Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jestescie beznadziejni!!!!! |
Wypowiadam sie na kilku forach, ale musze przyznac, ze takich ludzi jak na 4lomza jeszcze nigdy nie spotkalam, o ile mi wiadomo forum jest po to, aby wypowiadac sie swobodnie na dowolnie wybrany przez siebie temat (dodam tez ze bez wzgledu na to czy taki temat juz byl czy tez nie), przy czym pojawiają sie na tym forum osoby ktore uwazaja sie za wielkie osobistosci i nie wiedziec czemu pouczaja innych forumowiczow na jakie tematy wolno sie wypowiadac a na jakie nie, nie rozumiem tez takich postow jak cytuje "bystroscia nie grzeszysz" kierowanych do dziewczyny ktora wyrazila swoja opinie na temat jakiegos tam fryzjera w lomzy, to swiadczy tylko o zacofaniu niektorych za bardzo wczuwajacych sie pseudointeligentow... skoro takie tematy wam nie odpowiadaja po prostu sie nie wypowiadajcie albo napiszcie chociaz post odpowiadajacy tematowi. O ile wiem na forum nie ma ograniczen i jak bedzie sie komus podobalo codziennie bedzie zamieszczal taki sam temat i nic wam do tego. Oczywiscie ten post kieruje do kilku forumowiczow ktorych nie bede wskazywac przyslowiowym "palcem" bo w przeciwienstwie do nich mam jakies zasady i szanuje innych. p
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jestescie beznadziejni!!!!! |
oj zobaczta światowy zawył na furmowoym łożmyńskim pełnego świetlności Zamieszczanie tego samego kilka razy to SPAM, zakładanie tego samego tematu to też SPAM. Jak narzekasz idź na inne fora, a o opinie pytaj na czacie łomżyńskim na wp.pl -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
Zgadzam sie z ppppppp!!! Nawet jak osoba załozy normalny temat to i tak zostanie zjechany... \"pokoj z tobą\"
|
|
Rzeczywiście bystroscią nie grzeszysz Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
mistrzu wlasnie o takich forumowiczach jak ty napisalam :D idealny wrecz przyklad p
|
|
papkarol ogranij się !! nie zachwuj siię jak Kucaj !
|
|
wypowiadacie sie z wielka fascynacja na przyklad na temat deski klozetowej i wam pasuje a normalny temat zjezdzacie ile wlezie, wiec chyba sami przyznacie ze w porzadku wobec innych forumowiczow to to nie jest... nie interesuje was jakis temat po prostu na niego nie odpowiadajcie i tyle p
|
|
to wyjdź na ulica i reformuj NAS !!! pewien dziadek śmiga po mieście i informuje, ile np. wynosi zadłużenie Polski, więc widzimy się na mieście. Już tutaj ktoś próbował reformować wszystkich przez kabel internetowy. -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
niektorych zreformowac to juz chyba tylko jakas sztacheta... hehe ja w ogole o czym innym napisalam, mi tu nie chodzi o jakies reformy tylko o zwykla tolerancje!!! niech kazdy wypowiada sie na jaki temat sobie zazyczy bez zbednego jechania po kims, ciebie interesuja deski klozetowe ok, jakas dziewczyna pisze po raz tysieczny o fryzjerze i tez jest ok, a naprawde niewiele mnie rusza jak mi ktos napisze, zupelnie mnie nie znajac, ze nie grzesze bystroscia czy cos w tym stylu bo chyba nie po to owe forum jest, chyba ze tak wlasnie chcecie zeby forum 4lomza bylo postrzegane- ze jest kilka osob ktore wybieraja jaki temat zjada a jaki jednak dopuszcza do rozmowy p
|
|
ale ty gupia jestes ha ha ha ha ha ha naz jusz nic nie zmjenii !!! ;)))
|
|
Glupota ludzka nie zna granic... Załosne, dziewczyna napisala prawde a ludzie ktorzy wypowiadaja sie robia z tgo zarty... Zal.. dzieci sie nudza, wakacje spedzaja w domu wiec jedyna atrakcja jest dla nich forum 4lomza \"pokoj z tobą\"
|
|
Tez czasami wpowiadam sie na tym forum wiec po czesci temat zalozony przez ciebie dotycz także mnie. Ogolnie to nie chce mi sie za bardzo wnikac w to co naskrobałas w pierwszym poscie, mam tylko jedo pytanie czy zawsze kiedy dołączasz do nowego forum to w pierwszym załozonym przez siebie temacie reklamujesz bary gastronomiczne.
|
|
a najlepszy sposob na takich debili to poprostu zignorowac!!! jasiu ochajtal sie z kompem wiec wybaczcie mu!!! w kazdym temacie ma najwiecej do powiedzenia i nigdy nic madrego!!! normalni ludzie wiedza do czego sluzy forum a nie ktorzy poprostu zagladaja tu w przerwach miedzy masturbacjami przed kompem!!! no nie jasiu??? zycze milego dnia... dla normalnych!!!
|
|
sandis, o kturym jasiu muwisz? bo jest tu kilku. jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
a o Tobie!!! sorki ale nie raz widzialem jak jedziesz kogos po majtach za nic bo Ci temat sie nie spodobal czy cos!!! fajnie starasz sie byc fajny, rozrywkowy czy jak se tam wolisz ale daj sie ludziom swobodnie wypowiadac!!! no teraz mnie zdziwiles tematem z musicalami!!! gratulacje!!! malo osob sie tym interesuje ale widzisz nikt Ci tam niejechal po ... ludzie wypowiadali sie, doradzali i to jest fajne a nie podcinanie kazdego tematu i jakies walki slowne zupelnie nie na temat tylko dlatego ze ktos ma inne zdanie!!! nie mowie tu tylko o Tobie ale i o wielu osobach na 4lomza!!! POZDRO
|
|
jusz myźlalem rze o mie :)))
|
|
no widzisz:-)
|
|
idz sie utop inteligencie albo zapytaj ktory salon kosmetyczny lepszy Zaara pusta samotna idiotka :)
|
|
założycielka tematu mogła by specjalnie na ten wątek nie zakładać nowego nicku, czyżby wstydziła się wcześniejszych wpisów na idiotyczne tematy?
|
|
Spermaaaaaaaa !!!
|
|
sandis, za krutko tu jestes by mnie oceniac. malo tematuw widzialas ktory tworzylem, malo myh odpowiedzi czytalas. mowisz ze jade po kims bo zalorzyl glupi temat, a patrz ze jakos inni po tobie pojehali a ja jeszcze... nie jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
jak sie nie podoba komus to niech zmieni forum i po problemie
|
|
tak zalozylam temat o barze w Lomzy w ktorym go pochwalilam i oczywiscie uznaliscie ze to reklama pfff smieszne widze ze nic juz w lomzy pochwalic nie mozna bo od razu reklama... najlepiej cos skrytykowac to wtedy jestescie zadowoleni i jedziecie kilkadziesiat postow, wy po prostu macie jakis problem ze soba, ten nick mam od poczatku i nie musze nic zmieniac ani sie ukrywac zeby otwarcie sie wypowiedziec, pisze co mysle! zalozylam specjalnie kilka tematow na temat fryzjerow bo zauwazylam ostatnimi czasy ze szczegolnie lubicie po nim jechac wiec wam pokazuje ze jak sie komus podoba to bedzie codziennie ten temat wystawial bez wzgledu na wasze szanowne widzimisie . a no i oczywiscie jeszcze jedno ja zmieniac forum nie zamierzam nie bede sie was pytac czy moge tu pisac czy nie! :D p
|
|
a właściwie to o co ci chodzi? zmień fryzjera, chodż do ulubionego baru i nie kituj że nie masz innych nicków, bo pod tym nickiem wszystkie posty jakie napisałaś są na tym wątku...
|
|
no to pisz ale potem nie placz ze przyjaciol nie znalazlas
|
|
I vice versa, najdroższa. |
Zapomniałaś kochana o kropach w zdaniach. Wielkie litery też są pomocne w odnalezieniu się w tym co spłodziłaś. Odsyłam do netykiety i zasad posługiwania się forum. Ogłady!
|
|
pppppppp masz schemat myślowy trolla internetowego. Trzeba każdemu ułatwić wyszukiwania informacji z forum, a nie utrudniać przepływ informacji zakładając codziennie nowy temat o tym samym. Ludzie zaczną Cię ignorować i będziesz musiał założyć sobie już 4 raz nick w tym miesiącu. Jakoś ostatnio przybyło ludzi, mającego tego samego operatora co ty, dziwne . . . -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
pppppppp to madzia :) ale daliśmy się wkręcić, i jak tam związek z jaśkiem ? -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
tszyma sie. spolodzilismy wiele trolli jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
pppppppp przeczytaj dokładnie co napisałaś! Sama piszesz, że na forum nie ma ograniczeń, każdy ma prawo do własnej opinii i wyrażenia własnego zdania wiec o co masz sapy dziewczyno?? Skoro ktos chce to sie na dany temat wypowiada w sposób, który uważa za słuchny, a więc mówi co na dany temat mysli. Jeśli któs uważa post o fryzjerach za głupi to to napisał i tyle, a dziewczyna zakładajaca ten post niech nie zwraca na to uwagi, bo są też ludzie, którzy maja coś sensownego do powiedzenia na ten temat i z nimi niech pisze. Teraz zastanów się co zrobiłas. Dokładnie to samo co Ci, ktorych skrytykowałaś. Zaczęłaś oceniać i jechać po innych, a podobno masz jakies zasady i szanujesz innych...
|
|
Lusiaczek +++++ zgadzam się z to wypowiedzią 100% -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
macie problemy ..
|
|
Lósiaczek moje mondre kohanie ;* * * * *
|