poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ptanie do pijących różne herbaty ...

pytania sa zaadresowane do użytkownikow forum, pijących herbaty, lubiący różne gatunki herbat, ale do osób tylko powyżej 16 roku życia, bądź utrzymujących siebie i robiących zakupy do domu na własną rękę.

1. Gdzie najczęściej kupujesz herbaty: hipermarket, zwykły sklep z zywnoscia, herbaciarnia, internet?
2. Czy zwracasz uwage na marki herbat, różnorodność gatunków, smak i działanie na organizm.
3. Dlaczego pijesz herbate?
4. Czy zrobiłbyś zakupy w herbaciarni (lub w sklepie internetowym z herbatą) i co by cie skusiło: ciekawość, smak i rodzaje herbat, promocja, ceny, korzysci zdrowotne z picia herbaty.
5. Czy jestes gotowy/a sprobowac nowy, naturalny, zupełnie inny rodzaj herbaty - substytut kawy, energy-drinkow i kofeiny.

Dzięki za szczere odpowiedzi!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ptanie do pijących różne herbaty ...

aa tam seta czystej lepsza

1. u chińczyka
2. zwracam, bo zawsze mam rozwolnienie
3. bo jem suchy chleb
4. nie
5. tak

ja jak wyżej tylko wódkę

Chociaż nie powiem bywało ,że się zapijało herbatą jak na sok nie starczyło już kasy :)

masaz gdzie ty spotkalas(les) dobre herbaty w LOMZY? np. w tej chwili leci reklama Tetleja -intensiw jako HIT ale powiem tobie to KLAMSTWO juz nie mowie o cenie! Fakt ,ze jest czarna jak noc ,zapachu zadnego ,w Polsce rozdzielona z jednej paczki 200 szt na piec paczek- ceny nie sprawdzalam ale w UK w Sanisbury to taka polska stokrotka ---------- kupuje te 200 torebek za 1,5 funta tzn jakies 7,50 zl- zapraszam na darmowe skosztowanie .Aaaa , dodam jeszcze ,poniewaz to wydajna herbata to pije ja od 5 lat ------- no w POLSCE sukces odtrabiono bo znalezli w UK cos taniego jak barszcz , ---------- to ile kosztuje w hurcie?!

bagrmosen

1.hipermarket
2. nie
3. urozmaicam spożywane płyny, więcej pije w zime
4. nie
5. nie

Łomża, Łomża, Łomża . . .

ANGLIA, ANGLIA

Dobre herbaty, w sklepach
na Starym Rynku lub na Dwornej

W Łomży kupuję tylko na Dwornej wylot Sienkiewicza lub na Legionów naprzeciw Statoil.
Nalepsze herbaty kupiłem w Chinach i na Taiwanie (dawno nie byłem).
W sklepie internetowym nigdy bym nie kupił.

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

oprócz zielonej herbaty, pozostałe bez wyjątku, o kant du.y potłuc.
W żaden sposób nie pomogą, wprost przeciwnie. Pomogą w produkcji kamieni. Mówię pod kontem zdrowia

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Stefanek raczej zainwestuj i kup filtr do wody, herbata i kamień... nie ma nic wspólnego to twarda woda. Postaw wieczorem wodę w szklany naczynie rano zobaczy efekt. Poczytaj troszkę jest tyle gatunków, rodzai herbaty że głowa mała.

Wiedza o herbacie większości kończy się na bibule sagi.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org