poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
U2

Czy ktoś z Łomży (lub okolic) wybiera się do Chorzowa na koncert U2?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: U2

Nie.

Tak myślałem. U2 to nie Boys'y , a Chorzów to nie Jeziorko.

jeśli mogę wtrącić, kolego o co ci chodzi ?

Jeśli to pytanie było do mnie, to odpowiadam. Pytam się grzecznie na forum, czy ktoś z Łomży wybiera na koncert U2 do Chorzowa. A "Volumee" odzywa się w imieniu wszystkich forumowiczów.Po co? Jak nie jedzie, to niech się nie odzywa (zwłaszcza w imieniu innych). Czasami przeglądam forum na 4lomza i pomijając analfabetyzm zdecydowanej większości, stwierdzam, że kultura "wypowiedzi "piszących pozostawia wiele do życzenia. A'propos Jeziorka, bo pewnie to Cię zabolało, to poszukaj w archiwum tego forum tematów dotyczących "koncertów" w Jeziorkowskiej stodole. Wystarczy rzucić hasło na forum, że taka a taka "gwiazda wystąpi w Jeziorku i już miłośnicy dipolo potwierdzają swoje przybycie. Jak chcą, to niech tam jadą. Ja mam to w d.... , ale nie odzywam się na tematy, które mnie nie interesują.

Nie chodzi o to, że mam coś do U2, Boys czy do Ciebie, poprostu nie wiedziałem o co Ci chodzi ;] A co do Jeziorka, to mnie ono nie obchodzi bo ja tam nie jeżdżę

Ja jadę na U2

AZAZEL

floyd68 zadal proste pytanie jesli nie umiecie na nie odpowiedziec to na h.j piszecie głupoty

feder tępaku pytanie jasno i wyraźnie zostało napisane nie wiem jak tego nie można zrozumiec

typowe polskie zachowanie... freshpower jeśli Ci się coś nie podoba, a chcesz wyrazić swoją opinię napisz to łagodnie, nie musisz się poniżać swoją kulturą, nie widzę powodu żeby kogoś wyzywać
widzicie, zamiast poprawiać poziom kultury tego forum wypisujecie same wulgaryzmy

jak łatwo jest sprowokować człowieka...

Nie kłóćcie się! Po co się wkurzać nawzajem.
Rzuciłem hasło o koncercie, mając na myśli wspólny wyjazd do Chorzowa. My (ja+3 osoby) jedziemy samochodem. Gdyby się ktoś dołączył, to byłoby fajnie. W parę aut zawsze raźniej ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org