wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Vitalmax

Wiecie może gdzie w Łomży mozna kupić odżywkę firmy vitalmax- masówka 50% białka??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Vitalmax

W Vitaminshop - jak nie mają to zamówią. Ewentualnie allegro.

jak chcesz przeplacac jakies 40 % to kupuj w lomzy xD

easy come\'n\'easy go........

Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...

a ja bym ci odradzil tą firme

<JP>

ICEBERG wcale nie masz racji.
Zanim kupiłem coś w vitalmaxie sprawdzałem ceny na allegro i + przesyłka wychodzi to samo.

Vitaminshop raczej nie mają vitalmaxa. A jaką firmę byś polecił fuzzy?

hi-tec, biogenix, PVL, muscle-tech ewentualnie trec nutrition

<JP>

fuzzy a co myślisz o stanowskiej GMC ?? własnie dostałem kilogramową masówke

hi-tec? to badziewie, vitalmax jak najbardziej jednak 50 % bialka to zamalo na mase

Zaara pusta samotna idiotka :)

hi tec to rzeczywiscie syf tak jak olimp, inwestuj lepiej w weidera ,pvl ,bsn, uniwersala lub gaspari , ogolnie odzywki z USA rzadza biernanczeto zapewniam cie ze bede mial wszystko duzo taniej niz ty w tym smiesznym sklepiku w lomzy trza dobrze poszukac i negosnjowac ceny

pozatym jak niemasz tendencji do tycia to zadne bialko ci nic niepomoze nawet z super dietą, nie na kazdego to dziala a na koncu zobaczysz ze bedzie to strata pieniedzy na proszki chodzbys cwiczyl 2 razy dziennie

admin dieta to podstawa i z chudizelca mozna zrobic pakera dieta+suplementy + odpowidni trening i pojechal ,teraz stanowskie odzywki sa prawei jak koksy :)

widac ze admin jest znawca tematu :D:D:D

<JP>

z chudzielca pakera to moze za 10 lat bedziesz paker, bialko to jedzenie, więc jakich bys komentarzy na internecie nie czytal to wiesz, a jesli masz tylko pol godziny czasu na cwiczenia to tez zaprzestaj lepiej myslec o jakich kolwiek superatach ;) musisz mieć chęci i cwiczyc az ręce odmowią ci naprawde posluszenstwa podczaas wysilku a nie zrobię 10 powtorzen , pozniej 10 i starczy ;) bialko to tak jak bys cwiczyl na kotletach ;) Zresztą kto mądry to niebedzie robil z siebie kaleki pakera dopomagając sie sterami jak co drugi na silowni , tylko tak aby wyglądac jak czlowiek co jak najbardziej mozna dojadac bialko miedzy posilkami

Jasiu coś wie o koksach :-) w temacie o Węglu co nieco napisał :-)

Admin albo nie mas zpojecia o cwiczeniach albo cwiczyles za czasow PRLu, albo poprostu jestes tepy, 10 powetorzen kotlety, ogarnij mysli zanim wylejesz, chlopak chcial jakis suplement zeby lepeij szlo a ty mu tu jakies pierdoly wypisujesz , wejdz sobi ena allegro i poczytaj sklad dobrej odzywki bialkowej, pozatym dieta to jedno to jest podstawa zywienia suplementy jedynie wspomagaja, tak jak koksy same koksy to mozna sobie w du pe wsadzic bez diety i suplementow i oczywiscie ciezkich treningow

a to ze ktos chce jesc odzywki nei znaczy ze chce byc pakerem pwoiedzialem ze mozna , jezeli sie chce , pozatym co drugi na silowni ot koksiarz? to eniwiem gdzie ty na silke chodzisz pewnie do jakiejs mordowni osiedlowej

ja zawsze zamawiam odżywki z allegro kupuje caly zestaw tj.bialkowe,anty kataboliki,kreatyne itp od jednej osoby przesylka wychodzi taniej... samej odzywki nie polecam dobrze dozucic jakas kreatynke i hmb przynajmiej... jesli cwiczysz na profesjonalnej silce to zapytaj sie instruktora napewno doradzi Ci suplementacja zalezy tez od budowy ciala nie ma uniwersalnych odzywek dla wszyskich

Nie wypowiadam sie na tematy o ktorych nie mam pojecia...

iceberg nie umie czytac ze zrozumieniem ;) Kolejny 10cio powtórzeniowiec :)

Admin to ty nie umiesz czytać i poprostu nie znasz się na temaci piszesz ze 50 % białka to za mało na mase buahaha ale ty głupi jestes moze byc nawet 10% białka w odżywce ale jeżeli z jedzenia dostarczasz odpowiednią ilosc b/t/ww to masa idzie do góry i nie tyje sie od białka tylko od nadwyżki kcal tak więc musi byc w diecie dużo węglowodanów i tłuszczy
co do tych 10 powtórzen to co ty kur** twierdzisz ze ze trzeba zrobic 100 na raz i to jest dobry trening? lepiej zapoznaj sie z treningiem na mase to nabierzesz troche pojęcia

ŁuKaSz1926 HMB to strata kasy, drogie i brak efektów lepiej więc niech sobie to odpuści

Live for nothing or die for something...

Po 1 DIETA ! po 2 zalezy co chcesz zrobic, cwiczyc na co po co. Po 3 bialko i typu gainery sa uzupelnieniem diety jak bedziesz zarl same bialko to za przeproszeniem gowno Ci to da. Dorzuc wlasnie do tego dobra kreatynke np Cm3 a tej bialkowej nie kupuj z witalmaxa. poszukaj mutan masa cos w tym stylu. masz w ogole jakis staz na silowni ze kupujesz juz bi ? O tym mozna rozmawiac godzinami.

dokladnie 10 cio powtorzeniowiec? Admin a ty jestes pewnie z tych delikwentow co przychodza na silke i wala po 50 serii i 50 powtorzen przepalajac miesnie i robiac 3 partie jednego dnia ,smiech na sali 20 min rozgrzewki i ok 60 min intesywnego treningu wystarczy , a o suplementach lepiej nic nie mow idz zjedz kotleta ,

autorowi radze odlozyc pieniadze i wziasc kompletny zestaw :
bialko+wegle+aminokwasy (najlepeij rozgalezione) +glutamina + jakis dopalacz typu nitro lub nano vapoor + oczywiscie min 5 posilkow dziennie

dodam ze aminokwasy powinienes jesc caly rok przy cwiczeniach i to jest podstawa po treningu

zycze owocnych zmagan z tonami zelastwa xD

a ten nadal mysli ze bialko to koks i niemozna zastapic go normalnym jedzeniem, wystaw zdjecie swojej łapy ja wystawie swoja i zobaczymy po efektach kto ma tu jakie kolwiek pojęcie o diecie , paru powtorzeniach i 10%bialka, pamietaj ze same bialko uzywa sie w odchudzaniu, więc pewnie duzo (przepalasz tych swoich mięsni i nic niemasz:) )

ale ty jestes pacjent moze zdjecie kutasa chcesz? nie bede sie lansowal na forum pozatym nie dokonca chyba zrozumiales co napisalem , przeczytaj jeszcze raz

Admin pochwal sie moze wynikami siłowymi to pogadamy

wiedzialem ze niemacie nic do pokazania :) wiec nie piszcie i nie robcie blaznow koksy:)

człowieku pochwal sie wynikami a łapa to nie wszystko poza tym starczy mi moje 44 cm w kablu i pomimo takiego obwodu mam wystarczająco siły zeby chwalic sie wynikami siłowymi ale co ja tu sie bede napinał ty wiesz wszystko lepiej

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org