Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie Mozna Zrobic Przeglad Skutera |
Witam. Szukam warsztatu w ktorym mogl bym zrobic przeglad skutera, wykonac takie operacje jak wymienienie paska klinowego, rolek itp. Prosze o konkretna odpowiedz a nie jakies sarkastyczne odzywki. Dziekuje Z Góry. Pozdrawiam t0meCzek321
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie Mozna Zrobic Przeglad Skutera |
Takie operacje to chyba samemu można wykonać;]
|
|
no własnie drogi kolego ja do tego niemam sprzetu ... cS ;d
|
|
to se kup;-]
|
|
jak juz cos to sobie kup zerowcu :) cS ;d
|
|
Nie wyobrażam sobie posiadać pojazd mechaniczny i nie dłubać w nim nie interesować się nim. Takie maleństwo jak skuterek byłoby u mnie rozkręcone dziesięć razy i znałbym każdy kabelek i każdą śrubkę. Nie wystarczy wziąć od rodziców 3000 zł i jeździć. Trzeba się trochę zainteresować;] Później na trasie przykładowo kapturek ze świecy Ci spadne a Ty w płacz i do taty. Tata nie ma czasu skuter do serwisu a tam policzą Ci za to że zajął im 2 m kwadratowe, za to że wypełniał przestrzeń i za to że musieli nałożyć kapturek i nagle cena z kosmosu. Tak że bierz narzędzia rozkręcaj i się ucz. Zaoszczędzisz czasu i pieniędzy a zyskasz podstawową wiedzę;] Powodzenia PS. Nie wiem ale słyszałem że na skuterach/motocyklach facet na Sikorskiego nieźle się zna. Dokładnego numeru domu Ci nie podam bo nie pamiętam ale jest to za rondem w stronę mostu po prawej stronie.
|
|
t0meCzek321: se jest poprawna formo gramatyczna. mozesz znalezc w wielu slownikach. zalezy jaki skuter masz. czasem warto samemu. czasem serwis jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |