Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dla fanów boksu: Adamek vs Gołota |
przeczytalem zze beda sie prać na poczatku pazdziernika.co o tym myslicie? czy adamek jest w stanie opowiednio przytyc i nabrac sil na naszego king konga andrzeja? moiom zdaniem Adamek popelnil blad decydujac sie na ta walke, mogl zlac jeszcze hopkinsa idac rewanz cunninghamowi w junior ciezkiej ale coz zobaczymy easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dla fanów boksu: Adamek vs Gołota |
jaki king kong gołota to ****
|
|
widzialem go kiedys na wlasne oczy i uwierz to jest king kong wielki chlop blacha by ci leb urwal a i tak wczesniej pewnie zbroja by zostala osrana :] easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
pozatym nie bylo w historii polskiego boksu ,takiego piesciarza wagi ciezkiej jak Andrzej co by o nim nie mowic walil sie z typami tlyko z najwyzszej polki z roznym wynikiem ale tak to bywa , Adamek jest tez dobry ale czy na wage ciezka??? easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
zgadzam sie z ajsem. jak by nie bylo bil sie z typami o posturze ktorej nie chcialbys spotkac w nocy na ulicy. pikawa by ci padla jak by zapytal sie czy masz fajka... jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Najbardziej mnie denerwuja ludzie ktorzy gadaj glupoty na temat Andrzeja on walczyl z typami z samej czolowki wagi ciezkiej Adamek o takich przeciwnikach moze tylko pomarzyc mimo ze to on posiada pasy to dla mnie Anrew jest najlepszym naszym bokserem i w tej walce bede kibicowal wlasnie jemu
|
|
Ja powiem tyle. Ostatnio widzialem walki GOloty to wygladaly one na "kupione" z Taysonem mogl spokojnie wygrac. Walka tamta ponoc byla kupiona a "czarnuch" byl na prochach. osobiscie nic do niego nie mam ale ost. szwankuje.
|
|
Wydaje mi się, że Adamek wygra z Gołotą. To już nie ten sam Andrew co kiedyś. Z tego co słyszałem, to Adamek ma nie zmieniać za bardzo wagi, więc może być ciekawie. To może być największe wydarzenie w polskim boksie.Szkoda, że Gołota nigdy nie został mistrzem świata, ale cóż nie był nim przez swoją głupotę ( zachciało mu się bić po jajach;) ).
|
|
Heh tylko dla Andrzeja G. bylam w stanie zarwac noc by obejrzec walke. A bedąc szczera ta walka Adamek vs. Galota do niczego nie prowadzi.
|
|
Osobiscie wolalbym zeby wygral Adamek bo on ma jeszcze duzo do stracenia i do zyskania , ale zebym musial postawic pieniadze hm... to chyba na Andrzeja , waga ciezka to nie przelewki. Jedno jest pewne bedzei ciekawie. easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
zgadzam sie z ewcia220 "Góral" ma jeszcze do zdobycia przynajmiej 3 liczace sie pasy a walka z Andrzejem jesli zakonczy sie ciezkim nokautem dla Adamka to moze byc koniec kariery... Nie wypowiadam sie na tematy o ktorych nie mam pojecia...
|
|
Ja tam w Gołotę nie wierze, chłop ma już chyba 42 lata. W ostatniej walce był cieniem samego siebie, a do tego przeszedł jeszcze nie dawno ciężką operację, więc pewnie ma też spore zaległości treningowe, ale może być ciekawie. Oby tylko tej walki nie dałoby się pokazać w całości w teleekspresie ;).
|
|
Andrzej to nie ten sam pięściarz co kiedys jeżeli nie odadnie przed 3 rundą to i tak pewnie przegra walka napewno będzie ciekawa i zakończy sie nokautem teraz należy zadac jedynie pytanie kto zostanie znokautowany
|
|
Jak gołota przypierdoli celnie to bedzie po adamku,takie bydle masa ciala go pokona
|
|
a ty sie jasiu jak zwykle hu*ja znasz ale wtrącisz swoje 5 groszy
|
|
ostania walka adamka z gunnem pokazala ,ze sa typy w wadze junior ciekziej na ktorych jego ciosy nie robia wielkeigo wrazenia , a co dopiero na Andrzeju w wadze krolewskiej ,mysle z ewalka bedzie wygladala podobnie do Holyfield vs Wolujew, swoja droga zdziwilo mnie ze w polsce dali im tyle peiniedzy ze obaj zgodzili sie walczyc ,czyzby cos sie zmienialo? pozostaje nam czekac do pazdziernika , a w grudniu moze doczekamy sie Pudzina z Najmanem w mma xD easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
Odświeżę temat na kogo stawiacie??? Ja jestem za Endriu :)
|
|
jak mozna kibicowac komus kto przegral wszystko, kto zawsze zawodzil... zal!
|
|
ENDRIU! :)
|
|
Ja jestem z Adamkiem.
|
|
Ja jestem za Adamkiem* Sry za literówke w poprzednim poscie
|
|
Choć dla mnie ta walka to tylko komercha to stawiam na Adamka, Gołota utracił psychikę zwycięscy
|
|
jak mógł utracił coś skoro nigdy tego nie mial...
|
|
I tak stawiam na Andrzeja.
|
|
Golota wygra;d ,Adamek musial przytyc do tej walki a golota nie,ale Golota mial przerwe,wiec szanse sa wyrownane...Ale ja i tak stawiam na Golote,Pzdr
|
|
|
adamek :)
|
|
50:50
|
|
ANDRIU RULEZ zmiarzdzy adamka
|
|
Adamek Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Andrzej! Andrzej! Andrzej!!! W Polsce tylko Golta potrafi boksowac. Takich leszczy z jakimi walczyl Adamek to Golota walil jak chcial. Ze wszystkich rywali z jakimi Adamek walczyl do tej pory Golota bedize najlepszym przeciwnikiem
|
|
Tylko Gołota potrafi wywołać takie emocje, człowiekowi na wieśc o zblizającej sie walce odrazu rośnie ciśnienie:)
|
|
Dokladnie tylko Golota zapewnia emocje :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |