Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czeczeni na mojej chacie |
Siemka. Miałem taką przygode, wynajmuje chate i czeczeni wpadli oglądać mieszkanie. Wpadło dwóch, jeden oglądał chate, a drugi stał cały czas przy drzwiach, a 3 czekało w samochodzie. Co chwile dzwonili Ci z samochodu i sprawdzali, czy wszyscy OK. Jeden nie umiał polskiego, to gadali coś między sobą po rusku.Raczej chaty im nie wynajmiemy :) -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czeczeni na mojej chacie |
Jeszcze ich wpuściłeś ? Miałeś dobro okazje spuścić łomot motłochom :]
|
|
Pewnie gadali ze sobą czy nada sie do przetrzymywania znow jakiegos obcokrajowca Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
hehehehe dobre
|
|
U mnie w bloku też są ostatnio gadają coś o jakiejś haunie? Wie ktoś co to znaczy?
|
|
najlepsze było pytanie - panie, nie było tu psa, bo my mamy swoje modlitwy. -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
albo - ******** to imie, czy nawisko? to nazwisko typowe, kończy się na -wski -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
Wpuściłeś na kwadrat brudasów i jeszcze o tym piszesz innym? Chcesz być kumplem tych śmierdzących czosnkiem i cebulą terrorystów? A może nie śmierdzi Ci ich wyżebrana kasa? Poprzez postawę takich typków, którzy wynajmują mieszkania i chaty tym pokurczom z Kaukazu, oni założą tu "Małą Czeczenię"a Polacy będą cichutko przemykać się w Łomży wzdłuż ścian ustępując im na chodnikach. W ich kraju nie ma już wojny,więc nie się pakują i wracają skąd przyjechali. Niech odbudowują swój kraj,tu do niczego nie są potrzebni. Kokosz
|
|
nie poisz nic o czeczenach bo te przyglubki jak chesapeake czy ziomex wyzwa cie od rasistow
|
|
Łomża dla łomżyniaków,księża na księżyc, a dla czarnych asfalt ;-DDD buahaha lae ze mnie rasista coooo;-] idioci może kiedyś zrozumieją że czeczeni w łomży to pomyłka ale jak zrozumieja może byź już za późno;-]
|
|
|
a ile tych czeczenow macie w Lomzy? Mistrz bez Malgorzaty
|
|
obstawiam ok 1000 ale tylko tak na oko easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
Kokosz czytaj uważniej, gdzie napisałem, że wynajmę im mieszkanie ? -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
Samo to,że brudasy byli u Ciebie chatę obejrzeć świadczy o tym,że chciałeś im ją wynająć. To,czy im wynajmiesz to Twoja brocha. Fakt,że ludzie im wynajmują domy i mieszkania, świadczy o krótkowzroczności wynajmujących i potwierdza regułę,że forsa nie śmierdzi nawet w wypadku ukręcania z niej sznura na własną szyję. Niech się pokurcze stąd zabierają razem ze swoimi pokracznymi babami,zaniedbanymi bachorami oraz dziwkami kręcącymi przed nimi tyłkami a także wszelkiej maści "obrońcami pokrzywdzonych". Kokosz
|
|
chesapeake wiec zwracam honor
|
|
widziałem ostatnio jednych z nich w autobusie, stara, średnia(matka) , młoda i dzieciak. tenże dzieciak miał w ręku replikę mp40 w skali 1:1. ćwiczy się dzieciak, ćwiczy. oni to chyba lubią wojnę, jeśli matka kupuje 3 letniemu dzieciakowi takie zabawki. uciekli z kraju od wojny, a tu dzieciak...(patrz wyżej). czyż to nie dziwne?
|
|
kur*a ds co ma do tego zabawka daj spokój jak byłeś mały też sie bawiłeś takimi zabawkami już nie doszukuj sie takich szczegółów ;-] nie to żebym ich bronił bo ich nienawidze bo robią syf z naszego miasta ale nie do tego stopnia żeby patrzeć czym sie bawi dzieciak i doszukiwać sie jakichś głupot...
|
|
ale to była replika jak prawdziwy karabin, uciekają od wojny a dzieciak bawi się karabinem jak prawdziwy. matka uciekła od wojny, a dzieciakowi kupuje takie zabawki. czemu mu nie kupi samochodzika, albo miśka? teraz rozumiesz o co mi chodzi? nie wiem, czy to bezdenna głupota, czy celowe działanie
|
|
a kasy to mają, proponowali odst. 1 tysiaka nie skusiłem się na ich oferte :) -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
Jeszcze niedługo wstawiając ogłoszenie o wynajęcie mieszkania bądź lokalu będzie trzeba dopisywać "Nie dotyczy społeczności pochodzenia Czeczeńskiego "
|
|
Allahu Allahu zejdz z dachu, niech spiep... do allaha i nie będo brudzic wiary Polaków z Islamem.
|
|
k0ksi ,ładne wierszyki piszesz. Bez urazy, ale może stworzysz jakiegoś hiciora dla akcentu czy boysów, bo talentu ci nie brakuje. Na temat wiary Polaków jednak się nie wypowiadaj. Oprócz kościoła katolickiego, który skupia największa ilość osób wierzących w naszym kraju, mamy także wyznawców innych wiar oraz ateistów. Nie uogólniaj więc i narzucaj swojego Boga czy Światowida innym. I nie mysl sobie, że bronię Czeczenów.Dla mnie to taka sama kupa pierwiastków jak każda inna nacja. Ale kolego trochę więcej tolerancji religijnej. A wracając do tematu- to co z tym mieszkaniem mistrzu418 ? Jeszcze wolne?
|
|
Oni są okropni , nie wiem co prezydent na to wszystko, pewnie ma to głęboko w poważaniu, my zapir.. za marne grosze w pocie czoła a tu widzisz takie lalunie z Czeczenie jak ci idą w modnych butach i szlak cie nie trwafi....a te chłopy , smoluchy i śmierdziele tylko dzieci potrafią robić aby kase mieć .... WON!!!
|
|
zgadzam sie z ds ze taka zabawka to nie dla 3latka nie doszukujac sie zadnych podtekstow poza tym takie dziecko malo rozumie a jak od malego ma tak wpajane to dla zabawy zastrzeli mamusie albo tatusia bo moze wstanie tak jak w grze... powinni cos z nimi zrobic bo fakt az czlowieka sciska jak widzi sie co oni wyrabiaja
|
|
a ja wam powiem tak , sam załatwiałem prace czeczenom u mojego kolegi w firmie budowlanej płaci po 8 złotych za godzinę i ................ jakos nie było chetnych polaków do pracy a gdy usłyszeli czeczeni że jest praca odrazu poszli i dziekowali pytajac jak moga sie odwdzieczyc duzo z nich starciło status uchodzców na rzecz obywatelstwa polskiego pracuja normalnie a raczej w pracach ktore polakom ktorzy wola byc na bezrobociu przynosi ujme ......................znam duzo z nich i z trzech moge nazwac swoimi kolegami cwicza pracuja nie pala,nie piją, nie biorą narkotyków a to ze sa innego wyznania no coz ................ja nie mierze ich wszystkich jedną miara gardze niektorymi z nich i uwierzcie mi ze niekotrzy z nich tez nimi gardza .....krew mnie zalewa jak patrze na niektórych z nich jak stoją na starym rynku..............ale tez mnei krew zalewa jak widze stojących tam polaków...........nie bronie ich jako nacji bronie poszczegolne jednostki ktore znam i dlatego wam mówie nei mierzcie wszystkich jedną miarą bo tak robić nei można a Ci co najbardziej tu krzycza prosze bardzo kazdy wie gdzie ich spotkac mozna im to wykrzyczec prosto w oczy a nei na forum ..............co do wynajmowanai mieszkan normalna sprawa jest to ze z tym jest dla nich problem w kazdy mkraju obcokrajowiec a raczej hm ludzie mieszkajacy w krajach byłego zwiazku radzieckiego mają z tym problem uwierzcie mi ze tak samo jak i w niemczech , szwecji, islandii predzej wynajmą mieszkanie murzynowi niż polakowi i taka jest prawda. Chciałbym tez zauwazyc ze jezeli tak jak wy ich nazywacie czeczeni zmienia miejsce zamieszkania wyznaczone im przez panstwo czyli osrodek w czerwonym borze albo hotele te luksusowe neiprawdaz traca mozliwos uzyskiwania swiadczen.............
|
|
krakson mieszkanie wynajęte polakom :) supr4 dokładnie, te 2-3 wyjątki potwierdzają Naszą regułę, ostatnio widziałem czeczenkie w postaci babki z dzieciakiem i dziecko bawiło się dość brutalnie (2 keny biły się), bez reakcji babki -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
mi nie przeszkadzają-aby się nie czepiali. Czeczen, Polak,Rusek,Niemiec- ten sam człowiek
|
|
Co wam tak przeszladzaja ci czeczeni? Zazdroscicie im czy co? Jedynie co, to mozecie miec pretensje do systemu. Kazdy korzysta z tego co ma.
|
|
Super <- ja tez mialem okazje poznac kilku z nich bo chodzi Ci pewnie o budowę przy PG1 , mój koleszka tam robi i jakos sie poznalismy , niektorzy z nich sa spoko i mozna z nimi normalnie pogadac , a sa i tacy ktorzy poczestuja Cie ostatnim fajkiem .... Sa oczywiscie i kozaki ktorzy chodza i sie pruja , ale to mniejszosc z nich , i jak oni sami mowili ze nie szukaja problemow bo chca tu normalnie zyc i pracowac zeby nie siedziec na garnuszku państwa . Także Super4 dobrze powiedzial , nie oceniajcie wszystkich jedna miara .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |