Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca pilne na wakacje |
Witam! Jestem duzym 15 letnim chlopakiem który pilnie poszukuje pracy na wakacje. Moge pracowac własciwie wszedzie nie jestem wymagający co do stawki aby nie była mniejsza jak 4 zł za godzine. Moj kontakt: kkaarrooll1234@o2.pl lub gg:10067077. Czekam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca pilne na wakacje |
hahahaha xD powodzenia ;-DDDDD
|
|
Zatrudnie cie przy podlewaniu wodą betonu na mojej budowie płaca 12 zł za godzine 8 godz. dziennie pn-pt, odpowiada ci ?
|
|
jasiu_śmietana mówisz poważnie? pewnie ze odpowiada a gdzie to jest?
|
|
ta sluchaj sie jasia a bedziesz w zime w trampkach chodził ;p cS ;d
|
|
na mojej budowie moge dac ci 15 zl nadzorujesz czy pracownicy nie piją piwa w czasie pracy oraz chodzisz po starym rusztowaniu na wysokosci 12 metrow i sprawdzasz czy sie srubki nieodkrecily Zaara pusta samotna idiotka :)
|
|
a ja mam robote papierkowa na budowie......... Trzepanie worków po cemencie. heheheh
|
|
kurcze ale wy jestescie dziwni ludzie poprostu szukają pracy bo nie chce siedziec w domu i sie obijac i skonczyc jak wy;/ nie macie nic mądrego do poiedzenia to nie mówcie nic
|
|
a skad wiesz ze nie siedzimy teraz w pracy? przy biureczku? skonczyc jak my? chcialbys tak skonczyc;] nikt za ciebie rpacy nie bedzie szukac, przejdz sie po budowach anie w gry grasz Zaara pusta samotna idiotka :)
|
|
gdybyscie naprawde pracowali nie mielibyscie czasu na pisanie głupot
|
|
pefnie rze powarznei nie sluhaj tomeczka he he
|
|
w wakacje jedzie sie na wczasy a nie pracowac Zaara pusta samotna idiotka :)
|
|
ale nie kazdy ma kase na wakacje
|
|
polowa zwas tutaj to zakompleksiona jest typu jasiu smietana i innych pare nikow ogarnijcie sie i wyjdzcie na ulice. Zycie nie opiera sie na siedzeniu 24h przed kompem. Szukaj kolego a znajdziesz ;)
|
|
ty ja się wczoraj załapałem na budowe do betonu za 10 na godzine... tylko że mam już 18
|
|
nooo masakra ja mam dopiero 15 i szukam juz długo ale jestem wytrwały he kurcze zebym był starszy to bym juz cos mial
|
|
karol poszukaj w rodzince roboty to ze masz 15 lat nie oznacza ze cie nigdzie nie zatrudnią ja w twoim wieku po budowach pracowałem trzeba tylko sie umiec dopytac gdzie trzeba zajrzec nieraz gdzies na budowe i sie poprostu zapytac kierownika czy szefa
|
|
nooo w rodzinie to nie ma nic a po budowach to tez nie łatwo bo wiesz jak to jest gadaja ze 15 lat to za mało itp noo i dóóóół
|
|
młody,15-latka nikt nie zatrudni,tym bardziej na budowie.Tylko jakieś sprzątanie albo zbiory.Jeszcze są truskawki,a zaraz będą porzeczki,maliny i inne takie
|
|
ale ja nie poszukuje akurat pracy na budowie ja poszukuje ogolnie jakiejs w miare opłacalnej pracy i zrobie wszytsko jestem tak zdesperowany ze podejme sie wszytskiego
|
|
OHP
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |