Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ciekawe miejsca w łomży |
nudzi mi się w domu może ktoś z was powie mi gdzie można zobaczyć coś fajnego w Łomży
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ciekawe miejsca w łomży |
brak takih miejsc, wyjadź na wieś
|
|
biedronka Tempiem głópote na foróm
|
|
jedz na bone policzyc kleszcze Who's Your daddy?!!!
|
|
Wszystko może być fajne(nawet biedronka o której wspomina nasz przesympatyczny jasiu_ teraz bez klepki..),ale nic nie napisałeś o swoich zainteresowaniach.
|
|
Ja polecam rower i udanie się gdzieś w plener...
|
|
bo tak, rower, lecz gdzie tu jeździć ? Centrum objedziesz w 5 minut, jak i całą Łomże w godzinkie, a na Piątnice czy Bone nie chce się kręcić, xD -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
to masz problem. nie chce ci sie krencic i nazekasz ze nie ma gdzie jezdzic. myslisz ze wypad na rower to tylko centrum miasta? typowy lomzyniak jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Jedź do lasku Jednaczewskiego :)
|
|
może niech cię kolega na ramie powozi jak nie chce ci sie kręcić...
|
|
chce mi się, ale nie na trasy po 30m - 50 km, jak tu w innych tematach proponują. Wolę pokręcić się po Łomży lub czasami przejechać się : stary most, Piątnica i nowym mostem, Jednaczewski to już oklepany.. -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
sprawdz twierdze łomża w piątnicy podobno niedługo ma być otwarta dla zwiedzających
|
|
forty piątnica Mam nadzieje, że będzie więcej dziewczyn za kierownicą ciężarówek , nie nudzi sie na pauzach :):)
|
|
Muszla ; D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |