Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomocy proszę.!!! |
Witam serdecznie Niestety, przyszło nam egzystować w mało pocieszających realiach. Większość z Nas to osoby bezrobotne, ewentualnie w niedługim czasie zasilą status owego obywatela bez pracy... a co najgorsze......brak jakichkolwiek perspektyw na pracę..:(:(:(:(.. A miała być Irlandia..:(:(:( Ja osobiście niebawem należeć będę do tej drugiej, wyżej wspomnianej grupy Łomżyniaków.... Mam jakieś doświadczenie zawodowe, wykształcenie, ale co z tego... w Naszym mieście "emerytów i rencistów" - (proszę o wybaczenie)... brak ofert o konkretnej pracy a liczą się znajomości. Nieważne wykształcenie.. możesz mieć średnie, ale jak masz znajomości, to przy takiej Osobie nawet mgr. wymięka.... Ale dość dewagacji i użalania się.... Mam do Was ogromną prośbę... chciałabym się przekfalifikować na..... fryzjerkę... PROSZĘ... podpowiedzcie - czy w Łomży jest zakład fryzjerki, który za odpłatnością szkoli w tym zawodzie.????? Nie biorę pod uwagę żadnej szkoły.... nie czas "psy karmić, jak czas na łowy".... interesuje mnie 2 - 3 miesięczny kurs w zakładzie fryzjerskim po którym mogę swobodnie podjąć pracę w w/w zawodzie. Będę ogromnie wdzięczna za zrozumienie i pomoc. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomocy proszę.!!! |
no noo
|
|
10 % bezrobocia a ta pisze że większość z nas to osoby bezrobotne, otrzeźwiej kobieto...
|
|
|
sory ale po takim kursie pracy w salonie nie dostaniesz, chyba ze będziesz w domu na czarno przyjmować! Poczytaj tematy o fryzjerach w Łomży to sama zobaczysz że ciężko się przebić, jest ich masa ale tylko kilku naprawdę dobrych. Teraz jak fryzjer kończy zawodówkę to za mało a co mowa po krótkim kursie ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
pamietaj ze te 10% z grupy aktywnej grupy. doliczajac ludzi uczoncych sie, emerytow i rencistow daje to ok 5% statystycznych lomzyniakow. dolozyc do tego, ze wiekszosc tu uzyszkodnikuw forum to osoby w wieku < 25 rz zazwyczaj uczniowie szkul srednich i studentow to realni bezrobotni na tym forum stanowia pewnie ledwo 1% jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
WOW jasiek chyba tabletki dzisiaj zjadłeś bo prawie normalny post napisałeś GRATULACJE
|
|
czego nie morzna powiedziec o tobie nie mylisz jaskow? jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Kurs 3-miesiącei chcesz pracować jako fryzjer ? ja uczyłem się trzy lata i ciągle się uczę ,kiedyś po 3 miesiącach to szef pozwolił mi po piwo lecieć a nie strzyc klienta.Życzę powodzenia.
|
|
powiem ci ze slyszalam ze pewna fryzjerka bierze dziewczyny na przyuczenie, ale to nie w lomzy i raczej w 3-mce tego nie ogarniesz co najmniej rok
|
|
Ale jeb ni et a kobieta
|
|
witam Ja Was nie prosiłam o głupie komentarze.!!!!! Jeśli nic mądrego i konkretnego nie masz człowieku do powiedzenia, po co wogóle odpisujesz na posta???? Mnie nie interesowały spostrzeżenia a konkrety!!! Oczywiście ta uwaga nie dotyczy wszystkich za co z góry przepraszam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |