Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
O Łomży na wykopie |
Na wykopie pojawił się tekst dotyczący ostatniej decyzji łomżyńskich radnych: http://www.wykop.pl/link/211173/absurdalny-przepis-wprowadzony-przez-radnych-z-lomzy Pochlebnie się o nich nie wyrażają.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: O Łomży na wykopie |
był artykuł w aktualnościach z jednej strony mają rację. Łomża to nie wieś lecz z drugiej strony co im przeszkadza ze na obrzeżach miasta ktoś ma zwierzęta. Wielkie hodowle świń to może i przesada, ale kury nikomu nie przeszkadzają. Patrząc na to jeszcze z innej strony to rozrzutnik jadący środkiem miasta z którego spada obornik to nie najlepszy widok... Co by nie postanowili to i tak nie dogodzą wszystkim! ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
Jakie na obrzeżach? na spokojnej często krowy tarasują ruch jak z wyspasu wracają, trochę by się takich miejskich gospodarzy znalazło.
|
|
no, a i kartofli, a i buraków ci u nas dostatek.
|
|
nadal jest te poletko przy prusa? jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Co jest ?
|
|
Przestańcie, jak ktoś ma chować jakieś bydło, to niech przeprowadzi się do Piątnicy, Zawad lub Giełczyna, bo za pare lat nikt nie odróżni Łomży od pobliskich wiosek. -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
Za parę lat to pewnie Łomża wchłonie te miejscowości i problem powróci.Mistrzu zapoznaj się z historią.Przecież np. taka Kraska to od wieków była wsią i nasi przodkowie spokojnie zwierzątka chowali.Tak było dopóki nie pojawili się ludzie którzy zaczęli tam stawiać swoje " pałace".Więc pytam się - kto do kogo przyszedł.Czy nie bardziej Łomża śmierdzi spalinami TIR-ów jadącymi przez środek miasta niż jakimś gówienkiem od kurki.Ja to widzę to tak,czy aby po sąsiedzku jakieś babciuni nie mieszka radny któremu kurka narobiła pod płotkiem???
|
|
cytat: – Mój teren nie jest wyłączony z produkcji rolnej, regularnie odprowadzam wszystkie składki. Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś miał wprowadzać przepisy zabraniające hodowli! Czy radni wiedzą, co podpisują? – denerwuje się Jerzy Chojnowski z Łomży. koniec cytatu Ale ten sam Jerzy Chojnowski ma na swojej działce burdel jakich mało a do tego jego bydło potrafi zapaskudzić pewną ulicę (wcale nie na uboczu) na całej jej szerokości włącznie z chodnikami dla pieszych. I ten sam Jerzy Chojnowski się tym nie przejmuje. W związku z powyższym ja jestem za... Łomża to nie wieś... --- pozdrawiam c3po pozdrawiam M
|
|
do jasiu_smietana bez urazy ale informuję uprzejmie, że nie pisze się "te poletko" a "to poletko" "te" mógłbyś napisać gdyby chodziło o liczbę mnogą czyli w tym przypadku poletka to tak trochę a propos wsi i miasta :) pozdrawiam --------------------------------------------------- Ja też potrafię w mordę bić! - Marszałek J. Piłsudski do endeków sprzeciwiających się kandydaturze G. Narutowicza na prezydenta. ---------------------------------------------------
|
|
dzienkuje za lekcje. mam nadzieje ze pszyda mi sie w pzyszlosci. postaram sie zapamientac poprawiles mi humor... jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
WOW Łomża na wykopie i aż 5 wykopów...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |