Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
firanki |
Mam pytanie gdzie mogłabym kupić śliczne nowoczesne firanki i zasłony do salonu i tarasu?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: firanki |
na rynku mają duży wybór
|
|
w Warszawie -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
Ludzie to maja problemy...
|
|
nie ludzie.... tylko kobiety...
|
|
skrzyzowanie woj pol z sikorskiego
|
|
u jasia_śmietany w Czarnociine ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS
|
|
Witajcie. Orientujecie się czy w sklepie Eurofirany na Legionow dostanę w dobrej cenie firany makarony? A jesli nie tam to gdzie?
|
|
Są. Jednak z tego co ostatnio widziałam to nie ma tam dużego wyboru. No chyba,ze po nowym roku wprowadzili do oferty inne firanki niż tylko białe. Jeszcze ewentualnie poszukaj makaronów w sieci. Tylko nie na allegro ponieważ jest tam sama chińszczyzna. Lepiej jest szukac w sklepach ponieważ znajdziesz tam polskie firanki.O tutaj na przykład : https://firaneo.net/firany-makarony
|
|
Autor: annamania (---.144.180.9.5.hetzner.de) makarony zastanow sie zanim kupisz syf nie firanka po 3 pranaich za mopa robi a jak masz male dzieci to aby ci sie nie podusily od zabawy przynich
|
|
Chciałabym wymienić firany w mojej sypialni https://firanybachowice.pl/46-firany-do-sypialni i szukam inspiracji. Jakie modele polecacie? Czy powinnam postawić na coś gładkiego czy może z falbanami? Czy lepiej wybrać jasne czy ciemne kolory?
|
|
Dobre firanki są naprawdę bardzo pomocne. Warto sobie je kupić w moim przekonaniu. ______________________________________ samo-dzielni.pl/psycholog-dzieciecy-poznan
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |