Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praca na wakacje [!!] |
Mam 14 lat i poszukuję pracy na wakacje. Interesuje mnie roznoszenie ulotek lub coś w tym stylu. Jeśli ktos miał by jakąś ofertę pracy proszę o kontakt pod adresem : mala_koza95@wp.pl Wie może ktos z was gdzie mozna zapisać sie na roznoszenie ulotek lub gdzie potrzebuja kogoś takiego. Z góry dziękuję za pomoc. :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praca na wakacje [!!] |
Po pierwsze takich tematów jest pełno,szukanie nie boli ;-| a po drugie poc o zakładasz po dwa razy ten sam temat ??? ;-/
|
|
taniec przy rurze 20 za godzine w mieszkaniu prywatnym pasuje?;] Zaara pusta samotna idiotka :)
|
|
Admin poczekaj aż do 16 dobije i nie będziesz miał problemów;] A tak do tematu to idź na truskawki:)
|
|
wiesz co cioto.. ja szukam pracy a nie jakis chorych debili ktorych kutas swedzi !!
|
|
kto cie zatrudni teraz gdy pracodawcy poznali twoją kulture ;] w twoim wieku to inaczej nie zarobisz.....uzytkownik o nazwie damianolo bodajze dal juz prace dziewczynie w twoim wieku na tym forum w swoim mieszkaniu ja jestem tylko jego menadżerem ;];] Zaara pusta samotna idiotka :)
|
|
aleksandra1995 jerzcze jednom pszeklenstfo i doztanierz bana :)))
|
|
Autor: aleksandra1995 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 06-07-09 18:15 wiesz co cioto.. ja szukam pracy a nie jakis chorych debili ktorych kutas swedzi !! Bardzo dobrze Ola do bydła tak trzeba :)
|
|
MARUDA - ty ruda dziewico . . . -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
AdminAdmina - słabo menadżerujesz więc wypłaty nie dostaniesz ;] PS: Moja oferta pracy już nieaktualna ;]
|
|
Co jest miszczu418 ? zasmarkany pryszczu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |