłowniki w zimę siadają i ludzie często zmieniają na zime na zwykle dzrzwi , ale twoj wybor , osobiscie piznał bym jakies alu18 na profilu , dobre audio i styka :) jak to mowia , z g*wna bata nie ukrecisz hehe
|
|
Yorker potwierdzam twoją wypowiedź.
|
|
http://allegro.pl/item703387831_lambo_doors_double_remote_totalna_wyprzedaz.html to wyglada solidnie ale wiadomo , co fabryka to fabryka... popatrz na te tanie .. pare płaskowników na krzyż i cała filozofia
|
|
Chcesz mieć lambodoors? Kup sobie Lamborghini. No chyba że lubisz wydawać kupę gotówki i potem tracić nerwy bo coś się pierniczy. A neistety coś takiego jak lambodoors szybko się zużywa.
|
|
Hahaa LAMBO-FIAT super mega wypasione drzwi !!! Bez kitu ... Ludzie nie robcie ze swoich ladnych aut Mega-Wiesniackich,pokracznie wygladajacych samochodow ...
|
|
|
|
To zdjęcie ma przesłanie i mówi samo za siebie, więcej komentarzy nie trzeba :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |