Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dobry musical |
Jakie dobre musicale polecacie grany w teatrze/operze/operetce? Od siebie polecem szczegulnie "Upior w operze" i "Orfeusz w piekle" Z dobrych tatruw - zdecydowanie Roma. jedyny prawdziwy jasio :}
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dobry musical |
Cadillac Records Skrzypek na dachu Gospoda świąteczna Czarnoksiężnik z Oz Grease Viva Las Vegas Amerykanin w Paryżu Jesus Christ Superstar Mamma Mia Deszczowa piosenka Evita Across the Universe Grek Zorba Spartakus Moonwalker - apropo MJ Niektóre są wystawiane w operach inne nie. Niemniej te mi przyszły do głowy.
|
|
widziales je, czy tylko wymieniles? pytalem sie o dobre musicale, kture mozna obejrzec na polskiej scenie. czytaj ze zrozumieniem. jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Madamme Butterfly Greg Zorba - taniec zwycięstwa
|
|
polecam Carmen:)
|
|
Madamme Butterfly, Carmen ?! pytalem sie o musicale, a nie opere jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
hehe jasia poniża pajaców :P
|
|
ROmeo i Julia Metro oglnie teatr Buffo Łomża leży na Mazowszu !
|
|
W teatrze Roma bardzo polecam Taniec wampirów . Moim zdaniem lepszy od Upiora w operze .
|
|
Wypisałem te, które uważam za dobre, a skoro uważam je za dobre to chyba, musiałem mieć możliwość poddania ich własnej ocenie. Jak napisałem jedne są wystawiane inne można obejrzeć choćby na DVD. Jednak według mnie są na tyle dobre, że są warte wymienienia i zobaczenia. Mam nadzieję, że pomimo małych liter dokładnie zrozumiałeś czytaną odpowiedź. Swoją drogą taki meloman jak Ty szuka informacji na 4lomza?
|
|
bylem na kilku, mam chec byc na kolejnych. nie karzdy lomzyniak siedzi tylko w jednym punkcie, a wyjazd poza miasta do teatru itp uwarza za objaw burzujstwa lub zwyklej straty pieniendzy (za to prszeciez jest kilka dni chlania). wiec tylko hcialem zapytac sie o ich zdanie co warto obejrzec, a zarazem pokazac rze sa w lomzy ludzie normalni, nie tylko zamknieci w malym lomzynskim mikroklimacie jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Jasiu a jaka cena jest biletu np do teatru buffo?
|
|
zalezy od miejsc , jak pamietam za gowniane miejsca od ok 30 do 150 ;P jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
zdecydowanie Taniec Wampirow w Romie, Koty mialy byc dobre a byly takie sobie i jest fajnie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |