Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ogłoszenia |
Czemu po każdej próbie dodania przeze mnie i mojego chłopaka ogłoszeń na 4lomza administrator ich nie akceptuje??? Próbujemy już od tygodnia;/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ogłoszenia |
bo admin jest zazdrosny, chce być z Tobą, a TY chodzisz z jakimś innym chłoptasiem. -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
oddaj kotki
|
|
interesujace...
|
|
może narusza ono jakiś regulamin. "Ogłoszenia pisane WIELKIMI LITERAMI będą kasowane. Taki sam los spotka także reklamy" ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
nie jesteś jedyna :] ja aż musiałem do nich napisać i łaskawie podać treść i moooooże dodadzą ogłoszenie:]
|
|
ja też próbuje i nic..... przez 2 dni ukazalo się jedno ogloszenie.
|
|
może to ogłoszenia o nieruchomości, a one są płatne !!! Trzeba jechać na Dworną i zapłacić. -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
nie, to jest ruchomość ;P
|
|
Ja mam ten sam problem.Od 4 dni próbuję dodać ogłoszenie w dziale praca.Łaskawi administratorzy ani razu nie dodali mojego ogłoszenia.W jego treści nie było nic zakazanego,nie było reklam,dużych liter.Nie wiem co oni sobie myślą.Nic tylko nakopać do dupy i się wezmą do roboty.Dla mnie to chamskie.Nie wiem za co oni dostają pieniądze.Ciekawe kto jest za nich odpowiedzialny i u kogo można "złożyć skargę".Jeśli wiecie to piszcie,a za kilka dni będą nowi pracownicy
|
|
ja dodałam 2 dni temu, dziś sie ukazało :/ sa straszne opóznienia ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
utrudniaja po prostu ludziom znalezienie pracy nie wiem czy to lenistwo administratora czy moze jakis limit ogloszen, podsumowujac paranoja
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |