Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zgubiono dokumenty |
DNIA 13.07.2009 ZGUBIONO PORTFEL Z DOKUMENTAMI: ,PRAWO JAZDY, DOWOD OSOBISTY ... UCZCIWEGO ZNALAZCE PROSZE O ZWROT I KONTAKT POD NR TEL.509337501
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zgubiono dokumenty |
ja mam ale ty zadzwon bo nie mam nie na koncie 217 71 41
|
|
heh tez kiedys zgubilem i slad po nim zaginol ;P Jak znajdzie jakis dzieciak to przyda mu sie dowod,prawko i troche $$$ a uczciiwych niestety mało .
|
|
znalazlem....na prawku pisze uprawnienia na wozek widlowy i skuter ;] Zaara pusta samotna idiotka :)
|
|
Dziś mamy 13-tego""(Nie róbcie sobie jaj.Każdy może znależć się w takiej przykrej sytuacji.Sama kiedyś odnosiłam znaleziony portfel,a i memu synowi ktoś odniósł.Co prawda bez kasy,ale choć dokumentów nie trzeba było wyrabiać.Miejmy nadzieję że wszystko dobrze się skończy...
|
|
jasiu_śmietana i reszta ekipy, która pisze głupoty nudzi wam się to do piaskownicy a nie głupoty piszecie ktoś poszukuje pomocy a wy żarty sobie robicie.Ja kiedyś znalazłem się też w takiej sytuacji i dzięki 4lomza i forum wszystko się skończyło dobrze.Może p Macieju więcej informacji niech pan poda, w jakich okolicach pan zgubił portfel?.Mam nadzieję ze wszystko dobrze się skończy
|
|
Trasa: Łomża-Kolno
|
|
chyba nie te czasy żeby ludzie chodzili na piechotę z kolna do lomzy bo tak najszybciej by sie znalazły :) ciężka sprawa będzie
|
|
he he he he Maciek Maćkó -co sie stao ,co sie stao ?:PPP
|
|
a jasiu ma downa;D
|
|
a damian ma to co jasiu ;D
|
|
tommek jak sie wczul w całą tą sprawe ;] trasa lomza kolno a to dopiero dobre kazdy z nas chodz raz zgubil jakis dokument, nastepnym razem pilnujemy takie rzeczy ale chyba nie kazdy.... Zaara pusta samotna idiotka :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |