Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
chemiczny Donald i pani bufetowa gazują wlasnie kupców |
w Warszawie. bufetowa juz nie przynosi kanapek protestujacym, ciekawe dlaczego???? http://wiadomosci.onet.pl/2682,2012321,kdt_szturm_ochroniarzy_-_uzywaja_gazu__kupcy_bronia_sie_gasnicami,wydarzenie_lokalne.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: chemiczny Donald i pani bufetowa gazują wlasnie kupców |
forum polity chemiczny zjebie............ easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
Dlatego, że to zwykli przestępcy zajmujący bezprawnie własność miasta. Duża część z nich wyłapie dziś zarzuty prokuratorskie za napaść. Wrzeszczącą hołotę trzeba było wezwać tylko raz do opuszczenia hali, a potem strzelać od razu z ostrej amunicji. Leczenie i pogrzeby z majątku wichrzycieli. Zmanipulowani zostali przez swój zarząd i politykierów z pewnej partii, której politycy mają prawomocne wyroki skazujące, których nie respektują. Jaka partia i politycy - taki elektorat.
|
|
haha tolerancyjni wyborcy PO radzą od razu strzelac .
|
|
Nie troluj dziecko. ucz się bo i ty skończysz z polowym łózkiem na ulicy
|
|
twoje zycie musi byc naprawde smutne wspolczuje tez rodzinie easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
haha i jak zwyjkle POkemony nic nie potrafia odpisac na temat, standard wzorzec niesioła i palikota.
|
|
ja czytalem artykul to pisalo ze niewiadomo kto puscil gaz a komornik wchodzil z ochrona i ma prawo do stosowania przymusu ,a ty pajacu z partii niby Prawo i sprawiedliwosc kwestionujesz wyroki sadowe???i oc ma do tego donald? schizolu ty jestes naprawde nienormalny easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
pajacyku kto ci napisal ze ja popieram pis? masz fobie to sie leczy, donald ma juz krew na rekach kupiec dostal zawalu i jest na intensywnej terapi gdzie jest bufetowa z kanapkami? odpowie ktos?
|
|
dobre!
|
|
wprowadzasz ludzi w blad jakas propagandaowa akcja chemiczny donald ty ku.rw a zjebie muahahah Konflikt między warszawskimi kupcami z Kupieckich Domów Towarowych mieszczących się w samym centrum Warszawy, na pl. Defilad i przedstawicielami stolicy sięga zenitu. Komornik ma wykonać wyrok Sądu Okręgowego w Warszawie i zlikwidować wszystkie stoiska handlowe w hali targowej. Z końcem ubiegłego roku wygasła umowa dzierżawy hali KDT. Od samego rana pod halą trwa bez powodzenia akcja opanowania budynku. Agencja ochrony szturmuje KDT Agencja ochrony przypuściła kolejny atak na halę Kupieckich Domów Towarowych. Tym razem pracownicy ochrony uzbrojeni w maski przypuścili szturm używając gazu łzawiącego w dużych ilościach. Wejście do hali spowite zostało białym dymem. Kupcy odparli atak, rzucając w kierunku pracowników ochrony gaśnicą. wyrok sadu baranie i agencja ochrony a nie policja i co ma premier RP do tego? kto robi PR??? to jest niezaprzeczalny cud ktorego dokonala platforma nawet tkai tuman jak adamosxx wie co to pr xD easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
ice jak bedziesz jeszcze cos pisal to najpierw wez 10 oddechow otrzyj peowski jad z ust i napisz w cenzuralnych slowach jesli tak umiesz. i ponawiam gdzie jest bufetowa z kanapkami?
|
|
".......egzekucja komornicza w oparciu o przepisy prawa. Komornik do tych działań zaangażował agencję ochrony i działają. Kilku policjantów obecnych na miejscu stanowi osobistą asystę komornika przy wykonywaniu czynności komorniczych - powiedział Szyndler. " nieudaczniku vel absolwencie sp8 na nowogrodzkiej naucz się czytać potem interpretuj fakty lub poproś kogoś aby ci wytłumaczył.
|
|
widzisz jak zwykle odwrociles kota ogonem i palisz frana powiedz co ty na to co wkleilem wyzej? co ma premier rp do akcjii komorniczej i prywatnej agencji ochrony??? easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
Van_Loosen - elektorat PO - Strzelać z ostrej amunicji . Miała być hala zastępcza dla tych ludzi i nic takiego nie zrobiono a OBIECANO , dlatego są trochę wkurzeni ,że mogą stracić prace i utrzymanie . "- Nie będę miał za co kupić książek dla dziecka, przecież ja panie redaktorze nie wsadzę tego do garnka jutro, tego po jutrze, to jest dorobek mojego życia, jeżeli tutaj przyjdzie komornik i nas wyrzuci to ja nie wiem co to będzie - mówi Dariusz Załoga, który handluje tu garniturami." BY ŻYŁO SIĘ LEPIEJ jak to powiedział Tusk.
|
|
hehe czy rzad chemicznego donalda za cos w Polsce jeszcze odpowiada??? bo jak pamiuetam rzad pisu odpoiwadal nawet za huragany czy gradobicia? a bufetowej dalej niema z kanapkami, chemiczny donald to bankowo juz w szafie zeby mu słupki nie spadły. wyriok sadowy w waszych ustach peowiaki to kpina a kto wzywal za rzadow pisu do obywatelskiego nieposluszenstwa do awantur i wyjscia na ulice?? chemiczny donald skonczy przed Trybynałem
|
|
Oni mieli miejsca wydzielone w różnych częściach miasta stołecznego gdzie mogliby sie przeprowadzic i dalej prowadzic swoje interesy. Ale wiadomo jak to jest jek sie jest w centrum miasta i tyle lat sie prowadzi dzialalność i ma sie tam kupe znajomych itd to nie chce sie przeprowadzac normalna sprawa. A forum polityczne to chyba nie tutaj co?? ... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...
|
|
autentycznie zaczyna mi cie byc szkoda :) easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
widze ze nie wiesz co odpisac wiec zaczynasz szkodowac i zalowac i moheryzowac:) mi iebie bylo juz szkoda po przezytaniu pierw twojego wpisu
|
|
Nikt tu nie odpisuje na "argumenty" bo to nie jest forum polityczne matolku... Zaloz temat na odpowiednim forum, to sobie bedziesz dyskutowal. Tutaj tylko smiecisz. Jeszcze raz ci napisze, kogokolwiek popierasz, to tylko mu robisz krecia robote... Nie potrafisz sie dostosowac i przestrzegac prostych zasad, to nie licz, ze ktos cie bedzie traktowal powaznie.
|
|
dran chyba nie sadzisz ze ja ciebie traktuje powaznie poraz kolejny tylko zasmieciles bez zajakniecia sie na temat.
|
|
a zobacz w Łomży dalej porządku nie ma z tymi targowiskami? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Nie karmic trola to zdechnie z głodu
|
|
a bufetowa z kanapkami na pikniku w Nowogrodzie (zum beispiel..)hehe
|
|
bo w lomzy to jeden wielki przekret reka reke myje i nie bedzie porzadku, wystaczy wiedziec pod kogo podlega ten plac i wszystko jasne.
|
|
cytat z relacji dziennikarskiej: 10.00 "Komornik wezwał na miejsce policję. ...PiS wchodzi do gry." Nic z tego nie rozumiem. Nie dość, że robią nam wstyd w Europie poprzez te antysemickie i nacjonalistyczne wypowiedzi tego ciągle zalanego potem, spasionego Kamińskiego to jeszcze łapy wyciągaja do kupców. WSTYD i HAŃBA. A co oni tam chcą ugrać ? Rozumiem, gdyby Leppera mieli ze sobą. On wie, kiedy i jak brać (a kiedy nie brać to mu podpowiedzą). Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
zapamietaj sobie ze antysemityzm to nie ktos kto nie lubi zydów tylko ktos kogo zydzi nie lubia.
|
|
padła kolejna enklawa polskości.((( ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Ludzie, szkoda śliny! Adamosxx to taki ktoś, któremu plujesz w oczy, a On mówi, że deszcz pada. Na kretynów nie ma siły. Miłego i słonecznego lata dla Wszystkich!!!!!
|
|
opisales siebie chłopie i tobie podobnych POkemonów
|
|
Owszem adamos, po raz kolejny nie napisalem nic na temat i wyjasnilem ci dlaczego... widac nie zrozumiales. Zacznij pisac na odpowiednim forum, to bedzie dyskusja na temat. Tutaj tylko zasmiecasz, wiec nie licz na inne traktowanie... Naprawde trzeba ci tlumaczyc po kilka razy?
|
|
POLICJA!!
|
|
Ignorujcie adamosxx, wyrzuccie go poza nawias - to psychopata.
|
|
o odezwala sie jakas peowska blachara , ignorujcie ja - to idiotka
|
|
ja ignoruje ciebie frajerze ;) blondloczek ma racje
|
|
brak slow czlowieku naprawde masz problem i jedyne co robisz to siedzisz na forum bo nikt cie nie slucha juz
|
|
no i w dodatku wszyscy jesteśmy z PO, bo kto inny mógłby krytykować takiego mądrego jegomościa jak ADAMOSXX
|
|
nie rozumiem cie!jesteś wogóle człowiekiem?
|
|
to człowiek ale nieewoulował do konca tak jak reszta jest na poziomie homo habilisa
|
|
Jedno jest w tym kraju prawo dla wszystkich. Bandytów trzeba lać, a potem wsadzać. Szkoda, że wiele mocnych tylko w gębie rządów rozwydrzyło różne szemrane towarzystwa ze stoczni, kopalni i Radia Maryja.
|
|
Temat postu dno..... kolejny moherowy berecik bez rozumu zakłada post i sam własciwie nie wie w czym rzecz no ale cóż , swoboda wypowiedzi . Jeśli dotyczy to was , oczywiście jeśli jesteście pokrzywdzeni domagacie sie aby wyroki sądów były egzekwowane najlepiej od razu jesli chodzi o preferencje polityczne to już lepiej żeby było po waszemu no bo jak wielki hrabia zobaczył newsa w TV i już wyciągnął wniosek oczywiscie polityczny bo wszystko co jest Przeciw PIS owi albo wszystko co PIS krytykuje nie może mieć miejsca . Rozumiem prawo do posiadania poglądów politycznych ale brak mózgu to już jest inna rzecz. CHEMICZNY DONALD ? eh dużo mozna by pisać ale po cóż jak autor tematu nasłuchuje Prezesa ( moherowego ) oraz prezydenta dzieki Bogu juz tylko rok ;] ...Zaufanie to potega....
|
|
funky za glupi jestes zeby zrozumiec skad wzial sie wyrok sadowy nie? to ci powiem wladze miasta i bufetowa podala do sadu zamias sie dogadywac i pomoc ludziom a na sztandarach mieli dialog haha, wiec sie nie osmieszaj bo kazdy wyrok skads sie bierze a ty myslisz ze z sufitu
|
|
damosxx sam jestes tepy i to but z lewej nogi , w Warszawwei ejst 10 tys innych kupcow ,ktorzy przestrzegaja takiego samego prawa,pol roku zajmowali nielegalnie hale to ich wy.jebali i bardzo dobrze,nie chcierli lokali zastepczych to poszli na bruk a wyroki si ebiora z niezawislych sadow tumanie easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
adamosxx co z Tobą chłopie, przejrzyj na oczy. Większość stołecznych -"szczękowych" kupców to wietnamczycy, rumuni, narody rodem kaukaz, czeczeni i inne narodowości z dawnego ZSRR. Polacy to tylko robole w tej machinie. Dlaczego tak obstajesz za niewiernymi? Czy to w ogóle przystoi takiemu przystojnemu pisdzielcowi ?? Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Kupcy nie mieli racji. Od wielu lat wiedzieli że hala KDT nie będzie stała wiecznie. Fakt? Fakt! Skoro biznes szedł dobrze a oni przez ponad dwadzieścia lat (bo wliczam okres tzw szczęk) mieli szansę handlować w najlepszym miejscu w Polsce to mogli się przygotować do takiego momentu zabezpieczając sobie finansowe zaplecze na zakup innego lokalu bądź gruntu, tak aby zapewnić sobie ciągłość finansową. Fakt? Fakt! Zrobili to ? Nie ! W Polsce wbrew krzykaczom internetowym mamy wolny rynek. Mądre decyzje finansowe i inwestycyjne dają szansę na rozwój. Jakoś inne firmy w koło dają rade kupować lokale czy inwestować. Kupcy liczyli na preferencyjne traktowanie. Oczekiwali otrzymania najlepszych lokali w centrum miasta na który nie było ich stać. Pytam więc skoro szanujemy demokrację i wolny rynek dlaczego Ci ludzi mieli otrzymać za darmo lub pół darmo majątek Państwa? Czym są lepsi od setek innych ludzi którzy pracują od rana do wieczora by utrzymać rodziny i na przykład nie mieli takiej szansy by handlować przez 20 lat w najlepszym miejscu stolicy. Jakoś pozostali nie wychodzą na ulicę nie biją się z policją i w taki sposób się nie zachowują. Kupcy złamali prawo, bezprawnie zajmowali lokal, gdy umowa się skończyła, nie podporządkowali się decyzji sądu i doprowadzili do zadymy utrudniając życie mieszkańcom miasta, narażając na utratę zdrowia swoją, innych mieszkańców i policję. Tak policję też, ci ludzie też mają rodziny i tez zarabiają na chleb i wcale krocia nie zarabiają ale o tym już przeciętny kupiec, krzykacz internetowy czy pseudokibic nie myśli. Fakt? Fakt! Jeżeli mamy żyć w Państwie prawa dlaczego mamy wybiórczo traktować prawo. Dlaczego tak duża część społeczeństwa popiera ludzi łamiących to prawo. Łamiących prawo a mających inne możliwości!!! To skandal porównywać kupców i ich sytuację do powstańców, robotników za komuny, to opluwanie i trywializowani naszej historii. Brak szacunku do historii naszego narodu. Nie chce mi się wierzyć że kupcy stracili pracę i od teraz będą bezrobotni, że nie mieli oszczędności na tę sytuację i opcji. Nie będą wcale tacy biedni jakby to się wydawało. Że nie mam racji? Moi rodzice również dorabiali się na początku lat 90 w takiej zielonej budzie, sami jeżdzili po towar do Turcji, już po trzech latach mieli na wybudowanie własnego pawilonu, domu kupno auta i wynieśli się spod pałacu. A chcecie mi wmówić że ludzie handlujący tam przez 20 lat nie będą mieli na chleb? To zachłanni krwiopijcy liczyli na to że siłą wyrwą za darmochę coś od państwa "bo im się należy" nie należy się im moim zdaniem. Te słowa szczególnie dedykuje wszystkim krzykaczom by trochę pomyśleli, fanom Pisu co w szklance wody utopili by PO, tym co porównują tę sytuację z atakiem zomo. Nie bądźcie zaślepieni w nienawiści. Post skopiowany z innego forum, ale moim zdaniem trafnie określa ten spór. Szkoda że jest w Tobie tyle nienawiści, skreśla to merytoryczną dyskusję, bo tylko obrażasz i plujesz jadem. Ale zawsze jest nadzieja że się w końcu opamiętasz i będzie można normalnie podyskutować. pozdrawiam
|
|
chemiczny donald szedl po wladze z haslami o dialogu fakt? fakt bufetowa protestujacym w czasach pis przynosila kanapeczki fakt? fakt dzis w ramach dialogu banda 200 zbirow napadala na kupcow fakt? fakt bufetowa mowi ze z nikim nie bedzie rozmawiac tylko uzyje sily faKT? fakt. PO to dno fakt? fakt
|
|
adamos na dialog byl czas i wtedy kupcy jakos olewali miasto, biorac na przeczekanie. Jak juz minely wszelkie terminy i przyszledl czas wyprowadzki, to nagle chca dialogu... Nikt na nich nie napadal, tylko probowano ich zgodnie z wyrokiem usunac z bezprawnie zajmowanego terenu. Ja osobiscie mam dosc takich krzykaczy, co najpierw biora wszystkich na przeczekanie, a pozniej wrzaskiem chca wyjsc na swoje. Jeszcze ta paniusia z pisu, co sie sama napchala dobrze dzieki tym kupcom i staje wyzywac ochrone i policje, ludzi ktorzy w przeciwienstwie do paniusi musza ciezko zasuwac na chleb i robia co do nich nalezy... Rzeczywiscie klasa sama w sobie... Ciebie to biedaku wszyscy napadaja, jak nie Czeczeni to policja... Kupcy mieli czas, zeby sie zdecydowac na lokal zastepczy. Nie zrobili tego, a jak juz trzeba sie wyniesc, to oni nagle wiedza gdzie chca sie przeprowadzic, ale oczywiscie miasto powinno im teraz pozwolic dalej handlowac pod palacem do czasu wybudowania lokalu... Kpina w zywe oczy. Mieli dosc czasu na zalatwienie tego, tez bym nie chcial z nimi rozmawiac. Tak sie konczy, jak sie zostawia wszystko na ostatnia chwile... Tylko teraz oczywiscie caly swiat bedzie winny, a nie biedni kupcy.
|
|
Faktycznie!! z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
100% poparcia dla bufetowej Mistrz bez Malgorzaty
|
|
Kaczor donald farmę miał i ja i ja jo
|
|
Oto w pełni lata mamy »gorące lato« w Warszawie: ochroniarze, policja w samym centrum Warszawy, na placu Defilad, pod »pałacem nauki i kultury« im. Józefa Stalina - biją się z kupcami. Z kupcami, których pan wicemarszałek sejmu, pan Niesiołowski proponuje, by nie nazywać ich szlachetnym mianem kupców, ale mniej szlachetnym - handlarzy. Widać efekty »polityki miłości«. Miłość żąda ofiary! - tak było wyhaftowane na sztandarach kiedyś i... pierwsze ofiary są" - Stanisław Michalkiewicz, publicysta pism prawicowych komentuje wydarzenia z mijającego tygodnia. Pewne okoliczności będą potrzebowały jednak wyjaśnienia: np. to, czy rzeczywiście pani Gronkiewicz-Waltz proponowała kupcom działkę zastępczy przy ulicy Okopowej za cenę 65 milionów złotych, co stanowi cenę zaporową, czy też stanowiło to - jak sugeruje to kolega Ziemkiewicz - sposób wyślizgania ich dla konkurencji, które mają większą siłę przebicia się do serduszka dobrego pani prezydent. Jak daleko mogą używać siły i przemocy firmy ochroniarskie, bo to że policja może pałować i zagazowywać obywateli, jest normalne, ale wczoraj policja stała z boku i tylko przyglądała się, jak ochroniarze pałują i zagazowują kupców. Jest to objaw, że nasze państwo poważne chyba nie jest. To, że nasze państwo nie jest poważne, a przynajmniej są co do tego poważne wątpliwości, wskazuje też najnowsza inicjatywa rzecznika Praw Obywatelskich, p. doktora Kochanowskiego, który postuluje - za panem posłem Palikotem, żeby kandydaci na najwyższe stołki - prezydenta, senatorów, posłów - byli przebadani na okoliczność, czy są zdrowi psychicznie. Taki postulat może przetrzebić naszą scenę polityczną, bo jest przekonany, że spośród dzisiejszych naszych dygnitarzy - gdyby ten obowiązek został tak z dnia na dzień wprowadzony - obawiam się, że wielu nie sprostałoby temu egzaminowi, a już na pewno politycy o zszarpanych nerwach... z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |