Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ja nie wiem |
mi czeczeni nie przeszkadzają Mam nadzieje, że będzie więcej dziewczyn za kierownicą ciężarówek , nie nudzi sie na pauzach :):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ja nie wiem |
mi tez i jest fajnie
|
|
i mi jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
jebać czeczenów!!! darmozjady i nic wiec... na 10 czeczenów 1 pracuje he dobre ;p sa tacu co robia i do nich nic nie mam ,ale tych co siedza i tylko na sp5 w noge graja i nic wiej to nie toleruje!!!!
|
|
Ogarnijcie się.a
|
|
o.0 Who's Your daddy?!!!
|
|
widziałem jak czeczeni kradną w sklepie, ale polacy nie lepsi :)
|
|
Ja zawsze na widok czeczenów zamykam buzie i nie patrze na nich :D wiece ze strachu ^ Wolę być znana pijaczką niż anonimową alkoholiczką ; ]
|
|
mam znajoma, ktora zajmuje sie dofinansowaniami dla czeczenow, to 1 dostaje od 400zł do 2000zł na OSOBE !! nie na rodzine... zyc nie umierac, ale co do nich.. mam ich za sasiadow i narazie nie narzekam, nie przeszkadzaja jak do tej pory. Mysle, ze z nimi jak i z innymi ludzmi... jedni sa spokojni, inni niebezpieczni i chcacy zadzierac z innymi :) pozdrawiam
|
|
już w dupe te czeczeńce nie lezą i tak nikt już nie wymyśli nic nowszego niż to co wszyscy już wiemy wię po co w kółko o tym samym?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |