Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Posdrowienia |
UFAGA: w tym temacie moszemy posdrowic kogos supelnie sa darmo a fiec z okazji rze za oknem pada posdrafiam, wójka Zenona, ciocie Klementyne, całe Piontnice, puł Czarnocina i wszystkie okoliczne wioski, Łomsze bez jej mieszkancóf, wszystkich czzzzeczenof i ojca Tadełusza i kolejnom posdrafiającom osobe Pozdrafiam was Tempiem głópote na foróm
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Posdrowienia |
Zamilcz debilu :)))
|
|
Gdyby admin strony 4 lomza był bardziej aktywny, to już dawno by ciebie za te twoje bzdurne teksty zablokował. Nawet za ten temat. Popisujesz się i te twoje wypociny tylko ciebie rajcują.
|
|
chociasz jestescie niemili dla mnie, to i tesz was posdrawiam :) Tempiem głópote na foróm
|
|
A ja postrafiam wszystkich: oszołomóf, darmosjadóf, rasistóf, itiotóf psycholóf, kipolóf, fyznafcóf o.rycyka, słóchaczóf RM, oklondaczóf Tel. Trfam, stutentóf WSM, fiertniczych s Torunia, i fszystkich posa sobom.
|
|
a ja pozdrawfiam wszystkich spulfersofanych tym temtem:DD pozdrawiajta sie:)) kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
ja tesz siem dołonczam do tego kułka i posdrafiam : -fszystkih za i pszecif -badaczy pisma śfientego -wyznafcuf szatana,śfiatowida,dwónastó boguf greckih -ojca świentego rycyka-bódowniczego IV żeczpospolitej -wysnawcuf bóska,tóska,małyh kaczorkuf i pszewaltzowanej myszki chanki -fszystkih pszecifnikuf czeczenuf,rzyduf,arabuf,polakuf i innyh nacii -miłośnikuf marhefki,ogurka , saładki jażynowej,ślecia,lina i jaśa f śmietanie -siepie samego i posostałyh,kturyh nie wymieniłem s rusznyh pofotuf
|
|
postrafiam lusiaczku za to ze sie pószczasz na prawo i lefo Hciałbym ómiedź pisadź takj ak wy ale zdaża mi siem czasem zrobidź błond. :((((
|
|
nie podszywaj się bo nie potrafisz ;)))
|
|
obaj niepotraficie :) Tempiem głópote na foróm
|
|
postrafiam Hciałbym ómiedź pisadź takj ak wy ale zdaża mi siem czasem zrobidź błond. :((((
|
|
Nie wiem, który Jasiek jest prawdziwy ale dzieki za pozdro :)
|
|
won z tego forum !!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |