Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie można podpiąc samochód pod techa |
Witam Jak w temacie mam pytanie, gdzie można w Łomży podpiąć samochód pod tech i zczytać błędy. Chodzi mi o samochód marki opel vectra b 1.8 16v. Od jakiegoś czsu wyskakuje mi błąd i niewiem gdzie go odczytać. Z góry dzięki za info.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie można podpiąc samochód pod techa |
w servisie opla najlepiej.w łomży to lepiej po pseudo technikach nie radze jeżdzić .napsują więcej niż naprawią.braaaaaa
|
|
w większości zakładów mają techa, podjedź do Kempistego i na pewno zrobi
|
|
W serwisie ci zaśpiewają już za podpięcie do kompa jak żyd za matkę + ewentualna naprawa. Przynajmniej tak jest w Ostrołęce w serwisei.
|
|
ile podpiecie pod kompa 20- 30 zł ??? to dużo??? przynajmniej masz pewnosc ze ci nic nie zje...... .
|
|
jedz na sosnowa do wojtka ma techa i program do opla
|
|
Kempisty
|
|
Sam możesz zszczytać błędy ....
|
|
wiem że można zmostkować piny w kostce ale wolal bym mieć pewność że są dobrze zczytane a zresztą sam błedu nie wykasujesz i tak bez techa sie nie obędzie :) widze że jest troszkie mechaniorów którzy mają możliwość podpięcia ale tylko którego wybrać Huannmarii w ISO to są ludzie którzy by tylko wymieniali na nowe a czasami więcej niż trzeba :p
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |