Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
na Legię do Kopenhagi |
siema, organizuje wyjazd busem na mecz puharowy Broendby-Legia. Wyjazd z Łomży 29 lipc, mecz 30, powrot w nocy 31 lipca. Koszt nie uwzglednia biletu na mecz, koszt przejazdu w obie strony ok 350-400pln. Są jeszcze 4 wolne miejsca - pisać na maila yeah82@interia.pl Mistrz bez Malgorzaty
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: na Legię do Kopenhagi |
Legła Warszawa Legła Warszawa....
|
|
Mam tak samo jak ty Miasto moje, a w nim Najpiękniejszy mój świat Najpiękniejsze dni Zostawiłem tam kolorowe sny Kiedyś zatrzymam czas I na skrzydłach jak ptak Będę leciał co sił Tam, gdzie moje sny I warszawskie kolorowe dni Gdybyś ujrzeć chciał Nadwiślański świt Już dziś wyruszaj ze mną tam Zobaczysz, jak przywita pięknie nas Warszawski dzień .. Legia Warszawa ..
|
|
Już bym wolał na mecz z Czeczenią jechać :-)
|
|
30.07.2009 | legialive.pl 1500 biletów na mecz w Kopenhadze! Szykuje się prawdziwy najazd kibiców Legii do stolicy Danii! Fani organizują autokary (nawet z Londynu!), busy, samochody. Część osób wybiera drogę morską, a ponadto nadal SKLW prowadzi zapisy na samolot czarterowy w cenie 890 zł (ostatnie 8 miejsc, zapisy we wtorek w siedzibie SKLW-Łazienkowska 1/3). Niektórzy kibice wyruszają do Kopenhagi już we wtorek - wszystko wskazuje więc na to, że na stadionie Broendby możemy spodziewać się ponad 2 tysięcy kibiców stołecznej drużyny, choć Duńczycy przygotowali dla nas 1500 miejsc. Legia Warszawa poinformowała o sprzedaży biletów na ten mecz: Cena biletu wynosi 90 zł. Do zakupu biletu wymagana jest karta kibica (nowa lub stara). Osoba zakupująca bilet - voucher otrzyma wydruk z systemu KP Legia. Na jego podstawie oraz dokumentu tożsamości będzie można wymienić voucher w dniu meczu od godz. 14 na stadionie Broendby na właściwy bilet. Dla Kibiców Legii będą otworzone cztery specjalne kasy. Zgodnie z informacją uzyskaną z Broendby ze względów bezpieczeństwa nie będzie prowadzona sprzedaż biletów dla kibiców z Polski przed meczem w Kopenhadze.[więcej >>>] Nie wypowiadam sie na tematy o ktorych nie mam pojecia...
|
|
jak wrażenia po meczu?Biliście się?
|
|
fajnie xD
|