Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PWSIP Łomża |
witam, (pierwszy raz tu pisze) zastanawiam sie na studiami nad informatyka, jednak przyznam sie ze nie mam duzo kasy i zeby isc do lomzy kusi mnie ten 1000zł za studia zamawiane studiuje ktos z was tam informatyke? mam kilka pytan/watpliwosci i moze by ktos umial na nie odpowiedziec do najwazniejszych to -jak kadra nauczycielska, -ogolny poziom nauczania, - czyt jest ciezko (kazdy ma inne zdanie , ale tak ogolnie> wiem glupie pytanie) -jak wygladaja studia zaoczne -sprawa tego stypendium 1000zl -czy warto tam isc itp wiec, rozwieje ktos moje watpliwosci
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PWSIP Łomża |
ja stódiowalem w uniwersytecie warszawskim i dostawalem 5000 eóro miesiecznie stypendióm wygłondalo to tak ze nie da siem tego opisac slowami a akademik morzna bylo porófnac do piencio gwizdkowego choteló ~~polecam goronco~~
|
|
eee. ... pierdzielisz.. ;) a mi chodzi o Łomżę a nie ten "twój" UW ;)
|
|
Ten śmietana to z pewnością po solidnej czołówce z pędzącym starem.
|
|
morze z jelczem? wilczór w łomrzy tesh jest podobnie :)))
|
|
i weź tu sie ***** czegoś dowiedz....
|
|
jestem studentką w PWSIiP, studiuję zarządzanie i jestem bardzo zadowolona ,ze wybrałam właśnie tę uczelnię !!! Wysoki poziom nauczania, mądrzy,wykwalifikowani i bardzo "ludzcy" wykładowcy, wysoki standard wystroju i wyposażenia uczelni- no same superlatywy!!! Polecam gorąco ! No a sam fakt stypendium 1000zł miesięcznie przez 3 lata to rzeczywiście kusi...:)poza tym informatyka to mądry wybór...pzdr
|
|
jasia znowu wypuścili na przepustkę z Choroszczy.
|
|
dzieki orchidea, czyli mozna powiedziec ze szkola spoko... a co powiesz o jej wadach?
|
|
no pszeciesz muwilem :))) ~~polecam goronco~~
|
|
a nie możesz pisać poprawnie po polsku, że piszesz głupoty to nie szkodzi, ale whoyowo sie to czyta, że tak powiem
|
|
Witam! 1000zł ? Tak oczywiście! Ale tylko dla ambitnych [czyli takich jak Ja:) ]. Można otrzymać stypendium, ale podstawą jest nauczyć się czytać i umieć korzystać z internetu! Poczytaj, a się dowiesz. SKRÓT- 1000 zł otrzymuje tylko 50% przyjętych uczniów, o wszystkim decyduje konkurs świadectw (jasno na białym na stronie PWSIP). Masz największe szanse jeżeli zdawałeś jako przedmiot dodatkowy na maturze- matematykę, fizykę lub informatykę. Jeżeli NIE- liczą 0 punktów (niestety). Oczywiście dobra średnia ocen ze świadectwa maturalnego to podstawa. PODSUMOWANIE- Czyli nie masz szans :D POZDRAWIAM! ...
|
|
no i tu sie wlasnie mylisz , zdawalem polski, angielski i .... wlasnie matematyke, tak wiec to nie jest problem uwazam sie za ambitnego, inteligentnego, i z nauka tez nigdy nie mialem problemow, tak wiec mysle ze bym sie znalazl wsrod tych 50% bez problemu
|
|
ja wam powiem rze jasno na bialym to bendzie cienrzko pszeczytac ambitny xxxbxxx pokasales jaki jestes inteligientny :))) Potsumowanie- ~~polecam goronco najkpierf skonczyc podstawuwke wieczorowo ~~ POZDRAFIAM ! ...
|
|
jasiu śmietana Ci polecam wymienić zdjęcia na - naszej klasie- bo tam zaglądają i dzieci :D wilczur Więc życzę powodzenia! ...
|
|
nie wierz co powiedziec to muwisz o zdjenciach ktoryh niema :))) ambitny xxxBxxx jak baran
|
|
tylko ze tak, jak to jest tam z tymi stypendiami, po jakim czasie od zaczecia studiow mozna je uzyskac?
|
|
jasiu śmietana Od dawna kusiło Mnie, aby o tym napisać :D A zdjęcia były, jak ich niema. A Ty udajesz "inteligentnego" a w sumie przesiadujesz tylko na tym forum, ale tak to jest gdy jest się "innym" :D ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |