Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dziennikarka TVN będzie rzeczniczką Buzka- w nagrode za wierną służbe |
chyba juz nawet opętani PO widza ze tvn to tuba platformy i anty polska telewizja
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dziennikarka TVN będzie rzeczniczką Buzka- w nagrode za wierną służbe |
|
rozumiem twoje chamskie zachowanie: raz jestes wyborca po dwa jak nie masz argumentow zaczynasz wyzywac hahah
|
|
nie jestem wyborcą PO do twojej wiadomości ale nienawidzę przesadzania obojętnie w którą stronę nie lubię nawiedzonych politycznie osobników którzy widzą tylko białe i czarne a jak ktoś myśli inaczej jest fee skończ z tym jątrzeniem idź na grilla , nad wodę i nie zatruwaj umysłów fanatyzmem adamosiexx zamów pięć piw z kolegami z ONR i wyluzuj dziękuję za uwagę
|
|
|
1."Anty polska telewizja"? a gdyby była za PiSem to byłaby wręcz patriotyczna? 2. Ten dział jest poświęcony ogólnym wiadomościom, forum na temat polityki znajduje się niżej więc nie wiem po co to i tak zaśmiecone zbędnymi informacjami forum obrzucasz jeszcze politycznymi brudami.. 3. Nie szkoda Ci czasu na takie bezcelowe stwierdzenia? Jeśli coś Ci nie pasuje to zamiast narzekać czy daremnie gadać zrobiłbyś coś przeciw temu. Nie lepiej pójść i zagłosować na odpowiednią Twoim zdaniem partię niż robić takie czcze wywody? W końcu nikogo z sympatyków PO lub ludzi mających określone preferencje nie przekonasz na zmianę orientacji politycznej. Chyba, że jedynym Twoim celem było wywołanie kłótni, bo od dawien dawna wiadomo, że POLITYKA, religia i sport są tematami wzbudzającymi najwięcej kontrowersji-jeśli taki był zamysł to po prostu żal mi Ciebie.
|
|
Żeby nie było bezpodstawnych opinii: nie jestem za PO ani nie jestem związana z żadną z partii politycznych.
|
|
konkluzja wlasnie robie UJAWANIam bo w propagandowch mediach tvn polsat itd nie powiedza o tym
|
|
Pierwszą myślą jaka przyszła mi do głowy po przeczytaniu, że "małpa w czerwonym"została rzeczniczką Buzka była refleksja jak w tytule czyli wierna służba=nagroda
|
|
ale takiem chesapeake wystarczy ze pwowiedza w tvn ze to przypadek i on dalej bedzie chodzil usmiechniety ze taki fachowy dziennikarz pracowal w tvn az go buzek wzial na rzecznika
|
|
i co żal cie za dupę ściska z tego powodu? beznadziejny jesteś. kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
hehhheh patrzę i widzę, że kilku peowiakom już wstyd przyznać się do swojej partii. żalosne.. http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Ok skoro 'ujawniasz' to czemu nie robisz tego na odpowiednim forum, gdzie faktycznie będziesz mial rzeczową rozmowę na ten temat? Chyba, że nie zależy Ci na tym, bo tutaj i tak nie znajdziesz nowych sprzymierzeńców, bo kto był za PO to i tak taki argument go nie przekona, a kto był przeciw to Ci przyklaśnie ale nie jesteś w stanie nic więcej osiągnąć moim zdaniem.. Ps. Rambo777 gdybym była zwolenniczką PO to jakoś taka wiadomość by mnie za specjalnie nie ruszyła a bynajmniej nie na tyle żeby wyrzec się partii, bo brak obiektywizmu jest spotykany na każdym kroku. Tak jak tutaj adamosxx próbuje oczernić PO niedostrzegając zapewne niedoskonałości swojej jakiejś tam partii, a to że telewizja kłamie wiadome jest od dawien dawna..
|
|
ehehehe z nami likwidacja szkód to pikuś .hehehe ładnie
|
|
adamosxx moze troche kultury? Skoro jest podforum "Polityka" to widocznie jest zalozone po to, zeby tam umieszczac tematy polityczne, ktorych niektorzy byc moze nie zycza sobie czytac...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |