Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
FIRMA |
czy ktos wie co to za firma na talesa z miletu 9?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: FIRMA |
krzak jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
z tego co uprzejma pani niewyraźnie mówiąca przez telefon mi powiedziała to owa firma zajmuje się światem cyfrowym czy czymś takim. Mnie osobiście zastanawia fakt zamieszczanych przez niech bardzo często ofert pracy i to w 3 różnych działach :P Nie ma chętnych na stanowiska czy podejrzany biznes?
|
|
taaaaaaaaaa heheehehe to firma hahahahaha jaja sobie z ludzi robią,.chodzą po domach na wsi i wciskają jakiś kicz...
|
|
stanowczo odradzam pracę w tejże 'firmie'. Bardzo niepoważni ludzie (czego doswiadczylam osobiascie, a zajmuja się właśnie chodzeniem od drzwi do drzwi i z teo co wiem, to od podpisanej umowy zarabia się chyba 20 zl lub 40 zl (kolezanka chodzila tydzien i podpisala 2 umowy). Sama mam tę firmę zaznaczoną jako tę, którą mam z daleka omijać, ale róbcie, co chcecie, może Wam będzie akurat :)
|
|
ale jesli jest napisane pracownik administracyjny np sekretarka to chyba juz nie chodzenie po domach?
|
|
no ja osobiście wielokrotnie im zaznaczałam, że chodzi mi tylko i wyłacznie o stanowisko administracyjne, a mimo to na rozmowie kwalifikacyjnej okazało się, że poszukują tych od chodzenia 'door to door'...
|
|
aha czyli szukaja glupich - dzieki za informacje
|
|
ta chodzenia, mozesz chodzić i cały dzień i nagabywać ludzi, czasami możesz nic z tego nie mieć. a blok po bloku, klatka po klatce, mieszkanie po mieszkaniu, i tak przez prawie całe miasto. Czasami wciskasz kit, aby tylko wzieli i podpisali umowe, za którą masz prowizje o równowartości 20zł. Stosuje się presję słowną, na która narażeni są szczególnie starsi ludzie, ukrywa się np.dodatkowe opłaty, czas trwania promocji itp. Pchanie się do mieszkania na hama to podstawa. Byłem na tzw. przyuczeniu (pierwszy dzień), czyli stałem tylko z boku i patrzyłem, na szczeście...,w sumie ludzie nie dawali się nabierać. Po przejściu ok.kilkunastu bloków tylko jedna osoba podpisała umowe. Czyli gościu zarobił 20zł na dzień!!! Nie warto było sobie zawracać głowy, ale przynajmniej można ostrzec innych.
|
|
http://podlaskie.turegion.pl/palma-com.html Czy oby na pewno???
|
|
Co do treści ogłoszenia, wszystkie firmy zajmujące się lataniem po chałupach i wciskaniem ludziom kitu zamieszczają bardzo podobnej treści. Łatwo się zorientować, gdzie nie warto nawet dzwonić :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |