Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dziwny Sylwester ?!?! |
Napiszcie najbardziej ekstremalne, może dziwne miejsca, albo sposób spędzenia tegorocznego Sylwestra. Nie chodzi tu o jakieś sztampowe Sylwki typu dancing (na którym ja niestety byłem), ale o rzeczy/wydarzenia niestandardowe. Ewentualnie sytuacje, których nie przewidzieliscie lub byliscie nimi zaskoczeni. Pozdrawiam. ADALL
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dziwny Sylwester ?!?! |
co powiecie na sylwestra spedzonego na izbie przyjec w szpitalu ?:)
|
|
sYLWESTER W DOMU :D
|
|
W domu, ... to chyba nie norma.
|
|
bzykac pare panienek na raz i to przez cala noc,w dzien sie wyspac i znowu bzykac
|
|
terrorysta hehehe no też tak bym chciał hehe ale wole jeszcze nie bo zaszkodzi mojemu wizerunkowi ale kilka panienek się pchało w sylwestra :D
|
|
Ta do Śledczego zawsze sie pchają, nawet an otwarciu Stokrotki. Ach gdyby do mnie tak się chciały pchać...
|
|
śledczy ty to masz wyobraźnie!!!!!!!!!!
|
|
a ja sylwester spedziłem nie pamiętam jak, gdzie, obudziłem się u dziewczyny a kuchni... Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Jak zapowiedziałam, tak zrobiłam - przespałam. Matkowanie bywa wyczrpujące, ot co... Zawsze jednak marzyłam o Sylwestrze w górach z pochodniami, brocząc w śniegu, no powiedzmy na Babiej...
|
|
|
ryskago matkowac mozna tez i w górach Ja tak zrobilam Niestety skradziono mi zdjecia ................. News
|
|
uczciwego znalazcę odsyłam do postu "zguba" News
|
|
Jak na razie, z Waszych wypowiedzi wynika, to marnie ten Sylwester wypadł ! Ale może niektórzy jeszcze z niego nie wrócili ?! :)) ADALL
|
|
no może zróbmy konkurs kto miał większe powodzenie w sylwestra ?:P:P
|
|
Autor: News (---.szeptel.net.pl) Data: 06-01-05 13:20 ryskago matkowac mozna tez i w górach Ja tak zrobilam Niestety skradziono mi zdjecia ................. News A ja myślała, że Ty facet jesteś, a to niespodzianka! Bardzi Ci współczuję, bo ja z pietyzmem przechowuję każdą fotkę, choćby zamazaną i nieudaną - to przecież utrwalona chwila, która już się nigdy nie powtórzy... Wiem, że można w górach matkować, ale jak dzieci chore to se można ino pomarzyć...
|
|
jak widzisz Ryskago zawsze sie mozna zdziwic. News dlatego, ze jestem nowa, a moze dlatego, ze pisuje tu dosc rzadko... jak sie pojawiam to wlasnie jako news... hhihi Zdjecia sie nie odnalazły i wlasciwie trace juz nadzieje... Aparat byl tu najmniejszą stratą... Niestety znalazca chyba nie zrozumial moich intencji... a nawet deklaracji wynagrodzenia zwrotu zdjec lub negatywów Wielka szkoda a propos matkowania... uwierz mozna to robic zawsze i wszedzie i nie zawsze choroba musi przeszkadzac. Czesto zmiana klimatu ma zbawienne skutki. Za dwa tygodnie kolejna wyprawa. Przyłaczysz sie? News
|
|
News A gdzie jedziecie? No i czym? Jak chcesz to napisz do mnie na skrzynkę Pozdrawiam serdecznie PS. Ja się i tak dość często dziwuję żyjąc na tym świecie... NIgdy nie przestanie mnie zaskakiwać...
|
|
musisz podac adres, bo wrózką to ja nie jestem jedziemy autkiem do Zakopanego News
|
|
News, Kliknij w niebieskie ryskago, a adres pojawi się, jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki. Tylko się pospiesz, bo zaraz idę do domu... :)
|
|
poszły konie po betonie News
|
|
Ale nie wiem czy moje konie dotarły bo dostałam wiadomość że nie.
|
|
to zadzwon do mnie, podaj nr News
|
|
A mogę z domu ok. 15-16?
|
|
mam dzis problem z pocztą informatycy juz działają Telefon dziala News
|
|
obawiam sie, ze nie bedzie mnie w biurze, ale próbuj - kto wie News
|
|
OK. Udanego weekendu, gdybymy się nie usłyszały
|
|
ok, udanego Tobie i wszystkim czytającym:) ADALL, przepraszam za prywatę na Twoim poscie - pozdrawiam News
|
|
I ja sorki wielkie, ADALL, ale coś nam nie idzie to połączenie pocztowe... News załóż konto na interii, albo onecie, może komunikacja się poprawi..
|
|
sprobuj teraz napisac News
|
|
NIc z tego, znowu wróciło...
