poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wszyscy jedziemy ! ŁKS Łomża

Organizowany jest wyjazd na mecz Pucharu Polski: Mazur Karczew - ŁKS Łomża!
Mecz odbędzie się 29 lipca (środa) o godzinie 17:00 na stadionie w Karczewie.
Wyjazd około godziny 13 !!
Cena: 25 zł + PESEL
Zapisy: Sklep czapniczy przy ulicy Krótkiej lub w poniedziałek i wtorek od
19-20 na starym dworcu.

http://i26.tinypic.com/2upx15f.png

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wszyscy jedziemy ! ŁKS Łomża

To jest jakis zart ? Karczew, Mazur Karczew ?

Pewnie sobie wymyślił....ja to się bardzo dziwie jak ktoś jeszcze chce płacić za oglądanie pseudo-piłkarzy z naszego miasta. Co z tego, że znajdowały się na nich pieniądze skoro i tak zawsze przegrywają niemal każdy mecz :) za jakiś czas wróże im A-Klase okręgową, niech kopanie piłki z drużynami z Piątnicy,Stawisk czy Wizny podbuduje EGO naszych zawodników

wolalbym ich ogladac jak graja wlasnie ze stawiskami czy tez piatnica. z reka na sercu powiem ze pszynajmniej druzyny bylyby na tym samym poziomie i bylaby rowna i zarazem ciekawa walka o bramki

jedyny prawdziwy jasio :}

***** ogarnijcie sie, nie interesuje was ten temat to się nie wypowiadajcie ! elo

A to ŁKS jeszcze istnieje??

Noo.. to ja nie wiedziałem. Chłopaki, przeznaczcie lepiej te pieniądze na nowe szaliki.. Innego klubu :) Osobiście polecam Legie Warszawę

:*

jasiu_smietana masz rację...kilka lat temu były drużyny z którymi ŁKS by mógł wygrywać np Kontakty Łomża,Forty Piątnica,Skra Wizna,wówczas byśmy byli dumni że mamy najlepsza drużynę w Lidze...a tak mamy nieudaczników :D

Magda81 widzę, że mało się interesujesz piłką a się wypowiadasz. Stawiski graja w B klasie, z której można awansować do A klasy, następnie jest liga okręgowa, w której grają Forty Piątnica i Skra Wizna, dalej jest liga 4 i ŁKS będzie grał w 4 lidze prawdopodobnie. Jest jakiś porządek i nie gra się raz z tym raz z tym jak się zechce

beno wniosek z tego taki,że jeszcze dwa lata i ŁKS osiągnie pełne dno za co szczerze trzymam kciuki :) szkoda pieniędzy na takich patałachów :)

Madziu mało wiesz o piłce więc sie nie wypowiadaj,bo tylko się ośmieszasz.

Z klubem jest się na dobre i złe !!!! Jak ŁKS wygrywał był w 2 lidze to pewnie lansowałeś się z szaliczkiem na meczach,teraz nadszedł czas ,w którym pozostają najwierniejsi !!! I widać,że jest ich sporo !!!np. 190 osób na wyjezdzie w Suwałkach. Pozdrawiam

190 osób tłumy w 60000 mieście....oj chłopcy chłopcy to było do przewidzenia że tak to się skończy :) II liga była dawno,piłkarze się postarzali....a młodzi co teraz kopią to ćpuny,pijaki i nieudaczniki....więc bądź z tym klubem na złe,bo dobre nie nastąpi za szybko :)

szkoda czasu i pieniędzy na tych srywaków dla nich nie ma przyszłości w zadnym klubie a juz napewno nie w łks-ie

magda81 taka prawda;) jestem ztoba

Zaara pusta samotna idiotka :)

ja też jestem za tym co napisała Magda81

kibicuje ŁKS-owi ale wolałbym gdyby grali z zespołami takimi jak Stawiski Jak ktoś powiedział wcześniej przynajmniej mielibyśmy ciekawe mecze a później ŁKS by szedł do góry i by nie było wstydu

magada bo ci w ten nasrany łeb przypierdole

W ten swój niekumaty przypierdol.

BARANI ŁBIE.

Madzia idiotko znasz tych piłkarzy,że mówisz ,że są ćpunami pijaki itd?
Ktoś-coś jak jestes taki wojownik i chcesz sie spotkać w realu to podbij.

amf już Ty tak nie broń ŁKSu :) zapewne biegasz teraz w pomarańczowej kamizelce i podajesz piłki na trenigach i uznajesz się za kibola :) Jak dorośniesz to pewnie zasilisz szeregi chłopców którzy udają że grają w piłke :) Będziesz naszym łomżyńskim Rogerem..... :D trzymam kciuki

tak biegam w kamizelce.Nie odpowiedziałaś mi na pytanie czy znasz tych piłkarzy skoro tak o nich mówisz.

Ja znam.. Uczą się ze mną w gimnazjum :]

Tak apropo ŁKSu , kto widział napisy na ulicy przykoszarowej na blokach od strony tych sklepów? Hee

Uczą sie w gimnazjum ... małolat kopnij się w czoło... i skończ juz gadać głupoty najmłodszy piłkarz ŁKSu ma 17 lat...

Ma 17 bo nie zdał 3 razy..

Pilkarze wielcy i to jeszcze 17 lat, doswiadczeni ;) przeciez oni grac nieumieja !!!!!!! pewnie na 190 biletach chcą wyjsc na prosto finansowo ;)

Zaara pusta samotna idiotka :)

sezonowcy, jesteście zwykłymi szmatami bez zasad. Pewnie nie jeden pajac z was gdy chłopaki grali w II lidzie miało się za wielkich kibiców tzn siedzieliście dłubaliście ziarna po których rosły słoneczniki na wiosnę na pikniku a krzyczeliście gol po tym jak młyn się cieszył ze zdobytej bramki. Kibice sukcesu, i to wy jesteście pseudokibicami bo macie w dupie grę w niższych ligach, a ci co robią zadymy to są i chuligani i prawdziwi kibice bo są z klubem na dobre i złe. Pewnie jak olisadebe "polak" siedział by na ławce rezerwowych to przychodzili byście na mecze żeby patrzeć sie nie na boisko a na ławkę rezerwowych. Bójcie się powrotu ŁKS-u do wyższych lig bo jak was zobaczymy na meczach sezonowcy to będziecie wypierdalać szybciej niż przyszliście. Bez odbioru

A co rbn będziesz stal przy bramce i wyganiał ludzi, prędzej ochrona Ciebie wygoni. Jeżeli robienie rozrób uważasz za kibicowanie, to twoja sprawa, ja pojmuję to trochę w inny sposób. Sam jestem kibicem ŁKS-u i chodziłem nawet na te mecze, w których ostro dostawaliśmy. Ale nie mam pretensji do ludzi, którzy nie przychodzili na mecze. Nawet ich w pewnym sensie rozumiem, żal im było wydać kasę na bilet, aby zobaczyć jak małolaci dostają po 10:0. Powiedzmy sobie szczerze, że piłkarze ŁKS-u prezentują marny poziom i dobrze się stało, że będą grać w IV lidze. Może nabiorą doświadczenia, które w przyszłości zaprocentuje. Chociaż póki co nie widzę tam piłkarzy, w których pokładałbym jakiekolwiek nadzieje na przyszłość, obym się mylił.

siema wszystkim tak to czytam i niemoge w to uwierzyc jak niektórzy naskakuja na nasz klub!!!!!!!!!! ludzie co z wami??? jak bylismy wysoko to wszyscy "niby " tacy kibice a teraz kazdy sie odwraca a zostaja nieliczni!! i dla tych nielicznyh szacunek.. bo ŁKS jest nasz powinnismy sie cieszyc ze go mamy i powinismy go zawsze wspierac a to ze zdarzaja sie złe chwile to kazdy tak ma!!!! a ja zawsze bede go wspierała bo czy wygraja czy przegraja we mnie zawsze kibica mają.. moze dlatego ze mój wujek kiedys grał w tym klubie ... wiec jesli ktos ma naskakiwac na ŁKS niech to na meczu powie albo przy wszystkich bo wszyscy sa tacy madrzy jak nikt was nie widzi ajak w to warzystwie to wielcy kibice...ŁKS to nasz klub a jak wam sie nasi piłkarze nieppodobaja to sami idzcie grajcie zobaczymy jak wam beda nogi sie plątały... to tylko tyle co miałam do powiedzenia :)

justysia

Jacek ale nie mamy tez za bardzo co i od naszych pikarzy oczekiwac to co dzieje sie w zarzadzie tez i na nich sie przekłada:( no niestety ... ale po co niektorzy tak wsiadaja na nasz zespól niech zostawia to dla siebie bo wiadomo ze sa rózni ludzie a jeszcze tego by brakowało by kibice miedzy soba sie kłocili:( to wogóle załamka by była:(((((( musimy wierzyc ze sie podniesiemy w koncu i znów bedziemy dobrze grac:) ja w to wierze

justysia

Nie mam pretensji do piłkarzy, zostawiają wszystkie siły na boisku, grają na tyle na ile pozwalaja im ich umiejetnosci (niestety nienajwyzsze). Sytuacji jaką teraz mamy winni sa ludzie, ktorzy przez lata tym klubem zarzadzali. Mam takze zal do prezydenta, ktory jak ŁKS wygrywal przychodzil z cala swoja swita na mecze, a jak tylko powinela mu sie noga, to odwracal sie do niego plecami. Gdyby wtedy nie przychodzil na mecze, szanowalbym jego stanowisko co do niefinansowania klubu, bo klub powinien sam się utrzymywac, jednak nieudlone rzady przez tych kilka lat doprowadzily ten klub do ruiny niestety. Justysiu nie podzielam niestety Twojego optymizmu, ta druzyna powinna zaczac od jeszcze nizszej klasy rozgrywkowej, bo wtedy nasi pilkarze mogliby grac na rowni z rownym z druzynami w lidze, przez co nabraliby doswiadczenia, a nie niecheci do gry w pilke. Wedleg mnie ta sytuacja bedzie trwala jeszcze kilka lat.

masz racje Jacek ale jak bedzie nam brakowtakich optymistów w kibicach to wogóle bedzie lipa tez jestem dziewczyna i kibicuje naszym ale wczorajszy mecz mnie załamał ale wiem ze to my teraz jestesmy wsparciem dla ŁKS)u jestesmy jak jedna wielka rodzina i powinnismy dumnie reprezentowac ŁKS niewazne czy sa dobre chwile czy złe ale to nasz zespół:) a po tych złych chwilach musza nadejsc te lepsze... ale mnie tez to boli jak ŁKS był wysoko grał w miare dobrze to wszyscy sie ogłaszali jako kibice... a teraz wszyscy na niego naskakuja:((((( wina lezy po kazdej stronie a przewaznie zarzadu:( no niestety:(( taka prawda:( masz racje powinnismy grac z równymi sobie i jesli w tedy zaczniemy sie pomału wzbijac do góry to bedziemy szczesliwi:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org