poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wypadek miedzy konarzycami Ratowem Piotrowem

witam przejezdzalem okolo godziny 18;20 droga Sniadowo Łomża policja stala nie chcial puszczac w strone lomzy czy ktos wie co sie wydarzylo moze jakies zdjecia

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wypadek miedzy konarzycami Ratowem Piotrowem

TIR VS BUS z informacji na CB 8 osob rannych

stoi kontrola przy Bistro w Łomży.
dajcie znać, jeślui będzie wiadomo coś więce, ok?

z działu informacje:

„Tylko cudem nikt w tym wypadku nie zginął” – tak mówią świadkowie, lekarze i strażacy, którzy przyjechali na miejsce wypadku jakie w środowe popołudnie wydarzył się w okolicach miejscowości Konopski Stare na drodze Łomża – Śniadowo. Około godziny 17.00 bus przewożących osoby, i dodatkowo ciągnący na lawecie inny samochód, zderzył się czołowo z TIR
Na razie nie wiadomo jak doszło do wypadku. Bus jechał od strony Ostrowi Mazowieckiej. W pewnym momencie jego kierowca nagle – nie wiadomo z jakich przyczyn - zjechał na przeciwległy pas ruchu i czołowo zderzył się z TIR-em.
Z pierwszych informacji wynika, że do łomżyńskiego szpitala przewieziono osiem lub dziewięć rannych osób. Stan co najmniej jednej z nich jest ciężki. Aby wydobyć kierowcę busa strażacy musieli rozcinać karoserię samochodu.
Droga Łomża – Śniadowo jest zablokowana.

pieprzą głupoty, byłem na miejscu i widziałem, od strony Łomży jechał TIR, zanim ciężarówka która wyprzedzała pod górę na podwójnej ciągłej, z przeciwka jechał bus litwinski z 12 osobami i z lawetą z kolejnym samochodem, czołówka

Wszystko przez koleiny i nadmierną prędkość.

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

ghjgthjgh

kur.wa z niewiadomych przyczyn zjechal na przeciwlegly pas ruchu co za idiota to zdiagnozowal wiadomo czemu zjechal przez pier.lolne koleiny, droga w oplakanym stanie

ze zdjec wynika raczej ze TIR zjechal a nie BUS

z innego źródła wiem że TIR żeby nie uderzyć w tyl poprzedzającego go pojazdu zjechał na lewy pas ruchu i zderzył się z busem.

Coraz więcej tych wypadków;/
Po co dają takim ludziom prawo jazdy ;/

ok.22 znów byl ( chyba nawet w tym samym miejscu ) następny wypadek, musieliśmy jechać objazdem i po drodze mijaliśmy policję i pogotowie

i znowu LItwin - najgorsi kierowcy z Europy powinni nie mieć wstępu na nasze cudowne drogi.....jakie drogi tacy kierowcy.....uwazajcie na siebie trpoche duzo wypadków jak na te lato

a może tak wolniej

Wini tym razem to nie Litwina wina to po 1-wsze a po 2. 23 lata to raczej nie jest jeszcze wiek na zawodowego kierowce wg mnie. nie cale 2 tygodnie temu tez "zawodowy" kierowca wjechal mi w tyl auta - wiek 23 lata. Chyba jednak cos w tym jest. Po 3 na tej drodze notorycznie ktos Ci siedzi na zderzaku i tu nasuwa sie kolejne pytanie - kiedy w naszym kraju zaczna karac za nie zachowanie bezpiecznego odstepu?? Jedz w piatek od Ostrowii do Łomży kiedy rzesza samochodow W* ***** ciagnie na Mazury. Jeden przez drugiego wyprzedza, zajezdza droge itd itp. Gdzie wtedy sa panowie <R>, bo rzadko sie ich widuje tego dnia czy w niedziele kiedy to sznurek ciagnie sie w druga strone....

u

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org