Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jak założyć bloga? |
Zaraz wiekszość każe mi wpisać "problem" w google...:/ Wpisałam, i pojawiło się dużo stron na których możnaby założyć bloga..Ale może niektóre sa płatne..niewiem..A ja chciałabym-jeśli byłaby taka możliwość-założyć darmowego bloga :) Może ktoś z Was ma wiedzę w tym temacie..? ;) Z góry dzięki za odp.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jak założyć bloga? |
|
|
Czesc green . Powiem Ci jak ząłozyc blooga wpisz w google wp (czyli wirtualna polska ale w skrocie to wp) na samej gorze jest napisane poczta i bloog kliknij na bloog i gdy jest tam załoz to w tym okienku wpisz jak jest tak: __________________.bloog.pl to tutaj wpisujesz nazwe bloga np: fanimotoryzacjiisportu_________________.bloog.pl no i klikasz założ wyskoczy ci takie tam pytanka muszisz na nie odpowiedziec aha jak niebedziesz wiedział co oznacza: wybierz szablon to to oznacza w jakim kolorze (co bedzie miał) twoj bloog i tymi czerwonymi strzałkami przewijasz (góra dół) aha ale napoczatku muszisz miec konto na wp ;////// nom i to wszystko pozdrówka ; ] zgrzyt hehe
|
|
Nie wiedziałam że to takie proste...:) Dzieki bardzo zgrzyt :))
|
|
do usług ;))) zgrzyt hehe
|
|
Blogi to najfiekże sło , siedlisko rozpózty , zpameruf , lanserow , pedałuf i gupich blondynek . Debile/ki tylko siedzą nocami i dniomy, wztawiajo jakies porombane .. obrabiane w wotoszopie swoje zdjencia ókazujoncych ih ryja z kaszdego konta, ktoryh pzewaznie maja wpizdu pincet tzy dziwincset i potem myslo rze som tacy fajni , bo inny idjota zapodał/a im komenta typu "slotkie foto ... pzieknosc ... códnie itede" . Zarozómiałe tempe bófony -.- Zielone jest łokej , ale ruziofe to jósz foj Tempiem głópote na foróm
|
|
Co?? Ja chce założyć bloga żeby mieć taką swoją stronkę ze swoimi zapiskami i móc wchodzić na nią z każdego kompa w razie potrzeby. Nie chcę mieć tam zadnych zdjęć przerobionych w fotoszopie..!! Jasiu nie myl bloga z fotosikiem itp.... ;)
|
|
Fotosik srosik , ten sam uj , jedno i drógie pofstało by stac sie ołazo pohlebstw dla zakompleksionego guwniarstwa i im podobnych ófoludkof . Do zapiskof to jest notesik i dógopisik a nie jakis zafajdany blog, ktury w przecifienstfie do notesu morze byc szytany przez jakiegos pajaca nafet z Mungolii, wiec nie pisz takich gópot , ze to tego celu on ci jest potszebny ... Napszyklat : http://yamka.blip.pl/ Mysliz rze te wpisy som fajne i majom jakiz sens ? 0_0 Tempiem głópote na foróm
|
|
Tzw blog moze być przez kazdego czytany..?? :/ A tego to nie wiedziałam..a ty jak na 16-latka-mimo usilnego kaleczenia pisowni itp-masz wiedzę jak jakiś 40-latek...;)
|
|
Green po co się w ogóle do Jasia odzywać on ma fisia na punkcie pisania idiotycznych postów! ;p;p
|
|
A tak na marginesie. Co znaczy ''tzw''??? :/
|
|
tag zfany dawidku i jasio se wyprasza , wcale nie ma szesnastu lat !! Tempiem głópote na foróm
|
|
Już załozyłam bloga :) Na hasło :D i nikt nie będzie go czytał,ani komentował,ani na niego głosował...:)) Jednak można..;)
|
|
Zgrzyt! a ty masz bloga na wp??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |