poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pomocy proszę.!!!

Witam serdecznie

Niestety, przyszło nam egzystować w mało pocieszających realiach. Większość z Nas to osoby bezrobotne, ewentualnie w niedługim czasie zasilą status owego obywatela bez pracy... a co najgorsze......brak jakichkolwiek perspektyw na pracę..:(:(:(:(.. A miała być Irlandia..:(:(:(
Ja osobiście niebawem należeć będę do tej drugiej, wyżej wspomnianej grupy Łomżyniaków....
Mam jakieś doświadczenie zawodowe, wykształcenie, ale co z tego... w Naszym mieście "emerytów i rencistów" - (proszę o wybaczenie)... brak ofert o konkretnej pracy a liczą się znajomości.
Nieważne wykształcenie.. możesz mieć średnie, ale jak masz znajomości, to przy takiej Osobie nawet mgr. wymięka....
Ale dość dewagacji i użalania się....
Mam do Was ogromną prośbę... chciałabym się przekfalifikować na..... fryzjerkę...
PROSZĘ... podpowiedzcie - czy w Łomży jest zakład fryzjerki, który za odpłatnością szkoli w tym zawodzie.????? Nie biorę pod uwagę żadnej szkoły.... nie czas "psy karmić, jak czas na łowy".... interesuje mnie 2 - 3 miesięczny kurs w zakładzie fryzjerskim po którym mogę swobodnie podjąć pracę w w/w zawodzie.
Będę ogromnie wdzięczna za zrozumienie i pomoc.
Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pomocy proszę.!!!

no noo

10 % bezrobocia a ta pisze że większość z nas to osoby bezrobotne, otrzeźwiej kobieto...

zmien obywatelstwo na czeczenskie

sory ale po takim kursie pracy w salonie nie dostaniesz, chyba ze będziesz w domu na czarno przyjmować!
Poczytaj tematy o fryzjerach w Łomży to sama zobaczysz że ciężko się przebić, jest ich masa ale tylko kilku naprawdę dobrych.
Teraz jak fryzjer kończy zawodówkę to za mało a co mowa po krótkim kursie

pamietaj ze te 10% z grupy aktywnej grupy. doliczajac ludzi uczoncych sie, emerytow i rencistow daje to ok 5% statystycznych lomzyniakow.

dolozyc do tego, ze wiekszosc tu uzyszkodnikuw forum to osoby w wieku < 25 rz zazwyczaj uczniowie szkul srednich i studentow to realni bezrobotni na tym forum stanowia pewnie ledwo 1%

jedyny prawdziwy jasio :}

WOW jasiek chyba tabletki dzisiaj zjadłeś bo prawie normalny post napisałeś

GRATULACJE

czego nie morzna powiedziec o tobie

nie mylisz jaskow?

jedyny prawdziwy jasio :}

Kurs 3-miesiącei chcesz pracować jako fryzjer ? ja uczyłem się trzy lata i ciągle się uczę ,kiedyś po 3 miesiącach to szef pozwolił mi po piwo lecieć a nie strzyc klienta.Życzę powodzenia.

powiem ci ze slyszalam ze pewna fryzjerka bierze dziewczyny na przyuczenie, ale to nie w lomzy i raczej w 3-mce tego nie ogarniesz co najmniej rok

Ale jeb ni et a kobieta

witam
Ja Was nie prosiłam o głupie komentarze.!!!!!
Jeśli nic mądrego i konkretnego nie masz człowieku do powiedzenia, po co wogóle odpisujesz na posta????
Mnie nie interesowały spostrzeżenia a konkrety!!!
Oczywiście ta uwaga nie dotyczy wszystkich za co z góry przepraszam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org