Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rowery |
Nie wiecie gdzie można w Łomży kupić dobry i nie za drogi rower??? :?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rowery |
nie ma dobrych i nie drogich rowerów :P ceny przyzwoitych rowerow zaczynaja sie od 900 zl :) a ze sklepow polecam Korse na pilsudskiego :) zajrzyj do nas na forum: www.rowerzysci.lomza.pl :) jest tam kilka wątków o wyborze nie drogich rowerów - przyda Ci się to, żeby nie kupić marketowego padła :) Pozdrawiam :)
|
|
dzięki! xD
|
|
Jak ja lubię to sformułowanie: "dobry,lekki, niezawodny i TANI rower poproszę" :-) Jak to mówią rowerzyści każdy chce kupić część niezawodną, lekka i tanią, ale przy zakupie musisz wykreślić jedną z nich.
|
|
nie polecam właśnie tego sklepu ,sprzedają tam chińszczyznę jakiej mało a z gwarancją robią później problemy,każdemu odradzam ten sklep ____________ w życiu są lepsze i gorsze dni :)
|
|
Jasiu jak zwykle napisał post na temat o którym nie ma zielonego pojęcia...
|
|
slam napisal post w ktorym pokazal ze nie patrzy kto pisze polecam rowery kellys - u mnie dobrze sie spisuje salamander dsc. co do sklepow w lomzy to nie mam wiekszego rozeznania. ja jechalem do wawki po rower. jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |