Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ptanie do pijących różne herbaty ... |
pytania sa zaadresowane do użytkownikow forum, pijących herbaty, lubiący różne gatunki herbat, ale do osób tylko powyżej 16 roku życia, bądź utrzymujących siebie i robiących zakupy do domu na własną rękę. 1. Gdzie najczęściej kupujesz herbaty: hipermarket, zwykły sklep z zywnoscia, herbaciarnia, internet? 2. Czy zwracasz uwage na marki herbat, różnorodność gatunków, smak i działanie na organizm. 3. Dlaczego pijesz herbate? 4. Czy zrobiłbyś zakupy w herbaciarni (lub w sklepie internetowym z herbatą) i co by cie skusiło: ciekawość, smak i rodzaje herbat, promocja, ceny, korzysci zdrowotne z picia herbaty. 5. Czy jestes gotowy/a sprobowac nowy, naturalny, zupełnie inny rodzaj herbaty - substytut kawy, energy-drinkow i kofeiny. Dzięki za szczere odpowiedzi!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ptanie do pijących różne herbaty ... |
aa tam seta czystej lepsza
|
|
1. u chińczyka 2. zwracam, bo zawsze mam rozwolnienie 3. bo jem suchy chleb 4. nie 5. tak
|
|
ja jak wyżej tylko wódkę
|
|
Chociaż nie powiem bywało ,że się zapijało herbatą jak na sok nie starczyło już kasy :)
|
|
masaz gdzie ty spotkalas(les) dobre herbaty w LOMZY? np. w tej chwili leci reklama Tetleja -intensiw jako HIT ale powiem tobie to KLAMSTWO juz nie mowie o cenie! Fakt ,ze jest czarna jak noc ,zapachu zadnego ,w Polsce rozdzielona z jednej paczki 200 szt na piec paczek- ceny nie sprawdzalam ale w UK w Sanisbury to taka polska stokrotka ---------- kupuje te 200 torebek za 1,5 funta tzn jakies 7,50 zl- zapraszam na darmowe skosztowanie .Aaaa , dodam jeszcze ,poniewaz to wydajna herbata to pije ja od 5 lat ------- no w POLSCE sukces odtrabiono bo znalezli w UK cos taniego jak barszcz , ---------- to ile kosztuje w hurcie?! bagrmosen
|
|
1.hipermarket 2. nie 3. urozmaicam spożywane płyny, więcej pije w zime 4. nie 5. nie -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
ANGLIA, ANGLIA
|
|
Dobre herbaty, w sklepach na Starym Rynku lub na Dwornej
|
|
W Łomży kupuję tylko na Dwornej wylot Sienkiewicza lub na Legionów naprzeciw Statoil. Nalepsze herbaty kupiłem w Chinach i na Taiwanie (dawno nie byłem). W sklepie internetowym nigdy bym nie kupił. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
oprócz zielonej herbaty, pozostałe bez wyjątku, o kant du.y potłuc. W żaden sposób nie pomogą, wprost przeciwnie. Pomogą w produkcji kamieni. Mówię pod kontem zdrowia ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Stefanek raczej zainwestuj i kup filtr do wody, herbata i kamień... nie ma nic wspólnego to twarda woda. Postaw wieczorem wodę w szklany naczynie rano zobaczy efekt. Poczytaj troszkę jest tyle gatunków, rodzai herbaty że głowa mała. Wiedza o herbacie większości kończy się na bibule sagi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |