Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomysłowy KOJOT : D |
Bardzo mnie zaciekawiła pewna osoba dająca ogłoszenie na 4lomza.Pierwsze ogłoszenie miało następującą treść : Zatrudnię osoby do marketingu internetowego. Wymagana jest umiejętność obsługi komputera oraz stały dostęp do internetu. telefon: e-mail: cojote87@o2.pl ogłoszenie dodane 2009-07-16 Ta sama osoba po kilku dniach umieszcza kolejne ogłoszenie : Posiadam system gry w ruletkę internetową oparty na rachunku prawdopodobieństwa lecz nie posiadam kapitału. Odsprzedam system lub pożyczę 40zł. e-mail: cojote87@o2.pl ogłoszenie dodane 2009-07-21 Pierwsze ogłoszenie ukazało się w rubryce PRACA zaś drugie w dziale RÓŻNE. 5 dni a jaka zmiana....może biznes internetowy nie wypalił KOJOTOWI :D 40 złotych...może mu pożyczymy to nas zatrudni w prężnie działającej firmie :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomysłowy KOJOT : D |
Pomysłowy gościu :P to się nazywa kreatywność ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
magda nie bądź taka drobiazgowa.Chwilowy brak kapitału każdemu może się przytrafić ;)). 1:1,że ktos odkupi pomysł lub pozyczy te 4 dychy.A swoja drogą,gdyby biznes opierał się na tak małych inwestycjach,pewnie wszyscy bylibyśmy już milionerami.
|
|
Ja moge wam pozyczyc 40 zl...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |