Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dredy |
Hej chcialam sie dowiedziec czy gdzies w lomzy mozna zorbic dredy. Jak tak to gdzie i w jakiej cenie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dredy |
zejć mi z oczó metalófo ! ![]()
|
|
raczej rastafarirób i nie zważaj na prowokacje tego kretyna kkiedyś bezie nass wiecej
|
|
od kiedy dredy lączy sie z metalem? Zaara pusta samotna idiotka :)
|
|
kurde do tego trzeba miec wlosy jak afro nigger kumasz PENDEHO
|
|
najpierw musisz stać się śmieciem, a potem to już dredy same zrobią się z brudasa
|
|
bedzie was wiecej na Jamajce bo was wszystkich tam wyslemy albo razem z w jednym transporcie do czeczenow was wyslemy Łomża leży na Mazowszu !
|
|
precz malpolódy @ !!! ![]()
|
|
Hym. Widać jaki jest poziom inteligencji ludzi z łomży. Czy to, że chce zrbic sobie dredy jest oznakiem należnosci to jakies subkultury? Po prostu może mi się podobają. Eh dobijacie mnie ludzie
|
|
Extravaganca nie rób sobie dredów. Zawsze tak jest, ze jak nie masz to się podobają, a potem ile z tym kopotów. A jak Ci się nagle znudzą to zetniesz sie na krótko? Zresztą jak zaczną Ci włosy odrastać to będzie to brzydko wyglądało i będziesz zmuszona do obcięcia włosów i chcesz mieć potem krótkie? Skoro chcesz zrobić dredy to na pewno masz śliczne, długie włosy więc nie marnuj tego :) To tylko moje skromne zdanie ale i tak zrobisz jak zechcesz :) Pozdrawiam:*
|
|
nie słuchaj skręcaj kołtuna :) będzie fajnie fajna
|
|
Adek ci zakręci dredy haha;p albo przyszyje swoje stare ścięte :D
|
|
Dredy zawsze mozna dokrecic i sama dasz rade to zrobic. Troche to trwa, ale czego sie nie robi dla dredow ;P No i troszke palce bola, jak trafisz szydeleczkiem 0,6mm w palec. ... info dla tych, co mysla, ze dredy to brudne wlosy. Dredy sie myje, tak samo jak inne wlosy, tylko czesciej je trzeba dokrecec. Tak naprawde trzeba myc skore, a dredy wystarczy 1-2 razy w tygodniu. pozdrowka "metalowo" z dredami hahahah :D yanker
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |