piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dla fanów boksu: Adamek vs Gołota

przeczytalem zze beda sie prać na poczatku pazdziernika.co o tym myslicie? czy adamek jest w stanie opowiednio przytyc i nabrac sil na naszego king konga andrzeja?

moiom zdaniem Adamek popelnil blad decydujac sie na ta walke, mogl zlac jeszcze hopkinsa idac rewanz cunninghamowi w junior ciezkiej ale coz zobaczymy

easy come\'n\'easy go........

Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dla fanów boksu: Adamek vs Gołota

jaki king kong gołota to ****

widzialem go kiedys na wlasne oczy i uwierz to jest king kong wielki chlop blacha by ci leb urwal a i tak wczesniej pewnie zbroja by zostala osrana :]

pozatym nie bylo w historii polskiego boksu ,takiego piesciarza wagi ciezkiej jak Andrzej co by o nim nie mowic walil sie z typami tlyko z najwyzszej polki z roznym wynikiem ale tak to bywa , Adamek jest tez dobry ale czy na wage ciezka???

zgadzam sie z ajsem. jak by nie bylo bil sie z typami o posturze ktorej nie chcialbys spotkac w nocy na ulicy. pikawa by ci padla jak by zapytal sie czy masz fajka...

jedyny prawdziwy jasio :}

Najbardziej mnie denerwuja ludzie ktorzy gadaj glupoty na temat Andrzeja on walczyl z typami z samej czolowki wagi ciezkiej Adamek o takich przeciwnikach moze tylko pomarzyc mimo ze to on posiada pasy to dla mnie Anrew jest najlepszym naszym bokserem i w tej walce bede kibicowal wlasnie jemu

Ja powiem tyle. Ostatnio widzialem walki GOloty to wygladaly one na "kupione" z Taysonem mogl spokojnie wygrac. Walka tamta ponoc byla kupiona a "czarnuch" byl na prochach. osobiscie nic do niego nie mam ale ost. szwankuje.

Wydaje mi się, że Adamek wygra z Gołotą. To już nie ten sam Andrew co kiedyś. Z tego co słyszałem, to Adamek ma nie zmieniać za bardzo wagi, więc może być ciekawie. To może być największe wydarzenie w polskim boksie.Szkoda, że Gołota nigdy nie został mistrzem świata, ale cóż nie był nim przez swoją głupotę ( zachciało mu się bić po jajach;) ).

Heh tylko dla Andrzeja G. bylam w stanie zarwac noc by obejrzec walke. A bedąc szczera ta walka Adamek vs. Galota do niczego nie prowadzi.

Osobiscie wolalbym zeby wygral Adamek bo on ma jeszcze duzo do stracenia i do zyskania , ale zebym musial postawic pieniadze hm... to chyba na Andrzeja , waga ciezka to nie przelewki. Jedno jest pewne bedzei ciekawie.

zgadzam sie z ewcia220 "Góral" ma jeszcze do zdobycia przynajmiej 3 liczace sie pasy a walka z Andrzejem jesli zakonczy sie ciezkim nokautem dla Adamka to moze byc koniec kariery...

Nie wypowiadam sie na tematy o ktorych nie mam pojecia...

Ja tam w Gołotę nie wierze, chłop ma już chyba 42 lata. W ostatniej walce był cieniem samego siebie, a do tego przeszedł jeszcze nie dawno ciężką operację, więc pewnie ma też spore zaległości treningowe, ale może być ciekawie. Oby tylko tej walki nie dałoby się pokazać w całości w teleekspresie ;).

Andrzej to nie ten sam pięściarz co kiedys jeżeli nie odadnie przed 3 rundą to i tak pewnie przegra walka napewno będzie ciekawa i zakończy sie nokautem teraz należy zadac jedynie pytanie kto zostanie znokautowany

Jak gołota przypierdoli celnie to bedzie po adamku,takie bydle masa ciala go pokona

a ty sie jasiu jak zwykle hu*ja znasz ale wtrącisz swoje 5 groszy

ostania walka adamka z gunnem pokazala ,ze sa typy w wadze junior ciekziej na ktorych jego ciosy nie robia wielkeigo wrazenia , a co dopiero na Andrzeju w wadze krolewskiej ,mysle z ewalka bedzie wygladala podobnie do Holyfield vs Wolujew, swoja droga zdziwilo mnie ze w polsce dali im tyle peiniedzy ze obaj zgodzili sie walczyc ,czyzby cos sie zmienialo?

pozostaje nam czekac do pazdziernika , a w grudniu moze doczekamy sie Pudzina z Najmanem w mma xD

Odświeżę temat na kogo stawiacie??? Ja jestem za Endriu :)

jak mozna kibicowac komus kto przegral wszystko, kto zawsze zawodzil... zal!

ENDRIU! :)

Ja jestem z Adamkiem.

Ja jestem za Adamkiem*

Sry za literówke w poprzednim poscie

Choć dla mnie ta walka to tylko komercha to stawiam na Adamka, Gołota utracił psychikę zwycięscy

jak mógł utracił coś skoro nigdy tego nie mial...

I tak stawiam na Andrzeja.

Golota wygra;d ,Adamek musial przytyc do tej walki a golota nie,ale Golota mial przerwe,wiec szanse sa wyrownane...Ale ja i tak stawiam na Golote,Pzdr

Stawiam na Adamka

Piszę poprawnie po polsku.

Bierz życie, mówi Ci życia narkoman...

adamek :)

50:50

ANDRIU RULEZ zmiarzdzy adamka

Adamek

Żyje By Pakować Pakuje By Żyć

Andrzej! Andrzej! Andrzej!!!

W Polsce tylko Golta potrafi boksowac. Takich leszczy z jakimi walczyl Adamek to Golota walil jak chcial. Ze wszystkich rywali z jakimi Adamek walczyl do tej pory Golota bedize najlepszym przeciwnikiem

Tylko Gołota potrafi wywołać takie emocje, człowiekowi na wieśc o zblizającej sie walce odrazu rośnie ciśnienie:)

Dokladnie tylko Golota zapewnia emocje :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org