|
|
News, ryskago: nie ma sprawy. Życzę udanego wypadu do Zakopca ! ADALL
|
|
ADALL, musze powtórzyc zdjecia, które mi przepadły... Powoli przestaje wierzyc w ich odzyskanie... Czy sa w Łomży ludzie, którzy sa w stanie mi pomóc? Przeciez dla osoby, ktora to wziela to tylko jakies kartki papieru... Mimo oferowanej wysokiej nagrody nikt sie nie zgłosil:( News
|
|
News: a w jakiej wysokości zaproponowałaś nagrodę ?? ADALL
|
|
ADALL uwierz mi jest wysoka... Ustawowo znalazcy przysługuje 10% wartosci znaleznego. Ja dam duzo wiecej Ale chyba nie bede musiała jej placic. Stokrotka ma monitoring... :) Ostatnia szansa dla znalazcy na zwrot zguby jeszcze za nagrodą Pozniej kto inny zapuka do drzwi Sprawa nabrała tempa, procedury w toku. Jako prawnik napisałabym elaborat o odpowiedzialnosci karnej za przywlaszczenie mienia lub ewentualne paserstwo, ale po co.... Pozdrawiam cieplo znalazce i czekam jeszcze dzis na telefon News
|
|
Witam News i ADALL, Chyba polubię supermarkety, jak Ci się te zdjęcia znajdą... :)
|
|
Czesc RYSKAGO, nie supermarkety tylko mnie za przebojowosc. Nikt w momencie mojej interwencji nie poinformował mnie od razu o monitoringu - TO SKANDAL jesli chodzi o Stokrotke. Na szczescie nagranie juz jest i "uczciwego" doskonale widac... News
|
|
To jest forum, czy prywatny CHAT? Bo już się gubię.
|
|
Nie dziw się.Dwie kobiety jak wyszły z więzienia , to przy bramie jeszcze z godzinę gadały. Kobieta jest zadowolona gdy mówi nagadałam się.
|
|
Autochton, widzę, że jesteś "znawcą" kobiet...:D
|
|
Marcelus, i po co sie pienisz? ADALL o dziwo nie zgłasza zastrzeżen, mimo, ze to jego post. Autochton poszedł po bandzie, wiec zostawie biedaka bez komentarza. Dziwią mnie co niektórzy mieszkancy tego miasta... Co by sie nie działo, to jest źle. Wystarczy poczytac 10 postów i w kazdym co najmniej 5 uwag krytycznych... Mandaryna przyjezdza - źle, Mandryny nie ma -źle Kazdy ma swoj gust i prawo do wlasnych opinii, ale na Boga szanujcie innych... Nie kazdy słucha Mozarta, tak samo jak nie kazdy Mandaryny (uczepilam sie jej, ale ten temat wzbudzil wiele postów... przeróznych) Czy to nie jest zbyt łatwe? Skrytykowac? Moze łatwiej sie nie wypowiadac. Te słowa w szczegolnosci kieruje do tzw "skoczków". Jak zapewne zauwazyliscie jest grupa ludzi, która w kazdym poscie zostawia swoje uwagi.... nie wspomne o ich jakosci i powiązaniu tematycznym. Moze to zjawisko wynika z anonimowosci jaką daje internet, poniewaz ludzie których do tej pory spotkałam/poznałam w tym miescie są mili, otwarci potrafiący odwzajemnic usmiech. Chcialabym wierzyc, ze wszyscy tacy jestescie pozdrawiam Cieple pozdrowionka dla ADALLA i RYSKAGO News
|
|
Właśnie, News, w końcu internet ma ze swego założenia łączyć ludzi, a nie dzielić... Przeca nie naruszamy podstawowych zasad bytowania na forum: nie przeklinamy, nie zamieszczamy reklam, nie kopiujemy artykułów etc. Jak kogo temat nie porywa, to nie wchodzi - proste. A walczyć z chamstwem na forum też sensu nie ma, bo to jak walka z wiatrakami - bez widoków na przyszłość... Autochton mnie nie lubi za moje nieproautochtonowe, "radykalne" poglądy (patrz temat APEL DO KOBIET :)), no cóż rozumiem... Życzę jednocześnie cobyś się do tych kobiet przekonał nieco, bo one nie takie złe są, jak je niektórzy malują :) Pozdrawiam Wszystkich
|
|
A ja byłem w stadninie koni :))))) ale nie mogłem znaleźć tych koni
|
|
News: I jakie najnowsze newsy :)) ? Znalazły się te zdjęcia, czy nie? Zdradź przynajmniej w jakim wieku jest ten/ta szuja, co zaopiekowała się nie swoją własnością !? Pozdrawiam. ADALL
|
|
Heheh to ja juz nie wiem wkoncu o czym mam pisac czy o sylwku czy o zdjeciach :D "Zmotywowani by walczyc,zdolni by wygrywac..."Najwierniejsi fanatycy ŁKS 1928-2005
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |