poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Xbox 360 :P

Witam.

Szukam osoby która przerobi mi konsolę xbox 360. Sam szukałem ale niestety w Łomży nie mogę nikogo znaleźć może wy kogoś znacie? W gre wchodzi Łomża i okolice.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Xbox 360 :P

Jaki masz napęd w tej konsoli? Przerabiam wszystkie oprócz Liteona.

No ja właśnie mam Lite-ona a nie podjął byś się przeróbki. Może znasz kogoś kto lite-ony w Łomży przerabia?

No ale napisz czy sie podejmiesz czy nie najlepiej jak byś mi podał nr gg :P

Niestety nie podejmuję się flashowania Liteona. Potrzebny jest do tego kabel na układzie MAX3232 którego nie posiadam. Nie znam też nikogo kto się zajmuje tym.

Więc znając moje szczęście już nikogo nie znajdę, a szkoda .... Ale może jeszcze ktoś się zgłosi.

A nie mógłbyś w najbliższym czasie zaopatrzyć się w takowy kabel? Zalezy mi na przerobieniu....

nie kradnij

jedyny prawdziwy jasio :}

A ty jasiu musisz sobie tak posty nabijać? Więc jak znajdzie się ktoś?

jestes pusty. ot co
kupiles sobie xboxa, a teraz bleszczysz ze ci zle. niestac na gry? to po co ci konsola? ktos cierzko pracowal by twozyc te gre, a ty od tak hcesz ja ukrasc. z czystym sumieniem.

A co to cie obchodzi co chce zrobić? Twój sprzęt? Nie twoja sprawa co robie z tym co kupiłem, i nie wtrącaj się to nie swoich tematów jak nie masz nic do powiedzenia. I zainwestuj w słownik ortograficzny lub ściągnij lepszą przeglądarkę.... Pozdro&Pocwicz..

powiedz gdzie pracujesz, gdzie mieszkasz. zobaczymy czy bedziesz taki kozak jak ktos ukradnie ci to czego dorabiales sie pol rzycia.

cokolwiek ukradniesz zlodziejem bendziesz. a zlodziej to zakala spoleczenstwa.

nie obhodzi mnie co zrobisz ze sprzetem, a obhodzi co bedziesz z nim puzniej robil.

Po 1) Najpierw naucz się języka polskiego bo widzę że z nim u Ciebie jest cienko.
Po 2) Przeróbka polega na odpaleniu kopii zapasowych gier, czyli gdy nie chcę aby orginalna gra mi się nie porysowała to robię kopie i wsadzam do napędu, i gram. To nie nazwałbym złodziejstwem.
Po 3) Nic sobą nie reprezentujesz....

No to jak znajdzie się jednak ktoś?

Ps: KrzychuFox taki kabel kosztuje 30 zł a nie jednemu byś przerobił napęd :P

Up: Nie wiecie czy może w sympatii takie rzeczy robią?

daj swoj numer gg ... robie wszystkie napedy lacznie z liteonem...

witam ja tez jestem zainteresowany przerobka liteona, moj numer to 8073456, rowniez jestem z Łomży :D

moje gg to 11321003 napisz czekam....

Pisz nawet jak niedostepny czesto jestem tez na niewidocznym....

jak widac nie ma odzewu, ale ja i tak nadal czekam, nawet jak na niewidocznym to pisz:D

wlasnie sie do was odezwalem

To napisz za ile to robisz i czy mozliwy flesh 1.6 Moze więcej ludzi się zgłosi..

Cena 100 PLN do negocjacji z tego co usłyszałem można się targować :P

zawsze tylko najnowszy soft czyli w chwili obecjej iX 1.6

nie da rady zejsc do 70/80 zł? Bo na gg nie odpisujesz to tu pisze ....

ale wy jesteście przypałowcy :-) jeszcze się targują :) hehe
a tak na marginesie to...
microsoft zdaje sobie sprawę z możliwości jej przerobienia... ale nic z tym zbytnio nie robi bo... wiedzą że sprzedaż konsoli na pewno znacznie by zmalała. Chociaż jakis czes temu użyto do produkcji nowy napęd liteon którego nie mozna było przerobić... i nikt wtedy nie chciał nowego xboxa 360 a ceny ich spadły do 550-600zl .
Sytuacje zmienił komunikat iż "szpece" już doszli jak ów napęd sflashować i w ciągu miesiąca ceny konsol wzrosły o 200 zł, fakt że na ten wzrost cen nałożył się postępujący kryzys gospodarczy, ale tak czy inaczej sytuacja wróciła do normy. Znów xboxy się dobrze sprzedawały, dużo lepiej niż playstation 3 którego na dziś dzień nikt jeszcze nie przerobił. Poza tym microsoft zabezpieczył się na tą ewentualność że ktoś prędzej czy później "złamie" zabezpieczenia ich "dziecka" płatną usługą xbox live z która to całkiem niedawno trafiła do księgi rekordów guinnessa za ponad 20 milionów aktywnie użytkowników regularnie korzystających z usługi na cale 27 milionów zarejestrowanych użytkowników.

Nie wiem do czego dążysz? Napęd lite-on zostal złamany już dawno i ceny są dużo, dużo niższe niż 100 pln :> Maksymalna cenę jaką widziałem na allegro w naszej okolicy to 70/80 zł więc się targuje chyba nic w tym dziwnego? O_o

można za 50 pln przerobic w Warszawie, ja płaciłem 70 pln w Białymstoku

Kloszard wiec jaka jest ostateczna twoja cena, bo jak by było tanio to jutro bym mógł przerobic :P

A i czy na miejscu da rade to zrobić

2 sztuki juz zrobione... konsole oddaje jeszcze tego samego dnia

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org