Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sekretarz mobily |
dostałam dziś telefon z Centrum Edukacji i Biznesu "Żak" w sprawie rozmowy kwalifikacyjnej na stanowisko sekretarza mobilnego nie mam pojęcia co to znaczy, google nic mi nie pokazało na ten temat więc nadzieja w Was. jeżeli ktoś z Was miała styczność z takim stanowiskiem to byłabym wdzięczna za jakiekolwiek informacje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sekretarz mobily |
to chyba nic innego jak przedstawiciel handlowy Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
slodka nazwa na guwno jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
wydaję mi się (choć ręki sobie nie dam uciąć), że to jest praca jaką oferowano również mi w zeszłym roku, z tym że wtedy proponowano mi jedynie 1/3 etatu za chyba, żeby nie skłamać, około 250zl... miało to polegać na załatwianiu spraw na mieście, typu poczta, banki, przekazywanie jakiś dokumentów, i ewentualnie drobna pomoc w biurze. W każdym bądź razie myślę, że każdą ofertę pracy warto sprawdzić, może się coś zmieniło w tej kwestii.
|
|
mobilnośc pewnie na własny koszt, oto Polska właśnie:)
|
|
smartbook0987 ja idę tam na rozmowę w czwartek, ja zrozumiałam ze jest to praca przy telefonie.. tzn. odbieranie telefonu i odpowiadanie na pytania. Daj znać jak Ci poszło na tej rozmowie i o co tam chodziło ?
|
|
Wie ktoś coś na ten temat ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |