Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kurs instruktora rekreacji ruchowej w specjalności JAZDA KONNA |
Czy może ktoś się wybiera na taki kurs? Jeżeli tak to gdzie w najbliższym czasie będzie organizowany... proszę o info. Proszę bez głupich komentarzy...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kurs instruktora rekreacji ruchowej w specjalności JAZDA KONNA |
"Proszę bez głupich komentarzy..." niemasz pojecia jak trudno sie powstrzymac :D easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
Wyobrażam sobie :) ale gdyby chodziło o głupie komentarze inaczej bym sformułowała ten temat...
|
|
Nie słyszałem, żeby kiedykolwiek robiono u nas taki kurs. Ostatnio jednie organizowane było w ramach projektu szkolenie „Koń w agroturystyce" ale raczej nie można było tam zrobić uprawnień instruktora poza tym było to w Supraślu. Najszybciej byłoby gdybyś wybrała się na obóz jazdy konnej lub bezpośrednio na wspomniany przez Ciebie kurs jednak z tego co się orientuje to kilkadziesiąt godzin a często kilka weekendów.
|
|
Dzięki,ale właśnie znalazłam :) gdyby ktoś był zainteresowany: http://www.pdlzj.pl/index.php?str=newsy&akt=25 Amart Akita
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |