Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
...............? |
.....ostatnio zauważyłem na forum coraz mniej konstruktywnych wypowiedzi..... ....ciut nie obraźliwa krytyka.... ....wypowiedzi poza sensem (bez sensu to byłoby za mało powiedziane) ....(kto ogląda dziś mecz?).... ....coraz płytsze metafory.... Zastanawiam się, czy to zniechęcenie? .....czy otępienie..... Pozdrawiam!!! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ...............? |
Dziś Wisła-Lazio. Ja stawiam 3:1 dla Wisły. Rzymianie robią straszne szopki z tego meczu.Sprawiają wrażenie jakby się bali piłkarzy Wisły.Man nadzieje,że kibice Wisły będą spokojni. andrzej jarota
|
|
No tu juz mamy 1:2 :( Niestety nie spelnia sie Twoje marzenia andrzeju, a szkoda Pozdrawiam Marcin DYZIAK Jasiński
|
|
Przegrali z kretesem , ta bramke 2-gą moglismy obronic , takie strzaly to sie bronilo w podstawowce na W-F-ie z zamknietymi oczami ,a nasz Wiślak nie ruszyl paznokciem nawet do pilki ehhhhh :( szkoda
|
|
Było blisko.Szkoda,bo jakby Wisła ograła Lazio to była duża sznsa na zdobycie pucharu UEFA.Ponieważ jeśli Wisła by przeszła Lazio to już na nią czekali łatwiejsi przeciwnicy niż Lazio.Teraz mam wrażenie,że puchar UEFA zdobędzie Lazio.Jednak ja wierzę w sprawiedliwość i za to co Lazio robiło wobec Wisły (przekładanie terminu meczu,narzekanie na murawę) to tego trofeum nie zdobędzie. Osoba odpowiedzialna za porażkę Wisły jest bramkarz Huges.Bardzo słaby jest ten Francuz.Mogli kupić na bramkę jakiegoś dobrego Polaka. andrzej jarota
|
|
Panie Jarota: jeżeli potrafi pan lepiej grać to na co pan czeka?? Jeżeli jest pan lepszy od "tego Francuza" to dlaczego pan jeszcze nie gra w Wiśle?? Ja nie potrafię grać wogóle ale jestem pełen uznania dla naszych piłkarzy.
|
|
A mnie jest szkoda Wisły. Gdyby wygrali, utarliby nosa kibolom z Warszawy, którzy publicznie zyczyli Wiśle wszystkiego najgorszego
|
|
szkoda jest Wisły.... ale i tak trzeba się cieszyć! .....za rok będzie lepiej.....! :D .....Parma dostała .....Shalke też..... .....Lazio miało porzadnego stracha.... wykuruje się Żurawskiego usprawni lewą obronę ............i będzie rajdowo! :D _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Może i ŁKS Łomża zacznie wygrywać?
|
|
Prędzej UKS 10;)
|
|
Jak tak sobie tylko marzę................
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |