Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Hehe cyferki i dósze Pe |
No fięc, nie fiem jak fy, ale ja niesnosze jak ktos pisze w czasie rosmofy napszyklad na giegie, foróm, zfrotu Hehe i tej porypanej emotki PePe, dla mnie to odsnaka totalnego otempienia i zacofania oras niełómiejsnosci i dószyh brakah w slofnicfu i wyslofieniu siem. Podopnie jest z nikami na foróm, dlaczego kórde lódy wybieraja sem niki sakonczone cyferkami, pszeciesz to jest gupiem mmiec cyferka z nikiem. Czyy to fynika z z ich tempoty czy poprostó idom na łatfizne i dodajase te cyferki na koncu bom nik jest jóśz zajenty i nie kca se procesora sbytnio pszegżac poniefasz majom słabe hodzenie. Ico fy na to, jak to kqurna jest wedłóg was. Ciekawym jest opini tych z orginalnymi nikami i tyh z nikocyferdoperkami. Tempiem głópote na foróm
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Hehe cyferki i dósze Pe |
nie rozumiem, to bełkot -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
mosze dlatego, ze maż nika z cyferkodóperkami, tylko potfierdzaż moje zdanie, mósisz sem zmienic nika ... Tempiem głópote na foróm
|
|
Jasiu wracaj do Klanu!!! Rysiek czeka na ciebie i Grażynka też Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
ci radze popracofac nad tom gurna czensciom ciala pakero, mosze popakój troche tom przestaniez spamować, a jusz wogule to nie radz nikomu hyba ze jakiejs bapci, ktura o to poprosi jak bendzie hciala cos zapakofac i wysłac Tempiem głópote na foróm
|
|
Ooo no zobacz:) Ja tez mam nick " sakonczony cyferkami"..... "Czyy to fynika z z ich tempoty czy poprostó idom na łatfizne i dodajase te cyferki na koncu bom nik jest jóśz zajenty i nie kca se procesora sbytnio pszegżac poniefasz majom słabe hodzenie." hmm Jasiu z Twojej wypowiedzi wynika ,ze to ty masz aż za bardzo przegrzany procesor:) PePe?? nie slyszalam takiego czegos, a tym bardziej nie widzialam:P no wiec wychodzi na to ze Jasiu_śmietana ma swoj swiat i swoje kretki:) pzdr dla Kolegi bez cyferek:D
|
|
jasiu z różanca u ciebie natomiast nic nie pracuje wszystko do wymiany Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Testy twojego dziadka na mnie nie robia wraszenia, wiec pszykro mi bardzo :/ ale mósisz siem wysilic choc minimalnie intelekóalnie hcac mi óblizyc, mosze akórat w klatce shodowej w kturej miezkasz styka tyle na chopakof, ale na mnie to za malo :/, popracój nad miesniem verticalis linguae moze co? Nie wiem czemó karzdy próbóje mi dokopac :/ przeciesz ja tylko wyrasilem zwoja opinie w pefnej kfesti, nie wymienilem konktetnych nikuf, a tu odrazu troje uzytkofnikow tego foróm hce mnie skopac i zdeptac spamójac bez senzu :( Sa tu wogule jakies inteligentne, na poziomie lódzie, zdolne wyrazic w kilku zdaniah wlasna opinie na tego temata bez bicia jasia po jego i tak horej głofie ..? Tempiem głópote na foróm
|
|
Jasiu ja nie mam cyferków :D Ja Cię nie będę bić. Nie zwracaj uwagi na to kto ma jaki nick, bo tak samo jak masz prawo napisać post na jaki sobie chcesz temat, tak samo inni maja prawo do wpisania do nicku cyferek. A co do "hehe" to sama lubie używać tego zwrotu i myslę, że wiele osób lubi i używa go regularnie. Już tak się przyjeło i nie zmienisz tego. A skoro Ty nie używasz i nie lubisz tego to bedziesz naszym wyjątkiem:D:D:D
|
|
no hociasz Lusiaczek, wie na czym polega dyskósja na forum, prafo, czekamy na fiecej takich ansłers Tempiem głópote na foróm
|
|
Hmm... Poprostu żal ... Jasiu jesteś DNEM.
|
|
jak jestem dnem to ty jestem mółem z tego dna, zaczoles myslec i wymysliles "poprostu zal" , rzeczywiscie rzal nafet nie peel tylko raczej eru Tempiem głópote na foróm
|
|
do autora: ![]()
|
|
głupi jestes :)) ![]()
|