środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Podsumowanie

Kiedyś ktoś mi powiedził że jest takie miejsce gdzie można otwarcie podzielić się swoimi opiniami na temat otaczającej nas rzeczywistości, Gdzie można poznać mniej lub bardziej interesujące wypowiedzi innych mieszkańców naszego pięknego grodu i gdzie zawsze mozna liczyć na twórczą, inteligentna dyskusje, a nierzadko na konstruktywną krytyke.
Tak trafiłem na to forum i nie żałowałem bo to wszystko okazało się prawdą. Jednak teraz po najeździe szalonych 14-latków, Dj-ów, itp. poziom dyskusji tak się obniżył, że jest wręcz żenujący. Nie będę się rozpisywał co mnie razi bo sami widzicie co od pewnego czasu dzieje się na forum.
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczeniu na forum polityka.
Żegnam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Podsumowanie

abcd, jednakze, mimo obnizenia poziomu dyskucji, ci nastolatkowie w sumie zdanie tez jakies maja i chocby bylo ono jak najbardziej bzdurne ( wedle czyjegos myslenia), to zalicza sie jednak do opinii ogolu czy nam sie to podoba czy nie.

No to może tych 13 latków usunąć ??

sledczy taaaaak, usunmy rownie tych staruszkow po 27 roku zycia :P

Wiesz ja bym chciał żeby było jak kiedyś było. Ja i ptysiu mialiśmy najmniej lat z tej całej paczki forum ! ptysiu nieraz pisał coś tam ciekawego ja co dzień przeglądałem wszystko i jakieś nowe temaciki puszczałem :D a teraz to tu Dj po *** i tych innych malolatów Żeby była jak wtedy to bedzie <spoko> a iguana mi nie chodzi żeby tych powyżej 27 roku życia wywalać ja wole żeby oni zostali jakoś lepiej się czuje w towarzystwie starszych niż młodszych :

13 Latków usunąć ?? nowiecie co ?? Po nowym roku teraz sie rozpiszą bo kaca leczą :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org