poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie Mozna Zrobic Przeglad Skutera

Witam. Szukam warsztatu w ktorym mogl bym zrobic przeglad skutera, wykonac takie operacje jak wymienienie paska klinowego, rolek itp. Prosze o konkretna odpowiedz a nie jakies sarkastyczne odzywki.

Dziekuje Z Góry.
Pozdrawiam t0meCzek321

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie Mozna Zrobic Przeglad Skutera

Takie operacje to chyba samemu można wykonać;]

no własnie drogi kolego ja do tego niemam sprzetu ...

cS ;d

to se kup;-]

jak juz cos to sobie kup zerowcu :)

cS ;d

Nie wyobrażam sobie posiadać pojazd mechaniczny i nie dłubać w nim nie interesować się nim. Takie maleństwo jak skuterek byłoby u mnie rozkręcone dziesięć razy i znałbym każdy kabelek i każdą śrubkę. Nie wystarczy wziąć od rodziców 3000 zł i jeździć. Trzeba się trochę zainteresować;] Później na trasie przykładowo kapturek ze świecy Ci spadne a Ty w płacz i do taty. Tata nie ma czasu skuter do serwisu a tam policzą Ci za to że zajął im 2 m kwadratowe, za to że wypełniał przestrzeń i za to że musieli nałożyć kapturek i nagle cena z kosmosu. Tak że bierz narzędzia rozkręcaj i się ucz. Zaoszczędzisz czasu i pieniędzy a zyskasz podstawową wiedzę;] Powodzenia

PS. Nie wiem ale słyszałem że na skuterach/motocyklach facet na Sikorskiego nieźle się zna. Dokładnego numeru domu Ci nie podam bo nie pamiętam ale jest to za rondem w stronę mostu po prawej stronie.

t0meCzek321:
se jest poprawna formo gramatyczna. mozesz znalezc w wielu slownikach.

zalezy jaki skuter masz. czasem warto samemu. czasem serwis

jedyny prawdziwy jasio :}

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org