poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
na Legię do Kopenhagi

siema, organizuje wyjazd busem na mecz puharowy Broendby-Legia. Wyjazd z Łomży 29 lipc, mecz 30, powrot w nocy 31 lipca. Koszt nie uwzglednia biletu na mecz, koszt przejazdu w obie strony ok 350-400pln.
Są jeszcze 4 wolne miejsca - pisać na maila yeah82@interia.pl

Mistrz bez Malgorzaty

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: na Legię do Kopenhagi

Legła Warszawa Legła Warszawa....

Mam tak samo jak ty
Miasto moje, a w nim
Najpiękniejszy mój świat
Najpiękniejsze dni
Zostawiłem tam kolorowe sny
Kiedyś zatrzymam czas
I na skrzydłach jak ptak
Będę leciał co sił
Tam, gdzie moje sny
I warszawskie kolorowe dni
Gdybyś ujrzeć chciał
Nadwiślański świt
Już dziś wyruszaj ze mną tam
Zobaczysz, jak przywita pięknie nas
Warszawski dzień

.. Legia Warszawa ..

Już bym wolał na mecz z Czeczenią jechać :-)

30.07.2009 | legialive.pl
1500 biletów na mecz w Kopenhadze!
Szykuje się prawdziwy najazd kibiców Legii do stolicy Danii! Fani organizują autokary (nawet z Londynu!), busy, samochody. Część osób wybiera drogę morską, a ponadto nadal SKLW prowadzi zapisy na samolot czarterowy w cenie 890 zł (ostatnie 8 miejsc, zapisy we wtorek w siedzibie SKLW-Łazienkowska 1/3). Niektórzy kibice wyruszają do Kopenhagi już we wtorek - wszystko wskazuje więc na to, że na stadionie Broendby możemy spodziewać się ponad 2 tysięcy kibiców stołecznej drużyny, choć Duńczycy przygotowali dla nas 1500 miejsc. Legia Warszawa poinformowała o sprzedaży biletów na ten mecz: Cena biletu wynosi 90 zł. Do zakupu biletu wymagana jest karta kibica (nowa lub stara). Osoba zakupująca bilet - voucher otrzyma wydruk z systemu KP Legia. Na jego podstawie oraz dokumentu tożsamości będzie można wymienić voucher w dniu meczu od godz. 14 na stadionie Broendby na właściwy bilet. Dla Kibiców Legii będą otworzone cztery specjalne kasy. Zgodnie z informacją uzyskaną z Broendby ze względów bezpieczeństwa nie będzie prowadzona sprzedaż biletów dla kibiców z Polski przed meczem w Kopenhadze.[więcej >>>]

Nie wypowiadam sie na tematy o ktorych nie mam pojecia...

jak wrażenia po meczu?Biliście się?

fajnie xD

zryciuchy

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org