Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
łomżyńska giełda |
Witam. Czy w Łomży giełda samochodowa fukncjonuje? Jeśli tak to kiedy? Mam do sprzedania auto dostawcze i nie wiem czy wybrać sie do nas, po komisach czy gdzieś dalej na giełdę. Z góry dziękuję za pomoc bigi2004
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: łomżyńska giełda |
Łomża i giełda? Tego czegoś nie można nazwać nawet kioskiem ruchu, najlepiej będzie jak pojedziesz w niedzielę z rana do Białegostoku i już, tylko musisz wcześnie wyjechać 4-5 żeby zająć dobre miejsce jak najbliżej wjazdów
|
|
Albo blizej - do Ostroleki.
|
|
w Łomży giełda która była reaktywowana w zeszłym roku nie przyjęła się,najbliższe giełdy masz w sobotę w Ciechanowie,w niedziele w Białymstoku(największa w naszym regionie) oraz w Ostrołęce i Ełku.Osobiście z tego co widziałam na tych giełdach nie jest łatwo sprzedać auto dostawcze,gdyż na takie potrzebny jest klient szukający konkretnie dostawczaka.Chyba najlepszym rozwiązaniem są portale giełdowe typu otomoto itp. Niemniej życzę owocnych sprzedaży na giełdach
|
|
Magda ma rację, ale spróbować zawsze możesz, a jeśli tak to tylko Białystok
|
|
o to chodzi, że nie mam czasu:( praca nie pozwala chętnie bym taniej go sprzedał byle szybko i nie jeździć nim po giełdach bigi2004
|
|
bigi2004 wrzuć ogłoszenia na portale regionalne a także do gazety współczesnej do Kramiku który ukazuje się w czwartki - tam jest bardzo dużo ogłoszeń motoryzacyjnych,spróbuj też na stronach gumtree warszawa
|
|
allegro.pl
|
|
dziekuje za okazana pomoc:) bigi2004
|