Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Naprawa Telefonu w Łomży |
Witam,poszukuje kogoś lub komisu w którym by naprawili mi telefon Samsung J700 coś z taśmą :) ile by wyniosła taka naprawa .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Naprawa Telefonu w Łomży |
korzt tasmy to bedzie jakies 2 zlote a co pszykleiles klapkie i tasma póśzcza?
|
|
rada: nie idz na polowo na przeciwko komend uzupelnien albo wczesniej spisz nr orginalnej baterii bo po naprawie te dziady wstawiaja stara baterie a nowa biora i im nie udowodnisz potem
|
|
mi wysfietlacz wsadzili jakis trewny a kom i tak nie zrobili i dalem im hyba bez baterii a wlozylio mi jakos starom ;))) zlodzieje samohoduf
|
|
Kup taśmę i wkrętak (najpewniej torx - 4 ). Pół h roboty, kasa w kieszeni i satysfakcja. -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
racja ten gamoń z polowej jest chorym na łep debilem mój telefon miał zrobiony w ciągu 2 dni a trzymał go pastuch z 10 i go pocisnełem jak szmate przy innych klientach hehe
|
|
Nie Idź też na Kazańską do wypożyczalni video tam też zamienia nowe baterie na stare. Zresztą z wymianą baterii to stary numer tych "fachowców".
|
|
myysle ze ten zlom nie jest wart naprawy bo wyniesie tyle co naprawa przygotuj sie na minimuim 50zl za naprawe, a na allegro za tyle kupisz caly telefon Zaara pusta samotna idiotka :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |